Lämmastikuga muidugi , aga tahaks näha , kuidas mõne püsiva lahendusega sama saavutada ( vesijahutus vms ) .
Ja tahaks teada palju see 5 GHz juurde kah annab .
tsitaat:
We've head a chance to see Deneb, 45nm K10.5 with 6MB L3 cache and we can confirm that this CPU overclocks well. We've seen close to 4GHz overclocked part with AMD stock cooler on air and if you use water you will get over that milestone.
With LN2 you will get even higher than 5GHz and it will run stable in any of these circumstances.
Ütleks keegi kus sel pelal save games asub vista 32 bit.Sai mäng läbitud tahaks kollektsiooni lisada. _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
my doduments, kui seal mitte siis peaks olema my documents/my games, muuseas, need saved on päris mahukad, kui mängu läbi mängisin siis oli save kokku u 1,8gb
my doduments, kui seal mitte siis peaks olema my documents/my games, muuseas, need saved on päris mahukad, kui mängu läbi mängisin siis oli save kokku u 1,8gb
keegi oskab öelda kuidas seda miiniheitjat kasutada...laseb ainult neid kollaseid märgumiine välja aga plahvatavaid miine mitte
misiganes nupp on reloadi jaoks binditud.. sea miinipilduja üles,siis on sinise ringiga miin käes,vajuta reloadi ja miini keskosa saab punase rõnga.. neid on ainult 3-4 tükki nii et "sisselaskmine" sinistega on soovitatav:)
sain nüüd SP läbitehtud.. vaatamata igasugustele kõrvalmissioonidele ja su enda valikutele täiesti lineaarne pela.. läksin vahepeal savegame´idega tagasi ja proovisin teisi missioonivalikuid,lõpus ikka sama..siiski esimene SP peale SOF2 lõpuni läbimängitud:D
kõige efektiivsem kombo tundus olema uzi/mgl-140/saw, põhimõtteliselt muid relvi vaja ei olnud.. automaatidest kummalisel kombel tundus mõnusaim FAL,nagu G3 ja AK hübriid,suur salv, pisike tagasilöök ja piisavalt täpne..
hmm no mis ma seal pelas tegema pean`?
kaardilt vaatan et väike riba aint kus saab liikuda niikui keelatud alla lähen on hing kinni vms :S
et mis on selle mängu mõte? ja mis seal teha tuleb? mingi telk laager jne uitan suht mõtetult ringi need 2 matsi lasin ka maha _________________ M:Samsung calaxy xcover 2
M: läpakad: HP pavilion zv5000 HP pavilion dv 5000 Acer Aspire 5100
hmm no mis ma seal pelas tegema pean`?
kaardilt vaatan et väike riba aint kus saab liikuda niikui keelatud alla lähen on hing kinni vms :S
et mis on selle mängu mõte? ja mis seal teha tuleb? mingi telk laager jne uitan suht mõtetult ringi need 2 matsi lasin ka maha
no aga kohe ei lase ju kuskile teise kaardi otsa ?
et mis ma selleks tegema pean?
no paned number 5 mapi ette toksid r ja siis on ainult mingi pisike maalapp kus saab ringi liikuda et mis ma tegema pean,et mujale ka saab? _________________ M:Samsung calaxy xcover 2
no aga kohe ei lase ju kuskile teise kaardi otsa ?
et mis ma selleks tegema pean?
no paned number 5 mapi ette toksid r ja siis on ainult mingi pisike maalapp kus saab ringi liikuda et mis ma tegema pean,et mujale ka saab?
Mingi crystalite otsimise ülesanne oli mul vist ka seal. Mõtlesin ka tükk aega, et miks see malaaria hoog mind enne Pala-t vms ära tapab, aga otsisin crystali üles ja tegin veidi seda missiooni edasi ning map muutus kohe avaramaks
vist jah!
aga jah mingi hoog tuleb,kukub küliti ja hakkab otsast peale :S _________________ M:Samsung calaxy xcover 2
no ma ei tea mehed, kui te seda videot näinud pole siis,,. irv see räägib enda eest. ärge kartke klikkida, video kestab 1 minut, aga oi oi. Peale selle videot vaatamist sai mulle kõik selgeks !
