Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
nah
HV veteran

|
22.12.2008 20:04:28
Ruuteri frimware upgreid?? |
|
|
Ruuter: Linksys wrt54GL
Firmware: DD-WRT v23 (12/25/05)
Kuna firma, pakub netti läbi wifi, siis seadistati see ruuter juba vastavalt ära (paar aastat tagasi...) nüüd tekkis selline küsimus, et uue frimwarega saab vist teise antenniga wifit ka jagada? Ja millised on võimalused kõike tuksi keerata frimware upgreidiga?
Ma mõtlen, et kui ma uue frimware flashin, kas siis vanad seadmed (võrgu paroolid jne jäävad alles?)
|
|
Kommentaarid: 150 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
22.12.2008 20:56:34
|
|
|
Kui defauldist -> dd-wrt peale lähed, siis seadistad uue kõik nullist
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
23.12.2008 03:30:30
|
|
|
DDwrt on peal juba .. tahaks uuemat ddwrt-d , siis peab ka uuesti seadsistama?
Edit: Noh ruuteri gurud, kuidas on siis, tuleb uuesti seadistada või mitte, ja kas vana FW on võimalik näiteks arvutisse laadida ja kui midagi uuega tuksi läheb siis vana tagasi laadida?
|
|
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
23.12.2008 03:59:02
|
|
|
Kui paned uue FW siis lähevad ka seadistused. Ma kahtlen et sa ei saa selle uuesti seadistamisega hakkama enam. Pole seal nii tuumateadust midagi. Nii ei saa teha, et võtad vana ruuteri selle confi ja pärast lased uuele peale. Ning kui sa teed kõike nii nagu kord ja kohus ei keera sa midagi perse. Pidasin silmas FWi uuendamist.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
23.12.2008 04:22:41
|
|
|
Point selles, et ma ei tea neid koode ja asju, mida on vaja et selle ISP wifisse connectida .. .
|
|
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
23.12.2008 09:38:58
|
|
|
Aga vaata liidesest ennem järgi.
Onseal siis hirmus paroolimajandus ühendudes ISP ifisse?
Ehk on paroolid nähtavad liideses
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
nah
HV veteran

|
30.12.2008 19:34:44
|
|
|
a point millepärast ma üldse tahan seda upgreidi teha on seepärast, et näiteks CNC3 kui logid online sisse siis hakkab nagu servereid alla laadima ja siis ruuter kaotab neti ära ... ja kui ruuterit restartida siis tuleb nett tagasi ...... vahepeal laseb mängida kah ... ja teisejärguline oleks wifi leviala saada (ehk repeaterina tööle panna ...).
Edit:
seal on mingi backup variant ka ju, seivib vana frimware ära? proovisin, mingi väike .bin fail tuli ..
Siis tekkis selline küsimus ka veel, et seal pildil on "no reset" jätab seaded samaks nagu varem, kui uue FW peale flashin?
Ja millised on ansid seda tuksi keerata?Sest põhimõtteliselt see ainuke internet access siin maal...
Edit2: Sain ära uuendatud v24 sp1 generic peale, paistab kõik töötavad, aga kui ma tahan nii kaablitega, kui repeaterina kasutada, on selline variant võimalik?
|
|
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|