Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 145, 146, 147  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.12.2008 12:03:46 vasta tsitaadiga

Eesti Post on tore firma. Novembris saatsid kirja, et alates uuest aastast tõstetakse lepingulistel äriklientidel teenuste hindu. Ja see oli kõik - kui palju tõstetakse, sellest polnud kirjas sõnakestki. Mitte ühtki arvu. Samuti polnud hinnatõusu kohta infot kodulehel. Koomikud - kõigepealt otsustavad, et vaja hindu tõsta ja siis hiljem hakatakse mõtlema, milliseid hindu määrata icon_biggrin.gif
Nüüd siis lõpuks info kodulehel olemas icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 13.12.2008 11:47:34 vasta tsitaadiga

Eelmine aasta oli neil selline trikk hindade kohta, et "eks kliendid siis näevad, kui uuel aastal esimese arve saavad"
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sults
HV veteran

sõnum 23.12.2008 21:19:08 vasta tsitaadiga

Nad elagu ...

Kuidas teile meeldiks saada selliseid jõulupostkaarte?
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 23.12.2008 23:02:19 vasta tsitaadiga

Armas.
dvd vader
HV Guru

sõnum 07.01.2009 18:02:47 vasta tsitaadiga

ma ei saa aru, miks eesti post ei taha jõuda 19. sajandist 21. sajandisse... ma nii umbes kord aastas olen neile helistanud ja küsinud, et millal lõpuks ometi tekib neil teenus, et kui mulle tuleb postkontorisse pakk, siis nad mitte ei saada paberi peal teadet füüsilisse postkasti, vaid tuleks teade e-kirjana e-postkasti. täna helistasin ja küsisin jälle ja eesti posti infotelefonist öeldi järjekordselt, et sellist teenust ei ole, aga seda on arutatud. veel öeldi, et eesti postil on muid lahendamata probleeme ja et tema on ainult klienditeenindaja ja ta ei oska öelda, miks sellist teenust pole. kui palusin anda mõne isiku kontakti, kellega saaks siis seda teemat täpsemalt arutada, ütles klienditeenindaja, et ta ei saa kontakte anda ja et ma kirjutaks info@post.ee. nii et ilmselt nad ei pea seda oluliseks küsimuseks.

thumbs_down.gif

see võtab ikka meele veidi mustaks, kui näiteks reedel jõuab pakk postkontorisse, aga teade selle saabumisest tuleb füüsilisel kujul alles esmaspäeval, ehk siis kolm päeva hiljem, kuigi võiks tulla kohe e-kirjana, nii kui pakk postkontorisse tulnuna registreeritakse.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 07.01.2009 18:55:22 vasta tsitaadiga

mul kadusid tähtsa posti hulgast kaks vana kõvaketast. kuna kontorist saadetakse päevas väga palju asju, pole jälgimisteenus tellitud. kohale kettad ei jõudnud.
Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Kommentaarid: 1156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 724
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 07.01.2009 19:08:27 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
ma ei saa aru, miks eesti post ei taha jõuda 19. sajandist 21. sajandisse... ma nii umbes kord aastas olen neile helistanud ja küsinud, et millal lõpuks ometi tekib neil teenus, et kui mulle tuleb postkontorisse pakk, siis nad mitte ei saada paberi peal teadet füüsilisse postkasti, vaid tuleks teade e-kirjana e-postkasti.

Ma oleks nõus isegi tasulise (mõistlikkuse piires) SMS teenusega. Võibolla mingi 10-e aasta pärast on mõtet küsima minna..

51004
HV kasutaja
51004

sõnum 07.01.2009 20:10:15 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
et ta ei saa kontakte anda ja et ma kirjutaks info@post.ee.

thumbs_down.gif

Proovi mõne teise suurfirma klienditeenindusest või üldmeilist kaugemele saada, see on lootusetu tegevus. Omal kogemus EMTga
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
gsmz
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2009 21:20:28 vasta tsitaadiga

