Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Far Cry 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 46, 47, 48  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 22.11.2008 22:57:47 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:
Lämmastikuga muidugi , aga tahaks näha , kuidas mõne püsiva lahendusega sama saavutada ( vesijahutus vms ) .
Ja tahaks teada palju see 5 GHz juurde kah annab icon_razz.gif .

tsitaat:
We've head a chance to see Deneb, 45nm K10.5 with 6MB L3 cache and we can confirm that this CPU overclocks well. We've seen close to 4GHz overclocked part with AMD stock cooler on air and if you use water you will get over that milestone.

With LN2 you will get even higher than 5GHz and it will run stable in any of these circumstances.

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10564&Itemid=1

eks siis näe kui prose juba väljas on
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 24.11.2008 15:12:50 vasta tsitaadiga

Ütleks keegi kus sel pelal save games asub vista 32 bit.Sai mäng läbitud tahaks kollektsiooni lisada.
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2008 15:22:03 vasta tsitaadiga

my doduments, kui seal mitte siis peaks olema my documents/my games, muuseas, need saved on päris mahukad, kui mängu läbi mängisin siis oli save kokku u 1,8gb
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 24.11.2008 15:30:19 vasta tsitaadiga

nolifer kirjutas:
my doduments, kui seal mitte siis peaks olema my documents/my games, muuseas, need saved on päris mahukad, kui mängu läbi mängisin siis oli save kokku u 1,8gb

Tänud leidsin

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.11.2008 15:31:23 vasta tsitaadiga

Vistas igatahes Documents/My Games/Far Cry 2 icon_wink.gif
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 24.11.2008 16:42:56 vasta tsitaadiga

jacuzzy kirjutas:
keegi oskab öelda kuidas seda miiniheitjat kasutada...laseb ainult neid kollaseid märgumiine välja aga plahvatavaid miine mitte

misiganes nupp on reloadi jaoks binditud.. sea miinipilduja üles,siis on sinise ringiga miin käes,vajuta reloadi ja miini keskosa saab punase rõnga.. neid on ainult 3-4 tükki nii et "sisselaskmine" sinistega on soovitatav:)
sain nüüd SP läbitehtud.. vaatamata igasugustele kõrvalmissioonidele ja su enda valikutele täiesti lineaarne pela.. läksin vahepeal savegame´idega tagasi ja proovisin teisi missioonivalikuid,lõpus ikka sama..siiski esimene SP peale SOF2 lõpuni läbimängitud:D

kõige efektiivsem kombo tundus olema uzi/mgl-140/saw, põhimõtteliselt muid relvi vaja ei olnud.. automaatidest kummalisel kombel tundus mõnusaim FAL,nagu G3 ja AK hübriid,suur salv, pisike tagasilöök ja piisavalt täpne..
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
föönix
HV kasutaja
föönix

sõnum 26.11.2008 00:00:39 vasta tsitaadiga

hmm no mis ma seal pelas tegema pean`?
kaardilt vaatan et väike riba aint kus saab liikuda niikui keelatud alla lähen on hing kinni vms :S
et mis on selle mängu mõte? ja mis seal teha tuleb? mingi telk laager jne uitan suht mõtetult ringi need 2 matsi lasin ka maha icon_biggrin.gif

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.11.2008 00:19:02 vasta tsitaadiga

föönix kirjutas:
hmm no mis ma seal pelas tegema pean`?
kaardilt vaatan et väike riba aint kus saab liikuda niikui keelatud alla lähen on hing kinni vms :S
et mis on selle mängu mõte? ja mis seal teha tuleb? mingi telk laager jne uitan suht mõtetult ringi need 2 matsi lasin ka maha icon_biggrin.gif

Siis oledki kogu mängu juba kogenud.Muudkui sõida-tapa-sõida-tapa icon_rolleyes.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
föönix
HV kasutaja
föönix

sõnum 26.11.2008 00:23:38 vasta tsitaadiga

no aga kohe ei lase ju kuskile teise kaardi otsa ?
et mis ma selleks tegema pean?
no paned number 5 mapi ette toksid r ja siis on ainult mingi pisike maalapp kus saab ringi liikuda et mis ma tegema pean,et mujale ka saab?