Päris efektselt lendasid õhku
Oleks kogu mängu füüsika kallal rohkem pusatud, oleks minu silmis tegu palju parema mänguga, sest mulle meeldib füüsika jms
seda et pole seda mängu vahepeal mängind ja nüüd sai jälle mängitud ja jäi selline asi silma et kui hakkan mingit missiooni tegema siis heliseb telefon ja pakutakse veel mingit missiooni et ma olen siiamaani teinud selle missiooni ära mida tegema läksin ehk siis selle mis kaardil näitab punasega ja kui olen selle ära teinud siis see telefonikõne missoon on kadunud ? kas see peabki nii olema või on see missoon kuskil mujal uuesti saadaval juhul kui see missioon on erinev sellest mille ära tegin ? sry kui segane jutt aga loodan et saate aru ja sry kui sellest on siin juba kuskil räägitud ei viitsi seda üksipulki läbi lappata ette tänades. aga mäng on muidu ilus kuigi jah see neegrite nottimine iga 5 minuti tagant käib ikka vahel jube pinda siin ükskord räägite et mingi granaadi heitjaga plats puhtaks teha aga mul üks on ja sellel seda moona nii vähe et ei raatsi raisata 8)
Kui moon otsa saad tood relvapoest juurde ( see tasuta kui relv ostetud juba ) .
Ja need "teised" missioonid on tegelikult sama missioon , ainult et sõber aitab natuke ja peab midagi pisut erinevat tegema , kuid kokkuvõttes sama missioon ikkagist .
seda et pole seda mängu vahepeal mängind ja nüüd sai jälle mängitud ja jäi selline asi silma et kui hakkan mingit missiooni tegema siis heliseb telefon ja pakutakse veel mingit missiooni et ma olen siiamaani teinud selle missiooni ära mida tegema läksin ehk siis selle mis kaardil näitab punasega ja kui olen selle ära teinud siis see telefonikõne missoon on kadunud ? kas see peabki nii olema või on see missoon kuskil mujal uuesti saadaval juhul kui see missioon on erinev sellest mille ära tegin ? sry kui segane jutt aga loodan et saate aru ja sry kui sellest on siin juba kuskil räägitud ei viitsi seda üksipulki läbi lappata ette tänades. aga mäng on muidu ilus kuigi jah see neegrite nottimine iga 5 minuti tagant käib ikka vahel jube pinda siin ükskord räägite et mingi granaadi heitjaga plats puhtaks teha aga mul üks on ja sellel seda moona nii vähe et ei raatsi raisata 8)
Selle teise missiooni tegemine on targem valik sellega saad boonuseid ja põhi missioon saab ikkagi tehtud _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
Ma olen 88% peal ja lasin ühes kohas 2 jorssi maha, nüüd käseb mul minna Marina bar-i mingi Reubeniga kohtuma, lähen sinna ja kõik uksed kinni ja kedagi pole... hulluks hakkan minema juba
kas ma olen ainus või on keegi veel hädas: mäng jookseb pidevalt pange. üsna tihti läheb pilt valge-ruuduliseks (pildile oleks otekui palju valgeid paberist ruudukesi peale puistatud) ja lisaks paneb lihtsalt niisama ilma mingi näilise põhjuseta pange. nii, et restart ainsaks abiks. alul kisas mul avamisel, et video draiverid vanad. et ma ikka upitaks neid. ma siis upitasin. seepeale hakkas veel sagedamini kokku jooksma. äkki videokaardiga jama? kaardiks muidu GF8800GT
kas ma olen ainus või on keegi veel hädas: mäng jookseb pidevalt pange. üsna tihti läheb pilt valge-ruuduliseks (pildile oleks otekui palju valgeid paberist ruudukesi peale puistatud) ja lisaks paneb lihtsalt niisama ilma mingi näilise põhjuseta pange. nii, et restart ainsaks abiks. alul kisas mul avamisel, et video draiverid vanad. et ma ikka upitaks neid. ma siis upitasin. seepeale hakkas veel sagedamini kokku jooksma. äkki videokaardiga jama? kaardiks muidu GF8800GT
Sul mäng ikka orikas?Kui ei siis si... Exe või siis mingi puuduv update. _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
aga tundub, et probla on ikkagi kas draiverites või milleski taolises. avastasin nimelt, et mängul on ka safe mode ( ). lasin sellega käima ja probleemi enam pole. pikapeale tüdinesin wolfwensteini graafikast ära ja keerasin resot juurde. ei hakanud sellegi peale kakima. ei tea...igatahes nüd töötab ilusaste.