Eesti post on tegelikult väga suur firma, ja arvestades nende mastaape jõuavad kirjad ikka väga kiirest ja täpselt kohale. Kuid Eesti post on oma süsteemilt kõige stagnam firma Eestis ja nad peaks kogu poe päris pikaks ajaks kinni panema kui sooviksid enda toimist kaasaegsemaks muuta. Niiet läheb aega...
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 68
tagasi üles
DonNiger
HV Guru
DonNiger

sõnum 07.01.2009 21:48:33 vasta tsitaadiga

gsmz kirjutas:
Eesti post on tegelikult väga suur firma, ja arvestades nende mastaape jõuavad kirjad ikka väga kiirest ja täpselt kohale. Kuid Eesti post on oma süsteemilt kõige stagnam firma Eestis ja nad peaks kogu poe päris pikaks ajaks kinni panema kui sooviksid enda toimist kaasaegsemaks muuta. Niiet läheb aega...

Suur? Võrreldes millega, teiste postifirmadega? Kiire? Võrreldes millega? Teoga? Hollandi postiga nt ei kannata üldse võrrelda. Sisepost jõuab ühest riigiotsast teise 1,5-2 päevaga, sama palju läheb aega, et postisaadetis näiteks Eestisse jõuaks. Üsna palju on veel minna....

dvd vader
HV Guru

sõnum 08.01.2009 01:06:52 vasta tsitaadiga

Eesti Post jättis netipoest saadetud jope trepikotta
tsitaat:

Postifirma teatel on maksikirjade kirja­kastide juurde jätmine tavaline tööpraktika.

thumbs_down.gif täisidiootsus. sellist süsteemi siis juurutavad, selle asemel, et efektiivsemalt inimestele teatada, et saabunud on saadetis, millele postkontorisse järele minna

Eesti Posti pressiesindaja Inge Suder:
tsitaat:
Kui inimesel on pisike kirjakast, ei ole mõistlik tellida asju, mis sinna ei mahu

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 08.01.2009 01:24:54 vasta tsitaadiga

Eesti Post rikub sellega oma tüüptingimusi:
4.1.1.Postisaadetised toimetatakse saajale kätte järgmiselt:
4.1.1.3 saaja elu- või asukohale lähimas postkontoris:
-kirisaadetis, mida ei õnnestunud väljastada postkasti selle mõõtmete tõttu.

Mario.
HV Guru

sõnum 08.01.2009 01:37:30 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
ma ei saa aru, miks eesti post ei taha jõuda 19. sajandist 21. sajandisse... ma nii umbes kord aastas olen neile helistanud ja küsinud, et millal lõpuks ometi tekib neil teenus, et kui mulle tuleb postkontorisse pakk, siis nad mitte ei saada paberi peal teadet füüsilisse postkasti, vaid tuleks teade e-kirjana e-postkasti. täna helistasin ja küsisin jälle ja eesti posti infotelefonist öeldi järjekordselt, et sellist teenust ei ole, aga seda on arutatud. veel öeldi, et eesti postil on muid lahendamata probleeme ja et tema on ainult klienditeenindaja ja ta ei oska öelda, miks sellist teenust pole. kui palusin anda mõne isiku kontakti, kellega saaks siis seda teemat täpsemalt arutada, ütles klienditeenindaja, et ta ei saa kontakte anda ja et ma kirjutaks info@post.ee. nii et ilmselt nad ei pea seda oluliseks küsimuseks.

thumbs_down.gif

see võtab ikka meele veidi mustaks, kui näiteks reedel jõuab pakk postkontorisse, aga teade selle saabumisest tuleb füüsilisel kujul alles esmaspäeval, ehk siis kolm päeva hiljem, kuigi võiks tulla kohe e-kirjana, nii kui pakk postkontorisse tulnuna registreeritakse.

Mõistlik oleks selline teenus, kuid ise puudust ei tunne. Tean alati kuna minu pakk tuleb kui see on saadetud eraisiku poolt näiteks HinnaVaatluse foorumist. Muidugi mis mul kobiseda, postkontor on täpselt koolitee peal ja alati kui tean et netipoest peaks kaup tulema, kapsan sisse ütlen tere ja teavad kohe kas mulle pakki on või ei. Paki korral "Aa üks hetk" ning tagaruumist päevavalgust näebki. Samuti ma pean kiitma ka seda et kui olen kasutanud "Ettevaatlikult" märgistust, on alati hiljem küsitud, kas kaup jõudis ikka korralikult pärale ja ega probleeme pole olnud. Olen vist nende tihedaim klient.

