Tõin täna hommikul Kaubamaja tehnikaosakonnast ühe X360 band bundle ära.
Minust jäi sinna alles veel 3 bundlet, millest ükski ei olnud X360 oma. PS2 ja PS3 jäid ainult alles.
Natuke olen siin nolaifinud. Esmamulje oli küll super. Esimene laul oli Eye of the Tiger
Laulmist proovisin korra ja otsustasin, et ei laula enam kunagi.
Kitarr tundub lihtsam kui trumm.
Head sõbrad (tööjuurest) kinkisid mulle Guitar Hero - World Band'i xbox360 jaoks.. elamused on väga positiivsed!
Keegi teist ühte xbox360 gh kitarri maha ei taha müüa? Tahaks elukaaslasega kahekesi ka tinistada _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Samas GH kitarri skilliga pole IRL suurt midagi peale hakata. GH trummide skilli saab aga mingil määral rakendada ka päris trummide peal.
GH kitarr annab näppudele tugevalt jõudu ja kiirust juurde, ning ajab ka päris kitarri mängima. Ma olen puhas näide. Ning see mis GHs treenitud mööda külgi just alla ei jookse.
no ei tule see strummimine välja, küll klõbistan liiga kiirelt, siis jälle aeglaselt.(nii easy kui mediumi tasemel).kellelgi soovitusi ? _________________ PSN: karl877
Keegi teist ühte xbox360 gh kitarri maha ei taha müüa? Tahaks elukaaslasega kahekesi ka tinistada
a sa investeeri natuke ja osta näiteks guitar hero 3- legends of rock. koos kitarriga muidugi.
saad terve hunniku ägedaid lugusid juurde ning lisakitarri kah. ära aerosmithi varianti osta (kui sa just selle fänn pole)
peab ütlema et nüüd aja jooksul on paljud GH:WT laulud kuidagi talutavamaks muutunud. esmamulje oli mitmetel lugudel halb, kuid nüüdseks pärast korduvaid tinistamisi on nigu paremaks läinud
päris mitu pärlit leidnud enda jaoks uute bändide seast
selline küsimus et kui mul on olemas GH:WT guitar bundle ja tekkis tahtmine ka laulmist proovida,siis milline mikrofon ühildub ps3-ga.ega sinna päris mingi
paarisaja kroonine karaoke mikker ei lähe või siiski:)?
Sa ei tea, et kui PS3 kasutaja võtab sellise asja omale näppu, siis alguses nende pulss tõuseb 140 peale, higi hakkab voolama, nägu läheb lillaks ja mikrofon sulatab 360 logo PS3 mehikese kätte?
viimati muutis EvilKatarn 09.12.2008 21:58:12, muudetud 1 kord
- suurem, tundub käes toekam
- parema välimusega, imiteerib paremini päris pilli
- pikem whammy bar
- whammy bari ots on kandiline - näpp ei libise nii kergelt maha
- puutetundlik paneel
- "Back nupp" jääb paremini käe alla, mugavam Star Powerit (GH) või Overdrive (RB) unleashida
- strum bar on pikem
- strum bari käik on lühem
- ja üks tähtsamaid asju... strum bar on tunduvalt vaiksem. tegin ka video:
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 16.12.2008 18:04:15, muudetud 1 kord
paljudes asjades nõus- uuel kidral on kõvasti plusse. kahju ainult et tootmiskulude pealt kokku hoiti ja kvaliteet kehva on.
minu kitarril hakkab ka vaikselt topeltstrummimine sisse tulema, õnneks veel vähe. ametlikumaid foorumeid ja bug reporte lugedes on paljud inimesed ikka püstihädas oma kirvestega.
ja kas kellelgi veel kitarr vahest "kiuksub" strummimisel? olen kahte WT kitarri nüüdseks käes hoidnud ja mõlemal on kiuks sees. ühel rohkem, teisel vähem.
see nullib ära vaiksuse plussi kuna klõbin on parem kui ajusid läbistav kiuksumine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.