Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pilleriinuke
HV kasutaja
|
14.12.2008 16:13:13
Stardiriba läheb paigast ära... |
|
|
Ei oska oma küsimust hästi sõnastada, aga see kõige alumine stardist paremale taskbar läheb mingitel aegadel iseenesest paigast ära ja hakkab avatud lehekülgi näitama üksteise peal ning ilmub kahe noolega kast. Taskbar on lukus. Millest see võib olla ja kuidas ma ta lihtsa vaevaga nn. standardiks tagasi saaksin. Tean, et loll küsimus, aga nii häirib kui olen harjunud tavalist varianti kasutama st. leheküljed kõrvuti näha ja siis mingi hetk on lk. üksteise peal ja otsi õiget nooltega.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
14.12.2008 16:21:11
|
|
|
Paremklikk - properties. Seal on linnuke "group similar taskbar buttons". Võta linnuke ära sealt. Ja kui taskbar on lukus, siis linnuke "lock taskbar" eest ära.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
pilleriinuke
HV kasutaja
|
14.12.2008 16:44:04
|
|
|
Draax kirjutas: |
Paremklikk - properties. Seal on linnuke "group similar taskbar buttons". Võta linnuke ära sealt. Ja kui taskbar on lukus, siis linnuke "lock taskbar" eest ära. |
Ei ole seal kastis linnukest.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
14.12.2008 17:00:13
|
|
|
Teatud viirused ja Spy-d oskavad samuti kõivõimalikke Taskbare ja avatud katalooge pidevalt segi ajada või uusi tekitada. Mingi aeg tagasi suutis mingi taoline Spy mul oma arvutisse ronida. Kui õieti on meeles, siis suutis SpyBot sellest Spy-st lahti saada. Igatahes pärast puhastust oli jälle kõik korras.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
pilleriinuke
HV kasutaja
|
14.12.2008 17:31:34
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Teatud viirused ja Spy-d oskavad samuti kõivõimalikke Taskbare ja avatud katalooge pidevalt segi ajada või uusi tekitada. Mingi aeg tagasi suutis mingi taoline Spy mul oma arvutisse ronida. Kui õieti on meeles, siis suutis SpyBot sellest Spy-st lahti saada. Igatahes pärast puhastust oli jälle kõik korras. |
Teen ikka aegajalt nii SpyBot-i kui AdAwarega puhastust. Proovin kohe selle ka järgi.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|