Ükskord kui kadus ära garantiisse saadetud emaplaat ja videokaart läksin peapostkontorisse protesteerima. Suhtuti ükskõikselt ja all kuskil laoruumis vist: lasti mul oodata tund aega lihtsalt ning hiljem visati avaldus näppu ja muud midagi. "Meie ei tea midagi, siin pole" . Muidugi aps oli Ordi oma kuna nemad kinnitasid et kaup pole neile tulnud kuigi tuli punnimise peale välja et ammu seisis seal neil.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
MaitK
HV veteran
MaitK

sõnum 08.01.2009 01:39:19 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
Eesti Posti pressiesindaja Inge Suder:
tsitaat:
Kui inimesel on pisike kirjakast, ei ole mõistlik tellida asju, mis sinna ei mahu

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

Päris vahva, kui viimati sai siin ühelt kasutajalt televiisor ostetud, siis oleks ikka päris piinlik olnud, kui 30-40 kg kaaluv 28" CRT teler jäetaks postkasti kõrvale...

tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 08.01.2009 12:12:42 vasta tsitaadiga

Eesti Post on ikka väga mäda asutus.
Mul näiteks on postkontori nimekasti teenus ostetud, aga neil on raske isegi
postkontoris asuvasse nimekasti saabunud tähtsaadetise teade väljastada.
Ikka ja jälle leian korduvteadet, aga esmast pole mulle väljastatudki.
Nii et see automaatne e-mailiga teavitus oleks isegi väga bueno lahendus. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 08.01.2009 13:26:50 vasta tsitaadiga

Kui keegi imestab, et miks post väga aeglane on, siis ma sain sellele selgust. Käisin, postkontoris nõudmiseni kirja küsimas ning seda ei leitud, leiti aga huvitav küsimus: "te ju alles saite?" Nijah, aegajalt ikka saan nõudmiseni kirju, aga see "alles" oli kaks kuud tagasi. Nii et postitöötajate ja tavainimeste ajavoolud liiguvad erinevate kiirustega, see mis sinu jaoks on mitme kuu tagune unustatud asi on postitöötaja jaoks vaid viiv icon_lol.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 08.01.2009 19:08:23 vasta tsitaadiga

Aga minu Ekspressi vahel ei olnud täna tellija kingitust. Lehed postkastis nagu ikka. Ilmselt mõni postitöötaja leidis selle vajalik olevat endale võtta.
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 08.01.2009 20:27:49 vasta tsitaadiga

jjk kirjutas:
Aga minu Ekspressi vahel ei olnud täna tellija kingitust. Lehed postkastis nagu ikka. Ilmselt mõni postitöötaja leidis selle vajalik olevat endale võtta.

Tnx, et meelde tuletasid - täna on Ekspressi päev.
Nüüd sa oled küll Eesti Posti töötajate vastu ülekohtune, kuna EE kojukanne toimub Express Postiga icon_wink.gif

tagasi üles
DonNiger
HV Guru
DonNiger

sõnum 08.01.2009 21:39:36 vasta tsitaadiga

05.01 pandi Eestist teele üks pakk, mis jõudis täna hommikul siia. Enne jõule pani naane teele jõulukaardid Eestisse, mis täna alles kohale toimetati.
jjk
HV veteran

sõnum 08.01.2009 23:13:09 vasta tsitaadiga

Express Post ei tegutse Haapsalus. Aga plaadi sain kätte - oli postkasti all lumes. Ilmselt Ekspressi liim oli liig vilets ja postiljon ei pannud tähele...
kempi
HV veteran

sõnum 09.01.2009 15:00:17 vasta tsitaadiga

20.12.2008 pandi teele Saksamaalt kaks pakki: 4kg ja 20kg kaaluvad.
05.01.2009 tuli 4kg pakk kätte ära. Teisest pakist ei ole kipu ega kõppu. Kusjuures Deutche Post (Business International Express vist oli - peast ei mäleta) estimate toimetused Eestisse on keskmiselt 5-6 päeva ringi. Seega juba see 4kg pakk suhteliselt tõenäoliselt on seisnud Eesti Posti käes pikemat aega. Suurem küsimus no aga see, kus on teine pakk? Käes on reede 09.01.2009 icon_eek.gif

