Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
486
HV Guru
|
06.10.2004 00:22:57
|
|
|
Miks see graafika nii halb on? Kõik on nii udune? Textuurid kõik nii ebadetailsed.
Kuidas teil see graafika on?
Pean mingi vanema driveri vist otsima
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
06.10.2004 14:32:15
|
|
|
see ongi selline mäng kus kõik on udune ja segane
_________________ PSN: el_kapitanz |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
06.10.2004 18:29:41
|
|
|
billtuk007 kirjutas: |
see ongi selline mäng kus kõik on udune ja segane |
Textuurid on halvemad kui 2 ja 3 osas.
_________________ zero |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
27.02.2005 20:50:11
|
|
|
486 kirjutas: |
Miks see graafika nii halb on? Kõik on nii udune? Textuurid kõik nii ebadetailsed.
Pean mingi vanema driveri vist otsima |
Aga see ju teebki õhkkonna spookymaks.Proovisin demo ära ja ma ei saanud aru kuidas rünnata saab <------häbi mulle
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
wonder
HV vaatleja

|
28.02.2005 19:17:04
|
|
|
amddude kirjutas: |
486 kirjutas: |
Pean mingi vanema driveri vist otsima |
Aga see ju teebki õhkkonna spookymaks.Proovisin demo ära ja ma ei saanud aru kuidas rünnata saab <------häbi mulle |
kontrolli pmal optionsist nuppe ja kui sa ple neid ära muutnud siis saad rynnaka nii et kas siis hoiad hiirel paremat nuppu pial ja siis pexax wei tulistad vasaku nupuga kuid saab ka teist moodi et hoiad pial nuppu Q ja pekad wi tulistad siis kas tyhiku wei hiire vasaku nupuga...=) aga oota ikke weel nõu kuidas sialt korter elamust edasi saada.....=)??????
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ziim911
Kreisi kasutaja

|
23.12.2005 00:50:40
|
|
|
sain ka endale siin juhuslikult selle mängu, just lõpetasin pelamise hetkeks, suht hilja mängides, on ikka creepy küll. brr nüüd katsun magama minna, ja mõelda ilusatele asjadele:D
_________________ Wireless. |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
24.12.2005 17:14:10
|
|
|
graafika pärast lõpetasin kaa mängimise ära.
allapoole keskmist
|
|
Kommentaarid: 984 loe/lisa |
   |
778 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olver
HV kasutaja

|
17.12.2008 22:35:27
|
|
|
Mnjaah. Post 3 aastat peale viimast, aga siiski. Otsustasin proovida, mida see endast kujutab see Silent Hill. Ise alles suht alguses, kuid kas liikumine ongi selline ebamugav. Et kui koridoris vend ümber pöörab, siis tuleb otse vastu ning näeb vaid pool meetrit enda ette ning kusagil koridorinurgas on vaja keerutada, et kaamerat enda taha saada. Kuidagi ebamugav mängida. Ikka väga ebamugav. Või kuskilt miskit valesti teen.
_________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast. |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
17.12.2008 22:43:06
|
|
|
Olver kirjutas: |
Mnjaah. Post 3 aastat peale viimast, aga siiski. Otsustasin proovida, mida see endast kujutab see Silent Hill. Ise alles suht alguses, kuid kas liikumine ongi selline ebamugav. Et kui koridoris vend ümber pöörab, siis tuleb otse vastu ning näeb vaid pool meetrit enda ette ning kusagil koridorinurgas on vaja keerutada, et kaamerat enda taha saada. Kuidagi ebamugav mängida. Ikka väga ebamugav. Või kuskilt miskit valesti teen. |
Puldiga mängid? On olemas mingi nupp, mis positsioneerib kaamera Henry (oli see ta nimi?) taha.
Puldi peal oli see mingi küljenupp, mängides klõpsisin seda koguaeg.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olver
HV kasutaja

