Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jyrisa
HV veteran
|
24.12.2008 03:47:43
Aku ei taha laadida |
|
|
Niisiis juba pikemat aega on jamanud laadija pistik mu läpparil.(FS lifebook S6120)
Nimelt ei tundu ta korralikult kontakti andvat. Küsimus siis selline, et ehk keegi teab milline ta on, kas tuleks kogu maplaat välja vahetada(eeldan et seal küljes ta on) või piisaks kui leiaks kuskilt surnud emaplaadi ja ?tinutaks? jupi sinna külge. Või on võimalus, et praegu on midagi tinutusest lahti?
Või pean ma viga hoopis laadija pistikus otsima?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
24.12.2008 04:03:13
|
|
|
Enamasti tegu laadija pistikuga. Vastasel juhul pead tõenäoliselt läppari lahti võtma, et teada saada, milles viga, sest pesad kipuvad logisema ka siis, kui veel korralikult ühendust annavad. Emaplaadivahetus ei ole tõenäoline, enamasti piisab pesa uuesti tinutamisest.
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.12.2008 10:05:31
|
|
|
jyrisa: Olen kohanud 2-e varianti läpparitel:
- pesa ise joodetest lahti.
- mingi jootest lahtitulnud detail või katkine rada
Võtad läppari lahti ja hakkad luubi või hästi terava silmaga ning testriga viga otsima.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
24.12.2008 11:37:49
|
|
|
Kui seal midagi korralikult ühendust ei anna, siis tuleks see kiiremas korras korda teha. Viga ainult süveneb ja hiljem võib see mitteparandatav olla.
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
1 :: |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
24.12.2008 13:57:20
|
|
|
Kas mõni osavam sepp aidata ei oskaks? Ma ise pole just kõige lähedasem selliste asjadega.(Tinutamine, tester etc.)
|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.12.2008 14:24:45
|
|
|
jyrisa: Pärnus peaks HV-kasutaja Nexus olema selline tegija
laurx: Igatahes, kõik läpparid, mida sel aastal ise lappinud olen, on olnud justnimelt emaplaadil oleva pesa ühenduse probleemidega, mitte juhtme otsas oleva pistiku jamaga. Ma ei välista ka pistiku võimalust - kuigi pistikuga toimunud jõuväänamine painutab seda pehmet pesa või ka pehmet trükkplaati edasi-tagasi, kuidas suudab
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
26.12.2008 20:57:30
|
|
|
Mul on ka sarnane probleem olnud läpparil (Medion). Otsisin viga ja esialgu kahtlustasin ka pistikupesa osalist lahtitulemist emaplaadist. kaabli liigutamisega ühendus ajutiselt taastus. Lõpuks läks asi nii hulluks et läpakas viskas kaabli liigutamisel pildi sootuks tasku. Selgus et kaablis olid murdunud juhtmesooned omavahel lühises ja muidugi tekitas see nõnda lühise ka emaplaadi toiteahelas. Siis jõudsingi järeldusele et viga on just kaablis. Nimelt murdusidki just pistiku lähedalt kaablis juhtmesooned (kasutan läpakat pidevalt võrguvooluga ühendatuda kuna aku on kehv). Mul ei jäänudki muud üle katkise koha ülesleidmiseks kui võtta pistiku otsast kinni ja teise käega sikutada kõvasti kaablist kuni kaabel murdunud juhtmesoonte kohalt päris katki läheb, siis puhastasin juhtmeotsad korralikult ära ja keerasin otsad kokku (parem olnuks kokku joota) ja siis isoleerisin isoleerteibiga. Mul Igastahes kaabliga peale "remonti" enam probleeme pole olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|