51004
HV kasutaja
51004

sõnum 09.01.2009 15:25:29 vasta tsitaadiga

kempi kirjutas:
20.12.2008 pandi teele Saksamaalt kaks pakki: 4kg ja 20kg kaaluvad.
05.01.2009 tuli 4kg pakk kätte ära. Teisest pakist ei ole kipu ega kõppu. Kusjuures Deutche Post (Business International Express vist oli - peast ei mäleta) estimate toimetused Eestisse on keskmiselt 5-6 päeva ringi. Seega juba see 4kg pakk suhteliselt tõenäoliselt on seisnud Eesti Posti käes pikemat aega. Suurem küsimus no aga see, kus on teine pakk? Käes on reede 09.01.2009 icon_eek.gif

ilmselt abiks tracking nr
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 09.01.2009 16:08:11 vasta tsitaadiga

Kas see ongi uus mood, et tähitud pakid tuuakse ukse taha? Ise-enesest ei kurda 8)
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 09.01.2009 16:36:23 vasta tsitaadiga

51004 kirjutas:

ilmselt abiks tracking nr

Kusjuures see parcel number, mis ma arve peale sain ei tööta - või ma ei oska seda õigesti kasutada (DHL ja Deutche Post ei tunnista selliseid numbreid).

viimati muutis kempi 09.01.2009 17:26:01, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 09.01.2009 16:50:40 vasta tsitaadiga

tellisin 1. jaanuaril UK amazonist raamatuid ja ka pandi teele deutsche postiga ja juures on märkus et "DHL" ja sama asi - nende poolt antud saadetise tracking number ei tööta mitte kusagil peale amazoni enda keskkonna. viimane kanne et 5. jaanuaril on saadetis saksamaalt välja läinud ja kogu lugu, pärast seda vaikus.

huvitaval kombel tulid mulle ükskord sealtsamalt saidilt raamatud ühe päevaga kohale. tellisin ja järgmisel päeval oli UPS-i kuller ukse taga icon_eek.gif kusjuures tellimuse summa oli väiksem kui praegu tellitud raamatutel
tagasi üles
DonNiger
HV Guru
DonNiger

sõnum 09.01.2009 17:19:27 vasta tsitaadiga

dvd vader, kui tuleb suurem saadetis, siis saadavad mõõda maad - olenemata sellest, mis märge peal on (airmail, priority jne). Kõik kaubad lähevad vahepeal poola vahelattu. Poolakad aga ei viitsi üldse neid tracking koode läbi lüüa thumbs_down.gif
Andium
HV veteran

sõnum 11.01.2009 14:57:18 vasta tsitaadiga

DVD Vader- Kui viitsid mässata võiksid mõne dokumendi ja avalduse kirjutada kus kogud allkirjad alla. digiallkirjastamine oleks kõige lihtsam näiteks HV-st aga nagu minu kogemused näitavad digiallkirja pole võimalik kasutada 60% eesti asutustes, seega siis paber oleks vist natsa mõttekam. Endal ka halvad kogemused eesti postiga. Kaup jäeti maha sest posti autopeale ei mahtunud. Helistasin firmasse ning järgmine päev pidi firma ise oma autoga kauba kohale tooma.
RassK
HV Guru
RassK

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 19.01.2009 14:42:08 vasta tsitaadiga

mnja sain kah suht ebameeldiva kogemuse osaliseks. Krt esiteks ei oska enam üksi kuller eesti keelt ida virumaal, krt nagu enne oskasid aga enam mitte. Teiseks tulevad kohale mingil suvalisel kellaajal. Kolmandaks üldse laisad.
Nimelt viimane kord mingi monkey.gif helistas, ütlesin eesti keeles, et mind ennast pole kodus aga keegi on kes paki ära võtab ja ei saa rääkida rohkem ning edastasin kulleri numbri paki vastuvõtjale. Noo helistas too tagasi ja sai hea sõimu osaliseks.
Too kullerist monkey.gif väitis et tema istus ukse ees 15min ja siis oli ära sõitnud. Ei no kurat Pakil on täpne aadress peal ei saa isegi teisele korrusele tuldud või?

