Ma tean, et tähtaeg on kukkunud ja minu idee täiesti ebapraktiline teostuse maksumuse osas, aga ma usun, et natuke ebapraktilist fantaasiat tuleb siinsele teemale ainult kasuks:)
Paneks nüüd hääletuse püsti ja selgitaks võitja välja? Minu hääl läheb AO'le. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
AO-l on kõige korralikum jah, aga selline esitlusviis mulle küll ei meeldi. Esmane oleks ikka otse pealtvaade, siis tagant vaade ja alles kolmas võiks olla selline in action. Teine jutt oleks juba valmis prinditud kaartide esitlemine portfolios, kus sa võid neid nurga alla keerata jne. _________________
Sellest näidisest inspireerituna ka 2 varianti, vahe siis, kas telefoninumbri ees telefoni ikoon või GSM tähis.
Või kolmas variant, et mingi väike mobiili ikoon lisada. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Pole sattunud läbi minu veel ühtegi nimekaarti trükki, kus oleks telefoni ikoon, ikka GSM või Mobiil.
See ikoon sinna keskele tundub kohatu kui ta niiviisi üksi seal on.
Mina jätaks sealt eest igasugu tähised üldse ära. Aadressi ja emaili eest pole ju ka tähist
See, et tegu on telefoninumbriga, on selge igaühele ja samuti näeks parem välja. _________________ Uued Lenovo sülearvutid:www.lenovoarvutid.ee Sülearvuti ekraan katki? www.displayseek.com
Ma tean, et tähtaeg on kukkunud ja minu idee täiesti ebapraktiline teostuse maksumuse osas, aga ma usun, et natuke ebapraktilist fantaasiat tuleb siinsele teemale ainult kasuks:)
Spoiler
mulle meeldib ise tegin omale ka visitkad mille 100tk hind oli tonni-poolteist vahele aga teistmoodi on _________________ rat_013
#foursnow (winter driving experience) // • 013 Graphics (design / prepress / production) // •
rat_013 näita visiiti
ise kui olen visiitkaarte teinud siis GSM välja ei kirjuta, panen kas lihtsalt tel või telefoni märk
ega ta on tavalise kujuga, punane plastik ja valge siiditrükk peal.. lihtsalt 100 visitkat siiditrükis on omajagu kulukas teha.. suurema koguse juures oleks ka tükihind väikesem _________________ rat_013
#foursnow (winter driving experience) // • 013 Graphics (design / prepress / production) // •
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.