|
18.12.2008 09:59:35
|
|
|
Vot ei mängi puldiga. Aga ju ta kuskil klaviatuuril peaks ka olemas olema. Muidu alguses neid koerakesi tappa paras kunsttükk.Tükk aega sebi, et õigesse asendisse saada, kust kaikaga virutada.
_________________ Stirlitz silitas oma uut arvutikotti, mille Müller oli talle kinkinud. See oli pastor Schlagi nahast. |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
18.12.2008 13:53:38
|
|
|
No seda mängu on mõeldud puldiga mängida, klaviatuuriga väga ebamugav. Seal (klaviatuuril) arvatavasti peaks kah selline nupp olema. Vaata controls settingutest vms.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
23.12.2008 11:36:15
|
|
|
Kahjuks pean tunnistama, et pole ühtegi osa läbi teinud.
Põhjused :
1)Mul klaviatuur, sellega pole kõige mugavam mängida
2)Natukene liiga palju ringi jooksmist minu maitsele(niipalju kui ma mänginud olen)
3)Ma olen natukene pildisõltlane, mul mingid standardid millega ma mängida tahaks.
Story on väga hea, mõnusalt psühholoogiline mäng, võrreldes näiteks doomiga, kus lihtsalt pimedast hüppavad kollid välja. Peaks kunagi uuesti proovima seda asja
Mõnusalt spooky on kogu SH seeria
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
23.12.2008 16:10:24
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Põhjused :
2)Natukene liiga palju ringi jooksmist minu maitsele(niipalju kui ma mänginud olen)
3)Ma olen natukene pildisõltlane, mul mingid standardid millega ma mängida tahaks.
Story on väga hea, mõnusalt psühholoogiline mäng, võrreldes näiteks doomiga, kus lihtsalt pimedast hüppavad kollid välja. Peaks kunagi uuesti proovima seda asja
Mõnusalt spooky on kogu SH seeria  |
Selliste põhjustega mängi parem kohe Silent Hill 5-te, rohkem sinusugustele.
_________________ zero |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
24.12.2008 03:58:25
|
|
|
Silent Hill 4 sai kunagi klaveriga läbi tehtud ja ei olnud ta nii hull midagi. Alguses on kahtlane ,aga üsna kiiresti harjub ära.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
24.12.2008 12:05:12
|
|
|
SH4 pole veel proovinud
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
24.12.2008 17:30:02
|
|
|
Põhjused :
Vanematest Silent Hillidest on PC peal kõige parem graafika SH3-l.
SH4 oli otsene port PS2 pealt, sinna graafika sätteid polnud üldse lisatud, aga SH3 näeb ka praegu maksimaalsetel sätetel väga hea välja.
Ise ennast graafika nendes mängudes ei huvitanud. Esmalt tegin jah viimased osad läbi, aga kuna mäng on nii kaasahaarav ja huvitav, tegin läbi ka SH2 (parim SH üldse) ning ka SH1.
SH1 sai muidu kunagi u. 10 aastat tagasi ka PSX peal mängitud, aga ei mäletanud enam midagi sellest.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
24.12.2008 20:09:27
|
|
|
xtriz kirjutas: |
Põhjused :
Vanematest Silent Hillidest on PC peal kõige parem graafika SH3-l.
SH4 oli otsene port PS2 pealt, sinna graafika sätteid polnud üldse lisatud, aga SH3 näeb ka praegu maksimaalsetel sätetel väga hea välja.
Ise ennast graafika nendes mängudes ei huvitanud. Esmalt tegin jah viimased osad läbi, aga kuna mäng on nii kaasahaarav ja huvitav, tegin läbi ka SH2 (parim SH üldse) ning ka SH1.
SH1 sai muidu kunagi u. 10 aastat tagasi ka PSX peal mängitud, aga ei mäletanud enam midagi sellest. |
No põhiline probleem on ikkagi see juhitavus, graafika elab üle
SH1s ei jõudnud ma isegi haiglasse, jooksin seal ringi, mingit tolku polnud
Vaatasin isegi walkthrough ja seal on oli ka väga segaselt kirjutatud. Kunagi peab asja korralikult ette võtma
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|