Today a PC may be a desktop computer, a laptop computer or a tablet computer. The most common operating systems are Microsoft Windows, Mac OS X and Linux, while the most common microprocessors are x86-compatible CPUs, ARM architecture CPUs and PowerPC CPUs.
Pmt võiks mac olla üks pc alaprojekt - võtame ühe plate, ühe prose ja video kaardi, paneme sellele kooslusele mingi nime ja siis loodame, et softi tootja tunnustavad seda ning teevad eraldi tarkvara, mis on just kohaldatud sellele platvormile.
Ja üldse pole ma nii rikas ,et ilusa välimuse eest juurde maksta. Vähemalt arvutite vallas.
Samas mac'i kasutajate vastu pole mul midagi ja ei huvita mind mida teised kasutavad. _________________ 011010000110100101101110011011100110000101110110011000010110000101110100011011000111010101110011
Ja üldse pole ma nii rikas ,et ilusa välimuse eest juurde maksta. Vähemalt arvutite vallas.
Samas mac'i kasutajate vastu pole mul midagi ja ei huvita mind mida teised kasutavad.
Mulle meeldib see Apple markeetingu mõtlemine rohkem. Tarkvara on see mis teeb masinast Maci või PC.
PS: Enne seda videot ei saanud ma aru naljast: Põhiprobleem kui sa ostad Maci, on see et kuidas sa seletad vanematele et sa pole gei? _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Mulle meeldib Apple'i lakooniline tootedisain ja kõrge kvaliteet, kuid ma jälestan Apple'it kui brändi. Mul läheb süda pahaks kui ma juhuslikult või pahaaimamatult jälle mõnd Steve Jobsi Think-DIFFERENT-, be-UNIQUE- või CHANGE-the-world-kõnet juhtun nägema. Hea meelega läheks homme poodi ja ostaks omale MacBook Pro kui ma sellega hunnikut võltsi karbi-elitaarsust kaasa ei saaks. Kokkuvõttes on Mac OS pededele, Linux nohikutele ja Windows idiootidele. Seega, väljendamaks edaspidigi oma isikupära läbi operatsioonisüsteemi, peaks vist mingi Palm OS-i peale üle minema...
Hendrique, mina olen lihtsalt BSD ehk siis turvapede? kammoon nagu. Ning applel puudub kavaliteet. Aastaid juba vist _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Hendrique, mina olen lihtsalt BSD ehk siis turvapede? kammoon nagu.
Mhm, ideaalne oleks see op-süsteem, mida mitte keegi ei kasuta ja millest keegi kuulnud pole.
d3t kirjutas:
applel puudub kavaliteet. Aastaid juba vist
Pole tõsi. Poolteist aastat tagasi oli kommertslike arvutite (hinna/kvaliteedi/kliendi rahulolu) üldtunnustatud pingerida: 1. eMachines, 2. IBM, 3. Apple, 4. Dell. Uued Lenovod on madalama kvaliteediga kui vanad IBMid. Ega ka Delli kvaliteet tõusnud pole, pigem on langus konkurentidest väiksem olnud. Kõige rohkem on viimastel aastatel kvaliteeti parandanud Acer, Asus jms. Kui võtta võrdluse aluseks koostekvaliteet, kasutamismugavus, kliendi rahulolu ja esinenud vigade hulk, siis on Applega kõik OK. Suurimaks miinuseks on ikkagi hind.
Tekkis ka üks hetk isu omada Maci. Sai siis lõpuks ostetud MacBook ära. Ja ausõna, olen nii vaimustuses sellest, kui tark, loogiline jne see on. Sellel on sellised elementaarsed asjad, mida Winilt ei ole kunagi oodanudki. Kasvõi see, kuna hoian oma faile üle võrgu teises arvutis, siis ei lase arvuti restarti teha, vaid käsib katkestada kopimised teisest arvutist ennem. Win surub kohe kinni kõik asjad. Ning see on kõigest ülipisike eelis Wini ees, mis minu jaoks juba määravaks sai. Once you go Mac, you never go back. Enne kui laitma kipute seda, proovige õige asi ennem ära! Enda kogemusest võtta, mäletan küll, kui kõik kunagi konsoole maha tegid ja mina kiitsin takka, sest keegi polnud omanud seda. Nii, kui proovisin seda, muutus arvamus täielikult. Sama ka Maciga - kõik laidavad aga kui proovib keegi, muutub arvamus 100%.
e: telekaga ühendamisel ei olnud ka mingeid seadistusi vaja teha, vaid tegi kõik automaatselt ära. erinevalt meeletust jamamisest windowsi keskkonnas. kõik asjad teeb mac ise ette ära, midagi pole ise vaja kunagi teha erinevalt xp ja vista ajunussist.
jah, OS X-il on palju väikseid meeldivaid pisiasju Windowsi ees, samas on ka asju, mida pole, samas on olemas näiteks Vistas. aga kui nüüd aus olla, siis koju küll enam Windowsiga arvutit ei taha
samas Macikasutajatel on hea - nad saavad multibooti kasutada. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Vanakooli IT meestele on Mac tõesti igav. Teeb kõik ette ära kurat.
Mac on vist esimene samm selle suunas, kuni arvutid võtavad maailma üle.
Windowsi baasil süsteemid ei saa sellega küll õnneks hakkama veel, kuna nad on nii äpud.
superior, oota, küll see vasikavaimustus üle läheb _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Linuxis on sarnaseid pisiasju enam-vähem sarnases koguses kui OSX'i pealgi, siiani pole suutnud neist veel ära tüdineda _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
kas see OS X on võimalik ka PC masinatele peale panna muidu?
On see tasuta ka levimas?
Mõte selles, et linuxit saab proovida igas poosis, kuid kas mac-i peab ostma et nn proovida?
Olen kasutanud mingi 3-4h oma elus tööks seda ja midagi vaimustvat veel ei märganud.
Pigem eebamugavas kohas see õuna märk-- ja delete funktsiooni ei leidnudki üles vist.
Samas mul tuttav disainer ütleb, et vbla ta ei soovitakski macci progejale, st tõesti mul suva mis läpakaga teen oma asja.
kas see OS X on võimalik ka PC masinatele peale panna muidu?
On see tasuta ka levimas?
Crackitud OSX'i saab enamus PC'de peal pirada. Tegu on samasuguse piraatlusega nagu iga suvalise muu softi piramisega. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
I have a 64-bit Vista machine and it downloads and installs drivers for literally everything that I throw at it - obscure serial cards to bleeding edge wireless and everything in between. And all of them are reliable - haven't gotten a crash/hang/slowdown in a year.
The story with Leopard is different - 3rd party drivers are for the most part non-existent and when they exist they are very poor quality - case in point being Silicon Image eSATA Expresscards causing me several crashes. The wonderful Sony Bluetooth Stereo headset that works absolutely great with my Blackberry and Vista x64 - Leopard just has to be restarted to even keep getting the choppy sound.
Võtab kenasti kokku kahe OS erinevuse. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Ja ausõna, olen nii vaimustuses sellest, kui tark, loogiline jne see on.
No täitsa P-s mis iseloomustusi OSi kohta öelda veel saab.
Hendrique, räägib eespool õiget juttu Maci kohta, see reklaamipläma i asjadel on ikka üle mõistuse.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.