Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mightythor
HV veteran

|
10.12.2007 01:19:44
|
|
|
kas Remote Desktop Connection'it kasutades saab arvutit ka sulgeda(VNC'ga saab)?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
10.12.2007 10:51:40
|
|
|
mightythor kirjutas: |
kas Remote Desktop Connection'it kasutades saab arvutit ka sulgeda(VNC'ga saab)? |
Ikka saab, Start - Windows Security. Tavamasinal tuleb ette Task Manager, kus on shutdown täitsa olemas. Domeenimasinal tuleb ette lock computer-task manager-jne dialoogiaken, kus vastav valik olemas
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
25.08.2008 16:43:12
|
|
|
Kas kuidagi saaks tightvnc abiga ka serveriarvutist faile kliendiarvutisse lohistada?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
25.08.2008 16:53:27
|
|
|
heh, just tahtsin oma sõna ka siia lisada, et soovitaks tightvnc'd. Proovisin mõni aeg tagasi ka mitmeid vnc progesid ning välja sai valitud tightvnc ja seda tema kiiruse ja kasutamismugavuse/-lihtsuse tõttu.
Raidomarek, tightvnc'ga saab väga kenasti faile mõlemat pidi lohistada... klientarvutis, kus serveri pilt ees, võta ülalt nuppude ribalt kahe lehega nupp (paremalt neljas) ning siis tulebki ette aken, kus ühel pool on sinu arvuti, teisel pool server. Anna aga tuld!
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
26.08.2008 01:14:34
|
|
|
mightythor kirjutas: |
kas Remote Desktop Connection'it kasutades saab arvutit ka sulgeda(VNC'ga saab)? |
Saab küll - paremklõps taskbaril -> Task Manager -> Shutdown jne
või
shutdown -s -f -t 0
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
27.11.2008 20:54:16
|
|
|
need VNC_d on suhtkoht kõik aelgased. radmin on tüki maad kiirem, teinekord ei saa arugi, et millise masina taga nüüd istud, ainus äda, et selle hea funktsionaalsuse eest tahab radmin pisikese vaskse kopika kah.
kui raha pole peaks vnc-d kasutama, aga ausalt öelda on ta kole uimane , eriti saab aru sellest siis kui ikka korra radminiga masinast üle oled käinud.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
27.11.2008 21:37:47
|
|
|
ma olen viimasel ajal kasutanud seda praktikat, et teinud hamachi sse füüsiliselt eemal ja hajali asetsevate masinate vahel pildile minemiseks nimelised tunnelid ning kasutaja harimiseks sinna pildi jätmiseks pannud masinasse tiksuma vnc serveri, et kui probleem on, tulen vaikselt peale, kasutaja näeb mida ma teen ning teinekord sama asja eei küsi enam ning samas ei pea ise meeles pidama, mis moodi ja kust masinat otsida, kõik tiksub ühes terminalis. hetekl ca kümmekond masinat ühe teatud võrgu liikmed.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
28.11.2008 00:52:32
|
|
|
RCC, well, proovisin mina radmin'i kohtvõrgus, ja tundus esialgu, et mu tightvnc'ga toimib lehe kerimine jms kraam paremini, kui radmin'iga. Eks proovib millalgi üle neti ka, kuid ma igastahes vahet hetkel veel ei märganud... kui, siis tightvnc kasuks.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
28.11.2008 11:26:12
|
|
|
Olete ka tähele pannud, et tightvnc on hulga kiirem kui ultimate vnc, millel hulga rohkem võimalusi?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
28.11.2008 17:29:43
|
|
|
jnt kirjutas: |
RCC, well, proovisin mina radmin'i kohtvõrgus, ja tundus esialgu, et mu tightvnc'ga toimib lehe kerimine jms kraam paremini, kui radmin'iga. Eks proovib millalgi üle neti ka, kuid ma igastahes vahet hetkel veel ei märganud... kui, siis tightvnc kasuks. |
täiesti välistatud, proovitud mitmel eri viisil, lisaks sellele pole vnc -d võimalik nö screen fittida
tight on veel veidigi kiirem, aga teised küll mitte
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
koristaja
HV kasutaja

|
09.12.2008 12:40:49
Re: Kaughaldus |
|
|
... kirjutas: |
... Opsys on XP Pro ... |
selline kala RDC-ga, et ei saa sisse (desktopi ette) kui server mingisse puhkeasendisse läheb,
milline peaks olema power management või skriinseiveri seadistus, et seda ei juhtuks
või mida peaks BIOSis sättima?
kas remote assistance saab kuidagi ilma messengerita tööle, ilma teise poole kinnituseta? , et nagu kolin teisele desktopile RDC-ga ja seal jääb pilt alles, ei viska kasutajat välja, pilti mustaks jne?
täpsem kirjeldus: 2 arvutit, mõlemad 1 monitori taga, "serveril" korpuse power nupp lollis kohas, et sisse lülitada, käivitub WOL abil, bios vist kalab ei tööta sisselülitus aut. peale toite katkestamist, last state jne., kui RDC-ga unustada õigel momendil sisselogida, siis hiljem enam ei saa, jagatud kõvakettad aga töötavad koduvõrgus probleemideta
_________________ 600613 |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|