Kuradi pärdikute kari ma ütlen...
Kaebekiri sai ka edastatud aga paistab, et nad võtavad selle suva pähe...
Kommentaarid: 118 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
haldz
HV veteran
haldz

sõnum 19.01.2009 14:53:18 vasta tsitaadiga

õnneks endal elsiga halba kogemust poe icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 153 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 138
tagasi üles
RassK
HV Guru
RassK

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 19.01.2009 19:05:46 vasta tsitaadiga

haldo, nagu mulle mainiti, siis samade kogemuste tõttu pean ka edasi mainima: küll tuleb icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 118 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 24.01.2009 13:12:29 vasta tsitaadiga

Mulle tuli värava taha postiljon pakiga ning oli mures kuidas ta pildil oleva maksikirja postkasti ära mahutab icon_eek.gif

(kõrgust oli sellel pakil ca 10 cm)

Kas post piinabki postiljone nüüd selliste kirjadega. Seekord oli tal üks, aga kui on rohkem, kas ta peab neid kindlasti koos ajalehtedega laiali tassima icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
lilander
HV kasutaja
lilander

sõnum 15.02.2009 14:49:30 vasta tsitaadiga

Palju õnne Eesti Postile! icon_evil.gif
Keegi neist on ilmselt ühe kõvaketta võrra rikkam... Olin küll arvestanud sellega, et ketas võib postis katki minna, aga seda, et üldse kohale ei jõua poleks uskunud thumbs_down.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 15.02.2009 14:57:17 vasta tsitaadiga

Tellisin AK-st uue prose jahutuse. Järgmine päev oli kuller ukse taga, andis paki ära. Tegin lahti ja mida nägin. Saateleht ja BMW E36 mootoripadi icon_biggrin.gif. Helistasin kullerile tagasi ja vahetas paki õige vastu. Karbi suurused olid praktiliselt samad.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
51004
HV kasutaja
51004

sõnum 15.02.2009 15:39:41 vasta tsitaadiga

lilander kirjutas:
Keegi neist on ilmselt ühe kõvaketta võrra rikkam... Olin küll arvestanud sellega, et ketas võib postis katki minna, aga seda, et üldse kohale ei jõua poleks uskunud thumbs_down.gif

Ehk täpsustad?
tagasi üles
lilander
HV kasutaja
lilander

sõnum 15.02.2009 16:01:22 vasta tsitaadiga

51004 kirjutas:
lilander kirjutas:

Ehk täpsustad?

09.02 pani üks HV kasutaja ketta lihtmaksikirjaga teele, kuid tänaseks kohale pole tulnud. Tavaliselt on ikka 1-2 päevaga kohal, kuid seekord nii hästi ei läinud siis. Väike lootus muidugi on, et ehk veel jõuab mingeid teid pidi, aga mis seal ikka. Postkontorist sai ka käidud üle küsimas, kuid ei midagi. icon_neutral.gif
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 15.02.2009 16:04:45 vasta tsitaadiga

lilander, mulle tuli väike liht-maksikiri natuke üle nädala Tallinnast Tartusse.
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
51004
HV kasutaja
51004

sõnum 15.02.2009 16:11:04 vasta tsitaadiga

lilander kirjutas:
51004 kirjutas:
lilander kirjutas:

Ehk täpsustad?

09.02 pani üks HV kasutaja ketta lihtmaksikirjaga teele, kuid tänaseks kohale pole tulnud. Tavaliselt on ikka 1-2 päevaga kohal, kuid seekord nii hästi ei läinud siis. Väike lootus muidugi on, et ehk veel jõuab mingeid teid pidi, aga mis seal ikka. Postkontorist sai ka käidud üle küsimas, kuid ei midagi. icon_neutral.gif

Sõna liht ütleb, et asi pole eriti jälgitav, kuid jah sellegi poolest peaks sajad ikka kohale jõudma.
Ma üldiselt eelistan vähegi väärtuslikuma asja saatmisel kasutada miskit jälgitavat teenust
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 15.02.2009 16:14:45 vasta tsitaadiga

lilander kirjutas:

