Ma ei saa mutiplayerisse sisse minna. Lobbysse saan minna, servereid näen aga kui üritan connectida siis laeb veits ja ütleb "You have been removed from the game". kellelgi on olnud sama jama? _________________ team nS
Kuidas sa reso 640*480 panna said?
Mul kõige väiksem reso settingutes 800*600 ja fps seal 10-ne kandis.
teed LaunchGTAIV.exe shortcuti. properties ja target rea lõppu peale " lisa see rida tühikuga -width=640 -height=480 -renderquality 1 -shadowdensity 1 -texturequality 1 -detailquality 1 -novblank -norestrictions -minspecaudio
fps peaks sul olema siis 20+
Kuidas sa reso 640*480 panna said?
Mul kõige väiksem reso settingutes 800*600 ja fps seal 10-ne kandis.
teed LaunchGTAIV.exe shortcuti. properties ja target rea lõppu peale " lisa see rida tühikuga -width=640 -height=480 -renderquality 1 -shadowdensity 1 -texturequality 1 -detailquality 1 -novblank -norestrictions -minspecaudio
fps peaks sul olema siis 20+
mängisin PS3 peal vahelduseks täna ja puldiga on ikka palju kergem helikaga lennata, autoga sõitmine vajas natuke harjumist aga tundub ,et peab puldi hankima, oleks palju mugavam mängida _________________
aga enesekindlusest jääb puudu veel et puldiga manöövreid teha, klaviatuuriga olen ikka täielikult nahaalne autojuht. puldil on ka siiski veel üks eelis, vähemalt minu klaviatuuri üle: burnouti tehes saab rooli keerata. minu pc speaker hakkab kisama kui klaviga seda teha üritan
viimati muutis DeTHiCa. 12.12.2008 02:26:27, muudetud 1 kord
Minuarvates on ikka kõva sõna see 4-jas osa GTA-st ,,, seega kindel GOTY _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
Auto on Porsche ja taga seisab 7 seeria BMW, vähemalt seda "Oracle" kõige rohkem meenutab.
Pull on see et kui auto tükk aega maja ees seisab siis läheb sitaseks , autode värv on üldse jube hästi tehtud, lähedalt mõnus metallik.
Üle prahi teema ikka, paistab, et lihtsa päti-palgamõrvari elu simulatsioonini on välja jõutud täitsa virtuaalselt
Kahjuks haritlast-inteligentsi on raskem mängus simuleerida
Igatahes on mida sellest mängust sõpradega koos rääkida
Ei ole vist mõtet emotsioone välja laduda, nagunii paljud kaugemale jõudnud mängida. Mingit tweak guide laadset asja pole keegi leidnud kuidas ja mis võtteid perfi parandamiseks teha, vihmaga ja öösel on ikka kaunis kole fps ja kui veel pollarid ümberringi on...
Kuna patch välja tuleb ? Mul selline asi ka , et ma ei saa setupis graafika sätteid muuta :/ eriti närvi ajab . Mäng on ise pannud sinna mingid sätted ja ma ei saa neid vähemaks võtta , lagib mäng sellepärast .
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.