praegune kellaaeg 22.06.2025 14:01:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ArC
HV vaatleja
|
24.12.2008 19:33:56
Broneering |
|
|
Tere,
Kas keegi oskaks mulle soovitada mõnda tasuta CMSi või plugini, millega saaks teostada ajalisi broneeringuid? Hea oleks kui sellel oleks sisseehitatud kalender, et saaks valida erinevaid teenuseid ning neid seejärel päeva/kellaaja järgi broneerida. Olen ise uurinud natuke Joomla extensioneid, kust leidsin ühe tasuta variandi, kuid hetkel ei saa õieti seda Joomla 1.0 versioonil tööle. Oleks väga tänulik kui keegi oskaks natuke suunata ja veel võimalusi pakkuda.
Ette tänades
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
25.12.2008 20:04:15
|
|
|
Mõistlikum oleks joomla 1.5 peale minna. Äkki see mitte tööle saamine ongi seotud vana platvormi ja uuemale mõeldud laienduse konfliktiga?
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
lock
Kreisi kasutaja
|
25.12.2008 20:22:10
|
|
|
kaalu hoolikalt enne kui 1.5 peale paned, vaata millel on ajavahe tugi kindlasti ja lisaks seda,et joomla süsteemi kell õige
ühe asja pärast muuta terve süsteem, arvesta sellega,et kõik peavad ühtima siis 1.5-ga
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArC
HV vaatleja
|
25.12.2008 20:33:45
|
|
|
See extension mille ma leidsin on http://extensions.joomla.org/extensions/vertical-markets/booking-&-reservation/1763/details, sellel on Joomla 1.0 native support. Kuid Joomla 1.0 installimisel on mul probleem "Session save path Unwriteable", see peaks olema installimiseks "Writeable". Kas keegi oskab aidata kuidas sellest lahti saada? Olen googlist otsides leidnud erinevaid lahendusi ja siiani pole sealt abi saanud. Joomla 1.5 versiooni installimisega probleeme polnud, seda extensionit pole veel 1.5 versiooni peal proovinud. Ma arvan, et see võib 1.5'l buggiselt käituda.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
frygor
Kreisi kasutaja

|
25.12.2008 22:09:24
|
|
|
Unwriteable on ta selle pärast, et sa pole kaustale ftp-s andnud CHMOD 777.
_________________ Hunt kriimsilm 9 ametiga! |
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|