PS! aga muidu sis nagu ongi sedapsi, et sõidad lihstalt ühe masti juurest teise juurde, ühest relvapoest teise, ühe gängipealeiku juurest teise juurde ja täidad mingeid eee...ütleme otse: suht napakaid ja labaseid "missioone" ja kogu maailm aina respawnib iga paari minuti tagant ja...ee..õõõõh? :s igav hakkab juba. olen 20% läbi teinud...suht MÕTTETUKS kisub see jama juba
erm no ikka ma ei saa selel mängu põhimõttest aru _________________ M:Samsung calaxy xcover 2
Kellelgi veel mäng 88% bugine on olnud? Äkki keegi hea inimene saaks kuhugi laadida 90% peal oleva save game-i pärast seda Marina Bar-i ja mulle lingi PS-ida?
mp on päris pandav, aha jah single player on küll masendavalt igav, kui tahad niisama rin´gi trallata ja loodust nautida, või püromaanitseda siis kärab küll
aga tundub, et probla on ikkagi kas draiverites või milleski taolises. avastasin nimelt, et mängul on ka safe mode ( ). lasin sellega käima ja probleemi enam pole. pikapeale tüdinesin wolfwensteini graafikast ära ja keerasin resot juurde. ei hakanud sellegi peale kakima. ei tea...igatahes nüd töötab ilusaste.
PS! aga muidu sis nagu ongi sedapsi, et sõidad lihstalt ühe masti juurest teise juurde, ühest relvapoest teise, ühe gängipealeiku juurest teise juurde ja täidad mingeid eee...ütleme otse: suht napakaid ja labaseid "missioone" ja kogu maailm aina respawnib iga paari minuti tagant ja...ee..õõõõh? :s igav hakkab juba. olen 20% läbi teinud...suht MÕTTETUKS kisub see jama juba
mnjah.. mulle see meeldib:) kuskil paarkümmend prossa progressi edasi üritatakse sind kapitaalselt mättasse lüüa ja saad uue "mapi" peale..muidu neegreid tinutada on mõnus, "lagundasin" oma kuldse ak erinevaid roadblocke peedistades:D tuleb välja et hakkab samamoodi kinnikiiluma nagu teised relvad, ainult et kestab palju kauem..teen nüüd seda SP-d teist korda läbi üritades kõik "buddy" ja "side missionid" ka läbi käia ning missioonide järjekorda varieerida.. "buddyd" on nüüd igaljuhul teised kui enne.. samadest hoonetest leiab teistsugused näod..
Evil14 kirjutas:
Ma olen 88% peal ja lasin ühes kohas 2 jorssi maha, nüüd käseb mul minna Marina bar-i mingi Reubeniga kohtuma, lähen sinna ja kõik uksed kinni ja kedagi pole... hulluks hakkan minema juba
kuskilt netist lugesin jah et mingi bugi otsa võib vahel joosta 88% juures..ei saa missiooni lõpuni.. Reuben on see ajakirjanik. Istub baaris sees.
This mission sends you into the most heavily guarded region of the Leboa-Sako territory. Hiding out at the old Legion fort is a Moroccan who might be able to help you locate the Jackal. Your objective is to locate him and find out what he knows.