09.02 pani üks HV kasutaja ketta lihtmaksikirjaga teele, kuid tänaseks kohale pole tulnud.

aga ega kasutaja juhuslikult ei "unustanud" pakki posti viia, sellele saaja rekvisiite kirjutada või hoopiski üldse mitte pakki saata? 8)

jutu point:
nii ebaturvalise (lihtmaksikiri vms) saatmisviisi puhul võtad liigseid riske ning jälgi ajada, ehk kedagi süüdistada, on samuti raske
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
lilander
HV kasutaja
lilander

sõnum 16.02.2009 14:13:22 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
lilander kirjutas:

09.02 pani üks HV kasutaja ketta lihtmaksikirjaga teele, kuid tänaseks kohale pole tulnud.

aga ega kasutaja juhuslikult ei "unustanud" pakki posti viia, sellele saaja rekvisiite kirjutada või hoopiski üldse mitte pakki saata? 8)

jutu point:
nii ebaturvalise (lihtmaksikiri vms) saatmisviisi puhul võtad liigseid riske ning jälgi ajada, ehk kedagi süüdistada, on samuti raske

Olen üpris kindel, et ketas jõudis ikkagi posti. Ketas oli odavama otsa oma ja tähitult saatmine ei tundunud vajalik. Eks ootab ja loodab veel mõned päevad.. icon_rolleyes.gif

Edit: Sai natuke varakult paanikat teha. Täna ilmus teade postkasti.
Läks küll nädal, aga vähemalt jõudis pärale. Eks õhtul paistab, kas ka tervena icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.02.2009 15:13:53 vasta tsitaadiga

lilander, mul läks maksikiri DVD-ga Mustamäe tee postkontorist Hollandisse tuttava postkasti alla nädala. Eesti Post on tasemel firma icon_lol.gif
Nad ei suuda isegi oma lubadust Lihtstandardkiri edastatakse saajale postitamise päevale järgneval postkontori tööpäeval järgida. Tallinnast mujale Eestisse kirja saates tuleb arvestada vähemalt 3 tööpäevaga. Seda ka siis, kui panna kiri posti esmaspäeva hommikul. Saaja postkasti potsatab see parimal juhul kolmapäevaks või neljapäevaks.

Lisaks sellele on Eesti Post üllitanud uue muudatuse. Kui varem sai postimüügipakki tagasi saata suvalisest Eesti Posti kontorist, siis nüüd tuleb seda teha sellest kontorist, kust pakk väljastati. Arusaamatu.

tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 16.02.2009 15:27:30 vasta tsitaadiga

ju neile postimüügifirmadele hakkas mitmest postkontorist korraga üks ja sama pakk tagasi tulema ja igale poole nõuti raha kah tagasi........
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
rixvilll
HV kasutaja

sõnum 16.02.2009 15:31:40 vasta tsitaadiga

Ja proovige te ainult kontorisse helistada ja oma teele paandud paki kohta küsida. Nimelt helistasin kohalikku postkontorisse et küsida miks läheb nii palju aega lihtmaksikirja pärale jõudmisega. Seejärel suunati mind Tallinna mingisse peamajja, kus ma sõna otseses mõttes sõimata sain. Pmst oli teksti sisu selline, et mida ma hädaldan, ise olen süüdi et eesti posti teenust kasutan ja nemad ei taga et pakk jõuaks järgmine päev sihtkohta. Vot selline on meie eesti post. Lisaks sõimule sain ka kopsaka telefoni arve icon_sad.gif
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.02.2009 16:05:35 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
ju neile postimüügifirmadele hakkas mitmest postkontorist korraga üks ja sama pakk tagasi tulema ja igale poole nõuti raha kah tagasi........