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.11.2008 00:35:25 vasta tsitaadiga

föönix kirjutas:
no aga kohe ei lase ju kuskile teise kaardi otsa ?
et mis ma selleks tegema pean?
no paned number 5 mapi ette toksid r ja siis on ainult mingi pisike maalapp kus saab ringi liikuda et mis ma tegema pean,et mujale ka saab?

Kõigepealt põruta nüüd mike baari kui esimese safehouse juures need kaks molu ära killisid icon_wink.gif

tagasi üles
Makux
HV kasutaja

sõnum 26.11.2008 17:20:34 vasta tsitaadiga

Mingi crystalite otsimise ülesanne oli mul vist ka seal. Mõtlesin ka tükk aega, et miks see malaaria hoog mind enne Pala-t vms ära tapab, aga otsisin crystali üles ja tegin veidi seda missiooni edasi ning map muutus kohe avaramaks icon_wink.gif
tagasi üles
föönix
HV kasutaja
föönix

sõnum 26.11.2008 17:24:47 vasta tsitaadiga

vist jah!
aga jah mingi hoog tuleb,kukub küliti ja hakkab otsast peale :S

tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 27.11.2008 04:19:50 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif tõsoised m2ngurid
need on lapsekingades probleemid seal icon_lol.gif

seal lähed maike juurde ja...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Gunnar19
Kaevur
Gunnar19

sõnum 27.11.2008 19:31:05 vasta tsitaadiga

no ma ei tea mehed, kui te seda videot näinud pole siis,,. irv see räägib enda eest. ärge kartke klikkida, video kestab 1 minut, aga oi oi. Peale selle videot vaatamist sai mulle kõik selgeks !

Link

viimati muutis Gunnar19 27.11.2008 19:51:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 27.11.2008 19:35:31 vasta tsitaadiga

Mis asi sule selgeks sai?
Vend tulistas tünne mis lendasid õhku ja mis olid ritta pandud.
Mis siin imeliku on ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Makux
HV kasutaja

sõnum 27.11.2008 19:47:34 vasta tsitaadiga

Päris efektselt lendasid õhku icon_razz.gif
Oleks kogu mängu füüsika kallal rohkem pusatud, oleks minu silmis tegu palju parema mänguga, sest mulle meeldib füüsika jms icon_biggrin.gif icon_wink.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 30.11.2008 14:12:51 vasta tsitaadiga

seda et pole seda mängu vahepeal mängind ja nüüd sai jälle mängitud ja jäi selline asi silma et kui hakkan mingit missiooni tegema siis heliseb telefon ja pakutakse veel mingit missiooni et ma olen siiamaani teinud selle missiooni ära mida tegema läksin ehk siis selle mis kaardil näitab punasega ja kui olen selle ära teinud siis see telefonikõne missoon on kadunud ? kas see peabki nii olema või on see missoon kuskil mujal uuesti saadaval juhul kui see missioon on erinev sellest mille ära tegin ? sry kui segane jutt aga loodan et saate aru ja sry kui sellest on siin juba kuskil räägitud ei viitsi seda üksipulki läbi lappata icon_lol.gif ette tänades. aga mäng on muidu ilus kuigi jah see neegrite nottimine iga 5 minuti tagant käib ikka vahel jube pinda icon_evil.gif siin ükskord räägite et mingi granaadi heitjaga plats puhtaks teha aga mul üks on ja sellel seda moona nii vähe et ei raatsi raisata 8)
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 30.11.2008 14:14:48 vasta tsitaadiga

