ei ega see patch ei ole vist ikka õige asi
ennem seda kui üritasin mingit mod'i kautada ja mäng tänu sellele lõhki läks, tegi patch justkui väga heaks. kuid nüüd keeras mängu üldse mittemängitavaks...
Sain täna teada, et Carmen ravib terveks kui talle helistada(jabur eks )
Aga ei töötanud nagu, helistasin talle siis rääkis, et suru haavale jne aga elud jäid samaks ja kui uuesti helistasin sõimas näo täis, et miks välja ei vii
Carmeniga on see hea asi ka, et saab kihutada, stripikas käia ja kui lähed koos litsiga talle järele siis tõmbab ta lihtsalt välja ja istub ise asemele _________________
Jees jees. Võtsin optilise draivi seadetest linnukese "Enable DMA" eest ära, proovisin uuest mängu käivitada - ei läinud. Panin linnukese tagasi, asi töötab.
mulle pole ükski mäng niivõrd meeldinud kui see... minu selle aasta valik on raudselt assassins creed, gta 4 ja nba 2k9.
ja kuulge poisid, kas keegi tõesti ei tea, mis võiks olla see kamm, et ka ei saa online live'i sisse logida? _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Keegi sellel lahendust on leidnud, et 99%'l juhtudest viskab mind igast servust välja teatega "You have been removed from the game".
Üks juhtum oli täna selline, et üritasin servusse sisse saada, ei saand ja viskab mind hostiks oma servusse ja kohe matsid sajavad sisse. Et mina teiste servudesse ei saagi?
Küsiks veel seda ka, et kuskilt nii ei saa panna, et igasse autosse istudes on Independence FM jaama peal?
Keegi sellel lahendust on leidnud, et 99%'l juhtudest viskab mind igast servust välja teatega "You have been removed from the game".
Üks juhtum oli täna selline, et üritasin servusse sisse saada, ei saand ja viskab mind hostiks oma servusse ja kohe matsid sajavad sisse. Et mina teiste servudesse ei saagi?
Küsiks veel seda ka, et kuskilt nii ei saa panna, et igasse autosse istudes on Independence FM jaama peal?
see viimane küsimus huvitaks mind ka, või siis vladivastoki kohta, kuna see on üks hea raadio _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
märkasin alles nüüd, et praamide jaoks on päris kenad sadamad tehtud ja seal pidevalt raffas ka sees. Mingeid praame pole nagu näinud aga vb... _________________
tige kala, transport mida ma siiamaani näinud olen ja kasutanud : auto / mootorrattad / paadid / helikopterid / metroo / köisraudtee , praamiliiklust märganud pole .
tige kala, transport mida ma siiamaani näinud olen ja kasutanud : auto / mootorrattad / paadid / helikopterid / metroo / köisraudtee , praamiliiklust märganud pole .
mismoodi sa sinna köisraudtee peale saanud oled, mul nagu Niko sisse ei lähe ja mingit nuppu ka ei näita, et peaks vajutama.
Ise olen ka kõisraudteega sõitnud juba, f-iga läks vist sisse sinna, suht lühike sõit on
Praamiliiklus huvitaks just sellepärast, et autode peale/maha tulemise koht on ka sadamas olemas. Ühe auto juba uputasin sinna ära kuna arvasin, et sujuvalt läheb vette
e:
Rockstari huumor
Securicar - Large armored car with Gruppe 6 company livery. (This is based on the real security company, Group 4. "Gruppe" is the German word for "group" and in German the number six is "sechs" so it actually says "group sex"!) _________________
mulle pole ükski mäng niivõrd meeldinud kui see... minu selle aasta valik on raudselt assassins creed, gta 4 ja nba 2k9.
ja kuulge poisid, kas keegi tõesti ei tea, mis võiks olla see kamm, et ka ei saa online live'i sisse logida?
Kuhu kadus su Grid siis ? aga jah gta4 hea mäng ei sa midagi halba öelda (välja arvatud probleemid ) _________________ Motomehed täidavad kõhtu suu lahti sõites
kas see infernus mis Bernie lõpus anna on tuunitud variant ? tavalisel infernusel pole antitiiba ja erineva värviga riba küljepeal. oskab keegi vastata ?
Mis asi see on.. ostsin endale Windows Live mängu, vene keelse varianti, põhimõttega, et saab sealt selle key, mida saab kasutada GTA IV online mängimiseks.. aga seda pole. Kas vene keelsetel variantidel pole key'd? Kahtlane lendan poodi, et välja vahetada.
Nuuh, mis sai, vahetati välja?
Üks kamraad tahtis ka vene versiooni osta. Nüüd ei teagi.
ja kuulge poisid, kas keegi tõesti ei tea, mis võiks olla see kamm, et ka ei saa online live'i sisse logida?
Kuhu kadus su Grid siis ? aga jah gta4 hea mäng ei sa midagi halba öelda (välja arvatud probleemid )
just, oleks gridi peaaegu unustanud. ja tegelt mulle on ikka mitu mängu aegade jooksul meeldinud niivõrd väga _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
IIRC siis praamiga sai selle Statue of Liberty juurde _________________
kas see infernus mis Bernie lõpus anna on tuunitud variant ? tavalisel infernusel pole antitiiba ja erineva värviga riba küljepeal. oskab keegi vastata ?
Jääks mulje, nagu X360 ja PS3 mängusisesed pildid oleks tehtud mingisuguse seebikaga teleri ekraani pildistades
Tõsi, oleks tahtnud näha kallutamata võrdlust, kus pildid enda eest räägivad. Hetkel on ju näha kohe, et võrdluse konsoolipildid on hoopis midagi muud kui need, mis ammu aega tagasi screenshottidena näidati. Ma ise ei poolda üht ega teist; ma lihtsalt tahan, et oleks korralik võrdlus, kus kummagi poole inimestel võrdluse metoodika kohta vinguda pole ja ainuke, mida vaadata, on külm ja karm tõde piltide näol.
XBox360 ja PS3 peal oleks nagu see blur efekt koguaeg peal. Endal hakkavad sellest silmad valutama, kui kauem mängida Lisaks pilt tundub veelgi rohkem süngem ja pruunim kui PC variant. Detailidest ei hakka rääkimagi.
XBox360 ja PS3 peal oleks nagu see blur efekt koguaeg peal. Endal hakkavad sellest silmad valutama, kui kauem mängida Lisaks pilt tundub veelgi rohkem süngem ja pruunim kui PC variant. Detailidest ei hakka rääkimagi.
See, et pruunim jne oleneb mis kell mängus on. Teleka seadetest ka tiba.
mis seal pangaröövi missiooni keskel tegema peab kui metroost välja hakkan tulema ja kolme tärni peale läheb
lihtsalt läbi jooksma? ja mingi auto võtma?
Oeh, ei saa enam Social clubi sisse logida. Kodukal saab küll ilusti, paroolid kõik õiged, aga kui mänguga proovida, siis ütleb, et login failed ja kogu kompott. Netist uurides mõndadel parandas patch ära, kuid mul patch tükk aega peal olnud ja täna alles ilmus selline probleem. FAQ-i all pole ka normaalselt kirjas. Live gamertag ühendatud SC omaga, kõik peaks nagu toimima aga ei toimi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.