Mul on multiplayeriga mingi jama. Lähen läbi mobiili sinna sisse eks ning siis valin omale serveri vms ja siis loadib, viskab lobysse ja ütleb "you have been remover from the game" vms. Alguses sain küll kuidagi mõnda serverisse sisse ja sain mängida. Aga nüüd pole õnnestunud kuhugi sisse saada.
Keegi võiks ära seletada, kuidas seal üldse mängu täpselt minna saab.
Ning mul on originaalmäng.
Ükskord võiks juba spidomeeter tulla GTA seeriasse.
Vanemates osades oli modidega võimalik lisada imo.
Ja võiks ikka näidata reaalseid kiiruseid nagu Mafias, mitte nii, et jäätisevaguniga kimad 300-ga.
Soovitage nüüd mõnda head no-cd kräkki, kuulsin, et Fedori oma pidi normaalne olema ? Või miskit paremat kuskil ? _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Saad vabatahtlikult AM ka _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Ma ei viitsi koguaeg seda plaati kedrata. Vahepeal vaja dvd-rom muu jaoks ka kasutada. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
kas keegi saaks saata mulle sõnumi kuidas neid portte avada sest mul ei ole ruuterit, mul on Kerneli traaditaühendus, antenni juurest tuleb kaabel arvutisse vahepeal on ainult toiteplokk. Et siis samm-sammult ära seletada, väga tahaks MP-d mängida. endal XP sp3
Ei otsigi simu aga, ABS võiks ikka olla, Hummeril tundub, et on täitsa olemas aga see kõigub igatipid nagunii, nii et sellel vahet pole
Naljakas on ka see, et mõnel vanal romul on häälega gps olemas samas kui paljudel uutel ei ole.(Kohati tundub, et naishäälega gps teeb neid pingpong hääli ise seal) _________________
Rääkige kas politsei eest pääseb ära ainult siis kui sealt "ringi" seest välja põgened või peidus olles rahuneb olukord ise ka maha? _________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time.
kes oskab öelda mis viga on mängul/arvutil kui mängid mingi 1h teinekord rohkem ja lambist hakkab RÄMEDALT kakkuma nii et ei saa üldse mängida? oskab keegi inffi anda?
Oled pannud graafika suuremaks kui videomälu on? Ilmselt sellepärast, võta DETAIL settinguid alla kuni ressursid rohelise peal on. Siis ei tohiks siukest asja juhtuda.
muideks mul on kõik maas täiesti nullis ja ikka nimodi teeb:S videokaart on kah uus 512Mb ja 128bit peaks nagu ära toitma selle mängu ram on 2gb no peaks juurde ostma aga kahtlane et nimodi tegema hakkab:S
Ükskord ootasin mingi 10 minutit peidu ühe alguse missiooni ajal, kuid pollarid ei kadunud ära. Nende kõndimise teekond läks tsüklisse: käisid trepist üles, tegid tiiru ja siis alla tagasi, jälle üles jne lõpmatuseni.
kes oskab öelda mis viga on mängul/arvutil kui mängid mingi 1h teinekord rohkem ja lambist hakkab RÄMEDALT kakkuma nii et ei saa üldse mängida? oskab keegi inffi anda?
Oled pannud graafika suuremaks kui videomälu on? Ilmselt sellepärast, võta DETAIL settinguid alla kuni ressursid rohelise peal on. Siis ei tohiks siukest asja juhtuda.
muideks mul on kõik maas täiesti nullis ja ikka nimodi teeb:S videokaart on kah uus 512Mb ja 128bit peaks nagu ära toitma selle mängu ram on 2gb no peaks juurde ostma aga kahtlane et nimodi tegema hakkab:S
Ära mitte mingil juhul profiili täida , et keegi ei oskaks aidata .
Mis video kaart täpsemalt ? 512MB ja 128bit , selliseid kaarte on päris palju erinevaid , ning osad neist on drastiliselt võimsamad , kui teised ( näiteks X1600 Pro 512MB vs 8600 GT , mõlemad 128bit ja 512MB ) .
Vaata mis temperatuuride peal sul prose ja videokaart jooksevad .
viimati muutis Heineken 25.12.2008 18:37:10, muudetud 1 kord
* Vapustav kvaliteet. Eriti, et seda on juutuubi videost aru saada.
* Internetis on HD versioone max graafikast küll ja küll.
* Kirjuta siis vähemalt, mis arvutiga tegu on..
mingit ülimat actionit siin küll ei ole...näen pigem kuidas vend ei oska rpg-d kasutada ja ühte labast bugi mis tõenäoliselt on seoses raketi lennu teega
dude, see ei ole RPG bug, pmst far cry 2 on sama, kui teatud nurga alt läheb siis ei pruugi alati plahvatada kuid liigub edasi. see ei ole BUG
igatahes väga fail on siis see asi....niimoodi päris ikka rikoshetti ei lähe ju...see vähe ebanormaalne...
need nime tähed on kaardilt ära kadunud ja mingi hetk tuleb sõnum, etkui tööd vaja, siis helistaks mingi public phone pealt, numbrit ega midagi mul ei ole, mis kuradi moodi ma helistama pean sis?
need nime tähed on kaardilt ära kadunud ja mingi hetk tuleb sõnum, etkui tööd vaja, siis helistaks mingi public phone pealt, numbrit ega midagi mul ei ole, mis kuradi moodi ma helistama pean sis?
Spoiler
tuleb selline rist ringiga kaardile sinna lähed ja seal telefoniputka- kolmandas linnas on see ja Argus St tänaval.
Spoiler
tuleb selline rist ringiga kaardile sinna lähed ja seal telefoniputka- kolmandas linnas on see ja Argus St tänaval.
Sai siis oma kellasid ka keeratu vähe ja tulemus oli ikka päris hea
Enne
Spoiler
Statistics
Average FPS: 36.25
Duration: 36.83 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 33%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 38
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHz
Nüüd
Spoiler
Statistics
Average FPS: 48.22
Duration: 37.68 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 37%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 38
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8600 @ 3.33GHz
Mul ka samasugune probleem, tundub kahtlaselt mälulekke moodi. Kui sellise programmiga nagu MemTurbo mälule recovery teen, siis jookseb jälle normaalselt. Tüütu on ainult iga poole tunni tagant seda teha, hetkel muud lahendust pole leidnud.
Mul ka samasugune probleem, tundub kahtlaselt mälulekke moodi. Kui sellise programmiga nagu MemTurbo mälule recovery teen, siis jookseb jälle normaalselt. Tüütu on ainult iga poole tunni tagant seda teha, hetkel muud lahendust pole leidnud.
Endal on vb 5 esimest minutit mis vähe häkib aga siis kui jooksma hakkab siis jookseb kui kurat
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.