Keegi võiks hästi asjalik olla ning kõik need potentsiaalsed fixid uude teemasse või siia esimesele leheküljele panna, et ei peaks 300+ lehekülge läbi lugema. Kõigil mugavam otsida .
Sama kaart mis sinul, proovimiseks piisab asja lihtsalt 800x600 resol jooksutada.
ei tööta, järelikult jääb prose vajaka
nimelt sitta mul sellest view distancest, kui distancel ei ole detaile
ehk siis madalama reso tekstuuridel pole suurt võitu, kui muidu 27-70fps jookseb
päeval siis 25-45 ja öösel 40-70
kui oskad siis originaalis tõmbab nii kokku. isa rammisin endal taguratta kinni... esiveoga oli seega sõit jätkus _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Mis värk on , ühe ööpäevaga ainult 50 posti lisandunud , muidu tuli küll 120+ ära .
Aga keegi postitas ennem video , kuidas X1600 Pro peal jooksis - kas ilma filmimiseta jms töötab see paremini ? Tahaks ise kah mängida , aga ei taha 600 EEK kulutada mängule , mis väga halvasti jookseks .
Heineken: vaadates su süsteemi siis seal jookseks ju enamus uusi vähenõudlike mänge kah halvasti... gta4 jookseb aga halvasti suht iga asja peal seega palju lootust anda ei ole. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Oskab keegi midagi tarka öelda!
Asi selles, et mul mapil 2 gps waypointi, juba tükk aega olnud aga närvidele juba käib.
Kunagi ta tuli aga ei saa kuidagi maha seda märgistust, töllad selle kohal aga ikka ta on seal ja ära ei kao, ka taksos on see punkt märgistatud aga sinna sõites ikka jääb märk maha!
Ülemine gps waypoint on siis mingi kala!
Veskioja, ma proovisin. suure nu**imise peale sain käima ikka. Ja on näha FPS'i tõusu.
Kuidas sa seda tegid, ma proovisin küll step by step, igatepidi, kuid tööle ei läinud. Kord viskas kõik nulli, teine kord oli üldse saadav mälu 0. Korra sain isegi texture settinguga high peale panna . Missest, et 8600gt ja 512 mb kaart on. _________________ To fight and die for the Hell Brigade!
Heineken: vaadates su süsteemi siis seal jookseks ju enamus uusi vähenõudlike mänge kah halvasti... gta4 jookseb aga halvasti suht iga asja peal seega palju lootust anda ei ole.
Seda juttu ma olen kuulnud küll .
Ma küsisin tegelikult konkreetset vastust küsimusele , kuna keegi ennem postitas mingi video oma süsteemi peal mis oli väga sarnane minu omaga .
Ja enamus uusi mänge olen kuidagi mängitavalt ( vähemalt enda jaoks mängitavalt ) läbi teinud .
Isegi Crysise ja FC2 sain kuidagi tööle mängitavalt tegelikult .
testisin väheke hummerit, kuni mootor välja suri
http://www.youtube.com/watch?v=K62D7uA5Ph0 ja watch in high quality
krt, peab Fraps'i ikka ära ostma, kõrini sellest 30sek piirangust ja see GTA sisene editor ei taha töötada nii kui peaks. _________________
Heineken: vaadates su süsteemi siis seal jookseks ju enamus uusi vähenõudlike mänge kah halvasti... gta4 jookseb aga halvasti suht iga asja peal seega palju lootust anda ei ole.
Seda juttu ma olen kuulnud küll .
Ma küsisin tegelikult konkreetset vastust küsimusele , kuna keegi ennem postitas mingi video oma süsteemi peal mis oli väga sarnane minu omaga .
Ja enamus uusi mänge olen kuidagi mängitavalt ( vähemalt enda jaoks mängitavalt ) läbi teinud .
Isegi Crysise ja FC2 sain kuidagi tööle mängitavalt tegelikult .
no kui rammi juurde paned, siis peaks saama. endal toimib väga miinimumi äärel. rammi on 1,5 GB JA 3 GHz (2 CPU's)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.