Ega Eesti Post ei maksa mingit raha tagastamisel - sellised rahad kantakse hiljem postimüügifirma poolt kliendi arvele. Eesti Posti roll on selles protsessis vahendajaks olemine. Tundub, et selline lihtne asi käib neile üle jõu millegipärast.

tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 16.02.2009 16:10:03 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
XYZ kirjutas:

Ega Eesti Post ei maksa mingit raha tagastamisel - sellised rahad kantakse hiljem postimüügifirma poolt kliendi arvele. Eesti Posti roll on selles protsessis vahendajaks olemine. Tundub, et selline lihtne asi käib neile üle jõu millegipärast.
Oh, ma vaid nuputasin sulle põhjuse, et miks....... icon_lol.gif icon_wink.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Maaaaark
HV kasutaja
Maaaaark

sõnum 16.02.2009 16:10:58 vasta tsitaadiga

Mulle tuli pakk vist mingi 2 või 3 kuud peale postitamist, müüja oli juba rahad tagasi kandud (tema valik oli lihtmaksikiri <- ei täpsustanud alguses saatmisviise) ja asi unustatud.
Ja siis lambist keset talve on postkastis kiri, et pakk...läksin tõin ära ja mida imet, pakk jõudis ikkagi kohale, ilusti terve ja värki.
Sai teavitatud müüjat ja raha siiski kantud talle.
Vot milline seiklus.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 57
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 16.02.2009 16:13:24 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Betamax kirjutas:
XYZ kirjutas:

Oh, ma vaid nuputasin sulle põhjuse, et miks....... icon_lol.gif icon_wink.gif icon_lol.gif

Hetkel ei saa su loogikale pihta. Mis vahet sellel on, kas pakk saadetakse tagasi samast postkontorist, kuhu see algselt saabus, või mõnest teisest? Süsteem, protseduurid ning ka kulud peaksid ju olema ühesugused icon_neutral.gif

tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 16.02.2009 16:18:45 vasta tsitaadiga

Kui tuleb mitmest KORRAGA..... <---- siit mõtle edasi, IT ajastul on võltsida lihtne, siin HVF-ki on mitmed "kaastundlikud" sulid pakkunud arveid fiktiivseks kasutuseks, et tasuta garantiid välja petta, kui tegelikult peaks näiteks kellajad ise oma kellamised jms. kinni maksma..............
tagasi üles
51004
HV kasutaja
51004

sõnum 16.02.2009 17:38:43 vasta tsitaadiga

rixvilll kirjutas:
Ja proovige te ainult kontorisse helistada ja oma teele paandud paki kohta küsida. Nimelt helistasin kohalikku postkontorisse et küsida miks läheb nii palju aega lihtmaksikirja pärale jõudmisega. Seejärel suunati mind Tallinna mingisse peamajja, kus ma sõna otseses mõttes sõimata sain. Pmst oli teksti sisu selline, et mida ma hädaldan, ise olen süüdi et eesti posti teenust kasutan ja nemad ei taga et pakk jõuaks järgmine päev sihtkohta. Vot selline on meie eesti post. Lisaks sõimule sain ka kopsaka telefoni arve icon_sad.gif

Katsuge ükskord aru saada, et lihtsaadetised ei ole jälgitavad ja täht ja väärtsaadetistega on nii, et selle kohta tohivad nad tel. teel anda tegelikult infot vaid juhul, kui küsija teab ka saadetise registrinumbrit.
Betamax kirjutas:
Lisaks sellele on Eesti Post üllitanud uue muudatuse. Kui varem sai postimüügipakki tagasi saata suvalisest Eesti Posti kontorist, siis nüüd tuleb seda teha sellest kontorist, kust pakk väljastati. Arusaamatu.

Ära usu seda, peab tegelikult saama igas postkontoris tagasi saata, kui paberid ja muu nänn korras on. Väljaarvatud muidugi juhul, kui saadetiseks on pesumasin või mööbel vms icon_smile.gif
tagasi üles
föönix
HV kasutaja
föönix

sõnum 16.03.2009 22:39:05 vasta tsitaadiga

tervist! sai eelmine neljapäev üks pakk saadetud maksikirjaga,ja siiamaani pole kohale jõudnud kuigi vahemaa on ainult ~50km
et tsekk on alles, äkki kudagi saab jälgida või mignit infot hankida?

tagasi üles
fg
Kreisi kasutaja

sõnum 16.03.2009 23:20:42 vasta tsitaadiga

kui sul on see vöötkood ja number siis proovi sealt vaadata

http://teavitus.post.ee/
Kommentaarid: 160 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 143
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 145, 146, 147  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.