kumma te valisite peale that special someone missiooni raha või kättemaksu
kumb see parem lõpp on
Spoiler
No ma kaks korda stoori läbi teinud.
Esimest korda tapsin kõik ära, keda oli võimalus ellu jätta ja lõpus valisin Deal'i. Roman sai paraku surma ning Kate ei soovinud kohtuda Nikoga enam.
Teist korda tehes jätsin kõik ellu ja lõpus valisin Revenge'i. Paraku sai siin Kate surma.
Mulle meeldis selle Revenge'i lõpp rohkem.
Spoiler
Ise valisin kuidas juhtus.Valisin Revenge.Hea,et teist siis ei valinud.Muidu oleks nii romanist kui ka katest ilma jäänud aga revenge puhul jääb roman ikkagi alles
DeTHiCa., sul originaal mäng puudub või, et video editori ei kasuta? Suht külmaks jätab video. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias, video editor täiesti olemas ja töötab. aint mul enable editor OFF pandud. natuke perfi ikka juurde annab. kui tahan lindistada siis panen otse Frapsi kaudu.
mu eesmärk pole mingi feik muuvit slowmo kung fu john woo videosid keeta, pole eriti minu rida.
osad stunt jumpid on võimatud ju. hüppa niisuure kiirusega kui vähegi võimalik aga ikka not good.
mingi trikk?
või peab selle turbo rondiga neid sooritama, et piisavalt kiirust saada?
üritasin ka siin sooritada neid ferariga aga vist peab ikka rataste peale maanduma ???
osad stunt jumpid on võimatud ju. hüppa niisuure kiirusega kui vähegi võimalik aga ikka not good.
mingi trikk?
üritasin ka siin sooritada neid ferariga aga vist peab ikka rataste peale maanduma ???
* Vapustav kvaliteet. Eriti, et seda on juutuubi videost aru saada.
* Internetis on HD versioone max graafikast küll ja küll.
* Kirjuta siis vähemalt, mis arvutiga tegu on..
mingit ülimat actionit siin küll ei ole...näen pigem kuidas vend ei oska rpg-d kasutada ja ühte labast bugi mis tõenäoliselt on seoses raketi lennu teega
dude, see ei ole RPG bug, pmst far cry 2 on sama, kui teatud nurga alt läheb siis ei pruugi alati plahvatada kuid liigub edasi. see ei ole BUG
mingi trikk?
Oleneb ikka kuidas maandud ja kas auto pöörleb ka õhus jne 8)
Aa muide as te võtate video editori videotel veel kuskil kvaliteeti maha ka?
Tegin natuke üle 1 minutilise video ja 28mb tuli
Ja see oli veel web kvaliteediga, pole just kõige paremini optimiseeritud _________________
ma hakkan juba kaugel sillapealt viperiga kiirust koguma ja lendan pikalt üle aga ei sobi ikka _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
osad "spoilerid" siin on ju räme ette aimatavad kah... eriti see panga röövi asi mida tehtud vist igas gta's juba. see lihtsalt on sees ja vsio. Ise tegin selle panga röövi koha nüüd PC peal esimesse korraga läbi. Alguses muidugi panin armori etc 100% äga mingi värdi spawnis või jäi seljataha ja samal ajal kui ma vaikselt nokkisin lasi pooled elud maha. Alles tunnelis sain elud tagasi aga vesti ikka ei antud (või ei märganud). Aga suht keresti sai läbi. Hiirega oli suht kökki mökki sihtida... gamepadiga sai ikka kirutud ja piineldud 2-3x enne kui läbi vist sain. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Mida teha, kui lööb ette sellise errori nagu GTA 4 FATAL ERROR: RMN40???
Kui mängu käivitan siis ltuleb ette selline error, mida teha?? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.