Kui moon otsa saad tood relvapoest juurde ( see tasuta kui relv ostetud juba ) .
Ja need "teised" missioonid on tegelikult sama missioon , ainult et sõber aitab natuke ja peab midagi pisut erinevat tegema , kuid kokkuvõttes sama missioon ikkagist .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 30.11.2008 14:16:24 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
seda et pole seda mängu vahepeal mängind ja nüüd sai jälle mängitud ja jäi selline asi silma et kui hakkan mingit missiooni tegema siis heliseb telefon ja pakutakse veel mingit missiooni et ma olen siiamaani teinud selle missiooni ära mida tegema läksin ehk siis selle mis kaardil näitab punasega ja kui olen selle ära teinud siis see telefonikõne missoon on kadunud ? kas see peabki nii olema või on see missoon kuskil mujal uuesti saadaval juhul kui see missioon on erinev sellest mille ära tegin ? sry kui segane jutt aga loodan et saate aru ja sry kui sellest on siin juba kuskil räägitud ei viitsi seda üksipulki läbi lappata icon_lol.gif ette tänades. aga mäng on muidu ilus kuigi jah see neegrite nottimine iga 5 minuti tagant käib ikka vahel jube pinda icon_evil.gif siin ükskord räägite et mingi granaadi heitjaga plats puhtaks teha aga mul üks on ja sellel seda moona nii vähe et ei raatsi raisata 8)

Selle teise missiooni tegemine on targem valik sellega saad boonuseid ja põhi missioon saab ikkagi tehtud icon_biggrin.gif

Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 30.11.2008 20:21:16 vasta tsitaadiga

Ma olen 88% peal ja lasin ühes kohas 2 jorssi maha, nüüd käseb mul minna Marina bar-i mingi Reubeniga kohtuma, lähen sinna ja kõik uksed kinni ja kedagi pole... hulluks hakkan minema juba icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 195
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 30.11.2008 22:24:18 vasta tsitaadiga

kas ma olen ainus või on keegi veel hädas: mäng jookseb pidevalt pange. üsna tihti läheb pilt valge-ruuduliseks (pildile oleks otekui palju valgeid paberist ruudukesi peale puistatud) ja lisaks paneb lihtsalt niisama ilma mingi näilise põhjuseta pange. nii, et restart ainsaks abiks. alul kisas mul avamisel, et video draiverid vanad. et ma ikka upitaks neid. ma siis upitasin. seepeale hakkas veel sagedamini kokku jooksma. äkki videokaardiga jama? kaardiks muidu GF8800GT
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 01.12.2008 20:17:26 vasta tsitaadiga

Satakas kirjutas:
kas ma olen ainus või on keegi veel hädas: mäng jookseb pidevalt pange. üsna tihti läheb pilt valge-ruuduliseks (pildile oleks otekui palju valgeid paberist ruudukesi peale puistatud) ja lisaks paneb lihtsalt niisama ilma mingi näilise põhjuseta pange. nii, et restart ainsaks abiks. alul kisas mul avamisel, et video draiverid vanad. et ma ikka upitaks neid. ma siis upitasin. seepeale hakkas veel sagedamini kokku jooksma. äkki videokaardiga jama? kaardiks muidu GF8800GT

Sul mäng ikka orikas?Kui ei siis si... Exe icon_biggrin.gif või siis mingi puuduv update.

Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 01.12.2008 23:30:22 vasta tsitaadiga

updated nagu tehtud ja puha.

aga tundub, et probla on ikkagi kas draiverites või milleski taolises. avastasin nimelt, et mängul on ka safe mode ( icon_eek.gif ). lasin sellega käima ja probleemi enam pole. pikapeale tüdinesin wolfwensteini graafikast ära ja keerasin resot juurde. ei hakanud sellegi peale kakima. ei tea...igatahes nüd töötab ilusaste.

PS! aga muidu sis nagu ongi sedapsi, et sõidad lihstalt ühe masti juurest teise juurde, ühest relvapoest teise, ühe gängipealeiku juurest teise juurde ja täidad mingeid eee...ütleme otse: suht napakaid ja labaseid "missioone" ja kogu maailm aina respawnib iga paari minuti tagant ja...ee..õõõõh? :s igav hakkab juba. olen 20% läbi teinud...suht MÕTTETUKS kisub see jama juba icon_evil.gif icon_confused.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 01.12.2008 23:31:05 vasta tsitaadiga

proovi omega draivereid, proovi winis teise kasutaja alt jooksutada
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 03.12.2008 15:35:17 vasta tsitaadiga

http://farcry.uk.ubi.com/index.php?page=news&id_news=8843
tagasi üles
föönix
HV kasutaja
föönix