Mission 2: the American
Your predecessor has tracked down the American informant to the Dogon village in the rocky northern ranges. Your objective: follow his trail and find out what the informant told him.
kui esimses oli niiöelda vihmametsa tsungel, siis uues on rohkem savanni moodi, kuivand muru, vähe rohelsit värvi, läheb mängupeale miljöö rohelisemaks ka võib jääbki selline kollakas/pruun? _________________ ei ole allkirja
kui esimses oli niiöelda vihmametsa tsungel, siis uues on rohkem savanni moodi, kuivand muru, vähe rohelsit värvi, läheb mängupeale miljöö rohelisemaks ka võib jääbki selline kollakas/pruun?
2 osa toimub aafrika savannis. Seal pead leppima (luitunud kollase/pruuni pildiga) liiva, kuivanud muru ja vähese rohelise värviga. Selline savann ongi. Noh, dzunglit on ka.
tsitaat:
Intel Bonus Missions Available NOW
Kas mängu peab alustama otsast peale et neid missioone proovida?
paar problat on. mõnda checkpointi (või kuidas iganes neid nimetatakse, kus vandid teel passivad) ei saa "lukust lahti" (ehkki ma pole üldse ära tabanud, mis kasu sellest luku maha võtmisel on). kõik tondid on maha lastud, kõik nurgatagused läbi kolatud aga kaardi peal ilutseb ikka lukuga ikoon.
paar problat on. mõnda checkpointi (või kuidas iganes neid nimetatakse, kus vandid teel passivad) ei saa "lukust lahti" (ehkki ma pole üldse ära tabanud, mis kasu sellest luku maha võtmisel on). kõik tondid on maha lastud, kõik nurgatagused läbi kolatud aga kaardi peal ilutseb ikka lukuga ikoon.
"Lukust lahti" saab selle, siis kui leiad laskemoonakasti või süstlaid. Kasu saab mängu läbimise % näol vist..
Imo need küll protsente juurde ei andnud, ainult pärast hea oli kaarid pealt vaadata, et mis selles checkpoindis on granad/kuulid/healt/bensiin vms. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
olen sealt leidnud ammot ja süstlaid jmt ja neid korjanud aga lukust lahti ei lähe. tegu on teise kaardi alumises otsas, vanglatee ristil oleva punktiga, kus ka torujuhe maa seest välja tuleb.
viimati muutis Satakas 10.12.2008 23:47:25, muudetud 1 kord
See probleem on seal täitsa olemas aga vahet pole on need poindid seal lahti või kinni.See ei anna midagi ja alati on seal vastased.
P.S Kui autod ja relvad nii kiirelt katki ei läheks.Stoori oleks selgem.AI ei näeks sind läbi võsa. Kontrollpunktid lukust lahti tagudes muutuks see rahutsooniks ja mapil elu keeks nagu GTAas siis rahvas põrutak seda mängu siiani.
AI ei näeks sind läbi võsa. Kontrollpunktid lukust lahti tagudes muutuks see rahutsooniks ja mapil elu keeks nagu GTAas siis rahvas põrutak seda mängu siiani.
võsasilmsed vaenlased on üleüdlse kõigi viimase aja hittmängude peamine häda: stalkerid, crysised, FC jmt. see võiks ikka tõepoolest mängutegijatele juba lõpuks pähe tulla, et niimoodi asjad ei käi.
muus osas samuti nõus. no tegin korra läbi aga sellise sisuga enam teist korda ei mängi. 1x = tore, 2x = totter.
Maailma veer on küll hästi lahendatud neil maailmaveerele jõuad, ilmnevad malaaria sümptomid ja minestad. Üles ärgates oled mingi 20 m sellest kohast eemal kus enne olid ja nii koguaeg.
Maailma veer on küll hästi lahendatud neil maailmaveerele jõuad, ilmnevad malaaria sümptomid ja minestad. Üles ärgates oled mingi 20 m sellest kohast eemal kus enne olid ja nii koguaeg.
jah mitte nagu paljudes mängudes et nähtamatu sein
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.