mis asi on vista black edition? google andis enamasti mingeid torrenteid ainult selle kohta
pira windows
edit: Pärast teist kohtumist Michelliga, kui olin end täis joonud ning tagasiteel võmmi alla ajanud ja väikese ralli teinud, kutsus mind kohe üles, enda juurde
pira + lapitud ja moditud paremini/kiiremini jooksma
mis asi on vista black edition? google andis enamasti mingeid torrenteid ainult selle kohta
pira windows
edit: Pärast teist kohtumist Michelliga, kui olin end täis joonud ning tagasiteel võmmi alla ajanud ja väikese ralli teinud, kutsus mind kohe üles, enda juurde
pira + lapitud ja moditud paremini/kiiremini jooksma[/quote
ei ole sel midagi viga, ja tundub jah, et nats kiirem teine
tegelet näen ma suht neeger ka välja
pira windows
esimest korda gta's ma üritan sõita ja liigelda korralikult...(alles siis kui enam missioone teha ei viitsi, siis veits laamendan ja panen mängu kinni. kusjuures pärast teist date'i sain ka michelle juurde. a seda täitsa kaine peaga. käisime lihtsalt söömas.
lemmik auto on mul raudselt siiamaani see mpr600 või mis ta oligi, mis chrysler300c ja maybachi segu... hea juhitavusega ja näeb krdima specc välja kah. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Mul jäi natuke asi ikka arusaamatuks.
Et ma ei saa enda arvutis siis ilma laggida/Freezita GTA4 mängida??
ma mõtlen nii et kui jookse/autoga sõidan, mäng jookseb ilusti, ilma pildi hakkimiseta.(ülejäänud aja peaks ikka ka pilt sujuvalt jooksma)Muidu mängu taga ju kirjas et piisab 256mb videomälust.
Arvuti näitajad:
Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz
2GB ram
Asus EAX1950PRO/HTDP/256, X1950PRO/256MB DDR3/256bit/
Võimalus siis mäng veel tagsi viia...Tasub seda teha?? _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Mul jäi natuke asi ikka arusaamatuks.
Et ma ei saa enda arvutis siis ilma laggida/Freezita GTA4 mängida??
ma mõtlen nii et kui jookse/autoga sõidan, mäng jookseb ilusti, ilma pildi hakkimiseta.(ülejäänud aja peaks ikka ka pilt sujuvalt jooksma)Muidu mängu taga ju kirjas et piisab 256mb videomälust.
Arvuti näitajad:
Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz
2GB ram
Asus EAX1950PRO/HTDP/256, X1950PRO/256MB DDR3/256bit/
Võimalus siis mäng veel tagsi viia...Tasub seda teha??
Statistics
Average FPS: 31.85
Duration: 37.17 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 45%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 61
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 2
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
Statistics
Average FPS: 36.33
Duration: 37.24 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 47%
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 2
Video Adapter: ATI Radeon HD 2900 GT
Video Driver version: 6.14.10.6869
Michelliga sain ka peale teist deiti nats lõbutseda. Teised tibid küll nii kergelt ennast kätte ei anna .
Pangarööv oli tegelikult üsnagi lihtne. Põhjus, miks ma kolm korda pidin seda tegema oli pigem sellepärast, et kaks korda Niko ei visanud granaati korralikult ja põrkas seinast jalge ette. Tere black and white slow motion.
Mulle meeldivad ka need chrysler 300C sarnased masinad. Eriti pro on sõita deitile sellega .
Mängu perfist - millegipärast hakkab ta pärast mõningast mängimist hullult läägima (pilt jääb isegi mõneks minutiks seisma ning hdd tuli vilgub nii, et vähe pole). Kuid pärast seda on jälle okei. Samas ma ei saa aru, milles probleem on, kuna see cacheboost asjandus näitab, et sujuvalt 500 mb on veel vaba mälu.
Patch + 180.84 on peal.
Settingud on kõik by default ehk mis ta algselt mulle pakkus. Naljakas oli, kui toppisin view distance'i praktiliselt põhja (kuskil 480/512 mb videomälu oli kasutatud) ning fps tõusis . _________________ To fight and die for the Hell Brigade!
Mängu perfist - millegipärast hakkab ta pärast mõningast mängimist hullult läägima (pilt jääb isegi mõneks minutiks seisma ning hdd tuli vilgub nii, et vähe pole). Kuid pärast seda on jälle okei. Samas ma ei saa aru, milles probleem on, kuna see cacheboost asjandus näitab, et sujuvalt 500 mb on veel vaba mälu.
Endal täpselt sama asi, prose kasutus langeb ning hdd tuli hakkab kütma.
Statistics
Average FPS: 15.08
Duration: 37.40 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 77%
Video memory usage: 94%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 800 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Home Edition
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600M GT
Video Driver version: 180.70
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz
File ID: benchmark.cli
mängin muidu low graafikaga, muidu pole kõige meeldivam mängida.
Huvi pärast proovisin samu setinguid mängus:
Spoiler
Statistics
Average FPS: 26.38
Duration: 37.18 sec
CPU Usage: 97%
System memory usage: 50%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 800 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600M GT [Dox Optimised 180.84: Performance]
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Speakers (Numark USB Audio - WDM 2.8.9)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7700 @ 2.40GHz
8)
Head draiverid
Ma hommikul otsisin/proovisin mingi 5-6 erinevat draiverit, see tundus teistest paremini GTA-d jooksutavat. See uus draiver mis Rockstars ise soovitas, andis mulle suht kohe BSOD kui üritasin nvidia settingutes miskit teha. _________________
Pangarööv oli tegelikult üsnagi lihtne. Põhjus, miks ma kolm korda pidin seda tegema oli pigem sellepärast, et kaks korda Niko ei visanud granaati korralikult ja põrkas seinast jalge ette. Tere black and white slow motion.
Kusjuures mul oli täpselt sama asi seda missiooni tehes. Veel käis pinda see, et Packie ronis mulle tulistamise ajal pidevalt ette. Osaliselt tema pärast põrkusid ka mu granaadid tagasi.
kas Eestis ikka Multiplayer (LIVE) tõõtab??
Et saab kasutaja LIVE teha jne. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Krt kuskil jäi silma mingi "mod" mis paneb autodele õiged/originaal nimed a kuna siia teemase tuleb tuhhat posti päevas,siis ei suuda enam leida seda
Kes oli see AHV kes selle siia postitas võiks seda uuesti teha
kas Eestis ikka Multiplayer (LIVE) tõõtab??
Et saab kasutaja LIVE teha jne. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
keegi saaks mulle originaal loadingscreens_pc.dat faili anda. ise ei viitsinud backupi teha _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Mul läks käima, siis enam ei läinud, siis jälle läks ja enam ei lähe.. kahtlane mod jah, minu viga et ei kontrollinud korralikult enne lingi postitamist
Vaikselt hakkab tekkima juba modide kohapealt midagi.
Võiks tulla mingit zombi värki. Päris huvitav võib olla linna peal ringi kihutada ja zombisid nottida. Eriti multiplayeris.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.