sõnum 03.12.2008 15:35:46 vasta tsitaadiga

erm no ikka ma ei saa selel mängu põhimõttest aru icon_biggrin.gif
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 03.12.2008 15:39:25 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel mäng 88% bugine on olnud? Äkki keegi hea inimene saaks kuhugi laadida 90% peal oleva save game-i pärast seda Marina Bar-i ja mulle lingi PS-ida?
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 195
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 03.12.2008 16:11:45 vasta tsitaadiga

föönix kirjutas:
erm no ikka ma ei saa selel mängu põhimõttest aru icon_biggrin.gif

mp on päris pandav, aha jah single player on küll masendavalt igav, kui tahad niisama rin´gi trallata ja loodust nautida, või püromaanitseda siis kärab küll
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 04.12.2008 00:13:29 vasta tsitaadiga

Satakas kirjutas:
updated nagu tehtud ja puha.

aga tundub, et probla on ikkagi kas draiverites või milleski taolises. avastasin nimelt, et mängul on ka safe mode ( icon_eek.gif ). lasin sellega käima ja probleemi enam pole. pikapeale tüdinesin wolfwensteini graafikast ära ja keerasin resot juurde. ei hakanud sellegi peale kakima. ei tea...igatahes nüd töötab ilusaste.

PS! aga muidu sis nagu ongi sedapsi, et sõidad lihstalt ühe masti juurest teise juurde, ühest relvapoest teise, ühe gängipealeiku juurest teise juurde ja täidad mingeid eee...ütleme otse: suht napakaid ja labaseid "missioone" ja kogu maailm aina respawnib iga paari minuti tagant ja...ee..õõõõh? :s igav hakkab juba. olen 20% läbi teinud...suht MÕTTETUKS kisub see jama juba icon_evil.gif icon_confused.gif

mnjah.. mulle see meeldib:) kuskil paarkümmend prossa progressi edasi üritatakse sind kapitaalselt mättasse lüüa ja saad uue "mapi" peale..muidu neegreid tinutada on mõnus, "lagundasin" oma kuldse ak erinevaid roadblocke peedistades:D tuleb välja et hakkab samamoodi kinnikiiluma nagu teised relvad, ainult et kestab palju kauem..teen nüüd seda SP-d teist korda läbi üritades kõik "buddy" ja "side missionid" ka läbi käia ning missioonide järjekorda varieerida.. "buddyd" on nüüd igaljuhul teised kui enne.. samadest hoonetest leiab teistsugused näod..
Evil14 kirjutas:
Ma olen 88% peal ja lasin ühes kohas 2 jorssi maha, nüüd käseb mul minna Marina bar-i mingi Reubeniga kohtuma, lähen sinna ja kõik uksed kinni ja kedagi pole... hulluks hakkan minema juba icon_biggrin.gif

kuskilt netist lugesin jah et mingi bugi otsa võib vahel joosta 88% juures..ei saa missiooni lõpuni.. Reuben on see ajakirjanik. Istub baaris sees.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
hens
HV kasutaja
hens

sõnum 06.12.2008 11:32:12 vasta tsitaadiga

http://www.tarbija24.ee/?id=55141 väike tutvustus postimehepoolt icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 24
tagasi üles
kaspir
HV kasutaja
kaspir

sõnum 06.12.2008 13:04:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Õnneks annab Aafrika arengumaa ühistransport Tallinna omale silmad ette. Bussid viivad kiiresti, ohutult ning turvaliselt sihtkohta.

Savisaar, võta midagi ette!

KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 06.12.2008 15:12:54 vasta tsitaadiga

Geforce draiverite kõige uuem reliis 180.48 WHQL boostib

tsitaat:
Up to 38% performance increase in Far Cry 2

GeForce GTX 280
GeForce GTX 260
GeForce 9800 GX2
GeForce 9800 GTX+
GeForce 9800 GTX
GeForce 9800 GT
GeForce 9600 GT
GeForce 9600 GSO
GeForce 9500 GT
GeForce 9500 GS
GeForce 9400 GT
GeForce 9400
GeForce 9300
GeForce 9200
GeForce 8800 Ultra
GeForce 8800 GTX
GeForce 8800 GTS 512
GeForce 8800 GTS
GeForce 8800 GT
GeForce 8800 GS

icon_question.gif thumbs_up.gif
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 06.12.2008 15:28:12 vasta tsitaadiga

hens kirjutas:
http://www.tarbija24.ee/?id=55141 väike tutvustus postimehepoolt icon_biggrin.gif

icon_biggrin.gif see kes selle teksti kirjutas pole vist küll eriti raamatuid lugenud.
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 06.12.2008 16:41:56 vasta tsitaadiga

hens kirjutas:

Mis kurat see seal all on?

