Jätkuvalt sooviks pingviinikest ja lisaks ka uue soovi: tahaks mp3-na saada seda Saaremaa viina reklaami, kus lauldakse "Tähelepanu tegemist on alkoholiga, alkohol võib kahjustada teie tervist" _________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock
"Mina olin siin"
Kas keegi sellest filmis seda kohta ei viitsi mp3-ks teha kus Rass näeb pealt kui Olari oma õele "paneb" ja ütleb "mida sa vahid , tahad järgmine olla wee "
Kas kellelgi on kena meloodiat pakkuda äratuseks? Praegu olen "kukeleegut" ekspluateerinud, aga tahaks veidi vaheldust ja natuke kergemat äratust mis võpatama ei pane.
Ma sooviks saada tervenisti seda tele2 reklaami, kus lauldakse "pintsak selga, lips ette, ummikusse..." _________________ "Ooops. My brain just hit a bad sector."
See teema võiks olla natukene aktiivsem. Ma lõikasin ka mõned helinateks ja jagan teile ka
Enamus on wma formaadis, aga uuemad telefonid peaksid ilusti mängima neid. Nokiad kindlasti.
Järgnevad laulud siis:
Rammstein - Das Model
Pakito - Living On Video ( yellow and white )
Sir Mix A Lot - Baby's Got Back(I Like Big Butts) | Gin yellow plum reklaamist see . .
Arman Van Helden feat. Fiona Marr - Little Black Spiders
Traffic - Kesköödisko ( Paul Oja remix )
Kerli - Walking On Air (Ralphi Rosario & Craig J Club Mix)
miks ikkagi kohe mp3'ks ei teinud? tunduvalt "söödavam" formaat ja nii pikkadel helinatel pole suurt pointi. või lasete alati telefonil poolteist minti heliseda? _________________ nooope!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.