oot kus kohas? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
hehe, ma olen tuuri läbi teind, aga ei näinud küll kordagi midagi sellist. mõtleme vist erinevaid asju. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Käisime täna vennaga Progamesi poes seda mängu näppimas korra. Täitsa mõnus värk ja mõtsime, et ostame ära. Jõulud ja värki siiski ja siis tuleb ikka meelepärast lubada. Tundus täpselt selline pela olevat, mida rahvaga mõnusal õhtul kerge naeru saatel toksida. Kodus vedeleb ka üks ps2 kah õnneks. Küsimus on see, et ainuke variant 2 kitarri saada on osta GH:aerosmith, et kas need kidrad on midagi väärt ka või tasuks ikka 2 uuemat versiooni hankida või üldse osta aint üks ja üritada kuskilt üks lisa kidra hankida? Et millised kidrad kõige mõnusamad praegu on?
kakuke, sai siin vahepeal üks võrdlus tehtud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4817332#4817332 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
seda lugesin, aga ma ei suutnud poes täpselt aru saadagi päeval, et kas Aerosmithi pakis olid vanad kitarrid, aga eeldan, et siis jah. See on miinus küll, sest see uus ka väga suur ei tundunud ja kui vana kribalam on, siis minu maitse on veidi teistsugune. On mingit lootust kuskilt hankida lihtsalt üks uus kidra lisaks või selleks peab mõne muu mängupaki ostma?
Aerosmithi kitarr on sama mis GHIII, aga tal on musta faceplate asemel valge/punane. vanal pole ka häda midagi (ei tasu seda karta), lihtsalt ma kirjutasin, mis mu arust uuemal nati paremad on. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa võid meili teel enteri ja selliste kauplustega suhelda. ehk oskavad öelda millal ja kuhu peaks bundlet tulema.
endal oli selline õnnelik juhus, et nädala alguses hakkasin igalt poolt otsima bundlet ja siis juhtusin neljapäeval Kaubamaja tehnikaosakonda ja mis imet - 1 xbox360 bundle oli toodud.
sinna neid aega-ajalt ikka tuleb. hind on tsipa kallim kui mujal. 3800 aga kui kliendikaart on, siis saab alla.
kas keegi oskaks soovitada mõnda neti poodi mis müüb trumme guitar hero world tourile (või siis rock bandi trumme need peaksid sobima) ja saadaks neid eestisse.
ma olen näindu suht palju poode aga enamus nii suurt pakki eestisse ei saada.
verkkokauppa.com või mõni muu Soome pood _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
mulle tuli ka eile kiri, täna lähen järgi postkontorisse. siis hakkab tuunima
edit:
sai väheke tuunitud. enda jaoks leidsin optimaalsemad seaded, et cymbal-id ja snare-d on tundlikkusega 15 (algselt on 10). nüüd saab vabalt ka äärtele ja nurkadesse lüüa, ei pea nii täpselt keskele, et registreeriks. tõesti on parem
üle ei tasu tuunida, muidu nati kõvemini lüües tekitab "kiire topeltnoodi" ja note streak katkeb mängimise ajal.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kaugelt GH3`e juhtmeta Les Paul funktsioneerib Windowsi Wireless Recieveri küljes? Tavaline x360 wireless controller töötab kenasti teisest toast kiviseina tagant, meeldiv oleks kui kidra ka seda teeks...
Sain ka jõuludeks endale ja sugulasele 2 Aerosmithi komülekti kidra. Kuid minu omaga oleks vahepeal nagu mingi viga küljes, tundub nagu oleks topelt noodid vms. Et vajtan õieti kõiki noote, kuid noodid ei lähe arvesse. Et, mängin-mängin, multiplayer on 4x ja järsku on jälle 0x, kuidi mööda ei ole pannud vahepeal. Vahepeal teem teistmoodi, et nägu see leek käib ekraanil ära, näitab, et peaks olema korras, kud ikka ei lähe arvesse. Ja nii olen proovinud GH Aerosmith, GH WT, GH III, GH II ja GH I-ga. Sugulane proovis ka, et vahetasime kidrad ära, kuid ka temale tundus, et midagi on viltu.
Sellega ongi see jama, et kui viia garantiisse, siis on seda väga raske ära tõestada. Mida teha? _________________ Teeme iga pühapäev Eestimaist Live Dj-show'd 19:00 FB Lives, checki siit..
Facebook.com/WRoMD
OK, mul suri punane trumm täna ära... garantiisse minek _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.