Tomb Raider: Underground?? eusa_wall.gif doh.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Artur R.
HV veteran
Artur R.

sõnum 06.12.2008 17:45:49 vasta tsitaadiga

Sain just esimese Far Cry'ga ühele poole, peaks selle ette võtma järgmiseks.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.12.2008 09:37:07 vasta tsitaadiga

Intel Bonus Missions Available NOW

tsitaat:
Mission 1: the Morrocan

This mission sends you into the most heavily guarded region of the Leboa-Sako territory. Hiding out at the old Legion fort is a Moroccan who might be able to help you locate the Jackal. Your objective is to locate him and find out what he knows.

Mission 2: the American

Your predecessor has tracked down the American informant to the Dogon village in the rocky northern ranges. Your objective: follow his trail and find out what the informant told him.

tagasi üles
Oldermann
HV kasutaja

sõnum 10.12.2008 09:45:17 vasta tsitaadiga

kui esimses oli niiöelda vihmametsa tsungel, siis uues on rohkem savanni moodi, kuivand muru, vähe rohelsit värvi, läheb mängupeale miljöö rohelisemaks ka võib jääbki selline kollakas/pruun?
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 10.12.2008 10:42:08 vasta tsitaadiga

Oldermann kirjutas:
kui esimses oli niiöelda vihmametsa tsungel, siis uues on rohkem savanni moodi, kuivand muru, vähe rohelsit värvi, läheb mängupeale miljöö rohelisemaks ka võib jääbki selline kollakas/pruun?

2 osa toimub aafrika savannis. Seal pead leppima (luitunud kollase/pruuni pildiga) liiva, kuivanud muru ja vähese rohelise värviga. Selline savann ongi. Noh, dzunglit on ka.
tsitaat:
Intel Bonus Missions Available NOW

Kas mängu peab alustama otsast peale et neid missioone proovida?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 10.12.2008 19:35:24 vasta tsitaadiga

paar problat on. mõnda checkpointi (või kuidas iganes neid nimetatakse, kus vandid teel passivad) ei saa "lukust lahti" (ehkki ma pole üldse ära tabanud, mis kasu sellest luku maha võtmisel on). kõik tondid on maha lastud, kõik nurgatagused läbi kolatud aga kaardi peal ilutseb ikka lukuga ikoon.
tagasi üles
XATM092
HV veteran
XATM092

sõnum 10.12.2008 19:43:16 vasta tsitaadiga

Satakas kirjutas:
paar problat on. mõnda checkpointi (või kuidas iganes neid nimetatakse, kus vandid teel passivad) ei saa "lukust lahti" (ehkki ma pole üldse ära tabanud, mis kasu sellest luku maha võtmisel on). kõik tondid on maha lastud, kõik nurgatagused läbi kolatud aga kaardi peal ilutseb ikka lukuga ikoon.

"Lukust lahti" saab selle, siis kui leiad laskemoonakasti või süstlaid. Kasu saab mängu läbimise % näol vist..
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
miq1988
Kreisi kasutaja
miq1988

sõnum 10.12.2008 20:18:19 vasta tsitaadiga

Imo need küll protsente juurde ei andnud, ainult pärast hea oli kaarid pealt vaadata, et mis selles checkpoindis on granad/kuulid/healt/bensiin vms.
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 10.12.2008 21:33:56 vasta tsitaadiga

olen sealt leidnud ammot ja süstlaid jmt ja neid korjanud aga lukust lahti ei lähe. tegu on teise kaardi alumises otsas, vanglatee ristil oleva punktiga, kus ka torujuhe maa seest välja tuleb.

viimati muutis Satakas 10.12.2008 23:47:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
andres1221
HV kasutaja

sõnum 10.12.2008 22:10:55 vasta tsitaadiga

Varsti peaks siis teine patch välja tulema? ( Kui ma pole nüüd midagi maha maganud...)
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 10.12.2008 23:49:07 vasta tsitaadiga

Satakas kirjutas:

See probleem on seal täitsa olemas aga vahet pole on need poindid seal lahti või kinni.See ei anna midagi ja alati on seal vastased.
P.S Kui autod ja relvad nii kiirelt katki ei läheks.Stoori oleks selgem.AI ei näeks sind läbi võsa. Kontrollpunktid lukust lahti tagudes muutuks see rahutsooniks ja mapil elu keeks nagu GTAas siis rahvas põrutak seda mängu siiani.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 11.12.2008 01:48:08 vasta tsitaadiga

Aah, täitsa tõsi thumbs_up.gif .
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Satakas
HV kasutaja
Satakas

sõnum 11.12.2008 23:52:31 vasta tsitaadiga

Aah kirjutas:
AI ei näeks sind läbi võsa. Kontrollpunktid lukust lahti tagudes muutuks see rahutsooniks ja mapil elu keeks nagu GTAas siis rahvas põrutak seda mängu siiani.

võsasilmsed vaenlased on üleüdlse kõigi viimase aja hittmängude peamine häda: stalkerid, crysised, FC jmt. see võiks ikka tõepoolest mängutegijatele juba lõpuks pähe tulla, et niimoodi asjad ei käi.

muus osas samuti nõus. no tegin korra läbi aga sellise sisuga enam teist korda ei mängi. 1x = tore, 2x = totter.
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 12.12.2008 00:35:42 vasta tsitaadiga

KuriVaiM1 kirjutas:

tsitaat:

GeForce GTX 280
GeForce GTX 260
GeForce 9800 GX2
GeForce 9800 GTX+
GeForce 9800 GTX
GeForce 9800 GT
GeForce 9600 GT
GeForce 9600 GSO
GeForce 9500 GT
GeForce 9500 GS
GeForce 9400 GT
GeForce 9400
GeForce 9300
GeForce 9200
GeForce 8800 Ultra
GeForce 8800 GTX
GeForce 8800 GTS 512
GeForce 8800 GTS
GeForce 8800 GT
GeForce 8800 GS

Mis seal ikka boostiga, jookseb niigi hästi, kui siis GTA4-ga võrrelda. icon_wink.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.12.2008 05:24:59 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
KuriVaiM1 kirjutas:

tsitaat:

GeForce GTX 280
GeForce GTX 260
GeForce 9800 GX2
GeForce 9800 GTX+
GeForce 9800 GTX
GeForce 9800 GT
GeForce 9600 GT
GeForce 9600 GSO
GeForce 9500 GT
GeForce 9500 GS
GeForce 9400 GT
GeForce 9400
GeForce 9300
GeForce 9200
GeForce 8800 Ultra
GeForce 8800 GTX
GeForce 8800 GTS 512
GeForce 8800 GTS
GeForce 8800 GT
GeForce 8800 GS

Mis seal ikka boostiga, jookseb niigi hästi, kui siis GTA4-ga võrrelda. icon_wink.gif

Ühed GTA-d mõlemad icon_lol.gif .Üks Aafrikas(Somaalia?) ja teine virtuaalses New York-s icon_wink.gif

tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2008 17:17:43 vasta tsitaadiga

Maailma veer on küll hästi lahendatud neil icon_lol.gif maailmaveerele jõuad, ilmnevad malaaria sümptomid ja minestad. Üles ärgates oled mingi 20 m sellest kohast eemal kus enne olid ja nii koguaeg.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
FEAR007
Kreisi kasutaja
FEAR007

sõnum 13.12.2008 17:18:56 vasta tsitaadiga

Cracker kirjutas:
Maailma veer on küll hästi lahendatud neil icon_lol.gif maailmaveerele jõuad, ilmnevad malaaria sümptomid ja minestad. Üles ärgates oled mingi 20 m sellest kohast eemal kus enne olid ja nii koguaeg.

jah mitte nagu paljudes mängudes et nähtamatu sein icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 107
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Far Cry 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 46, 47, 48  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.