Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
s4nder
Kreisi kasutaja
|
08.12.2008 13:53:02
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Kas ka fallout 3'mes on endgames mängija sunnitud kasutama "energy weapons", et olle optimaalne tapamasin?
Kui mälu nüüd ei peta, siis Fallout 2 puhul ei olnud "small gun's" oskusega lõpus enam midagi teha. Talutavad olid big weapons, aga konkurentsitult pani ikkagi üks energy weapon (mille nime ma ei mäleta) suurema osa vastaste suu kinni kõige paremini .p |
Fallout 1-s on jah selline situatsioon, aga 2-s lisandus Gauss rifle, mis on samal tasemel parimate energiarelvadega nagu Pulse rifle ja Turbo Plasma rifle.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
08.12.2008 14:31:38
|
|
|
Gatling Laser on üks väga kõva püss , mis peaks minema energy weaponsite alla , aga muidugi parandada saab seda enamvähem ainult raha eest .
Aga see-eest sain ma endale miniguni nimega Eugene , mis teeb peaaegu sama palju dammi , kui Gatling Laser ja seda saab tavaliste minigunidega parandada .
mikk36, nojah täna ennem lõpetasin selle missiooni ära ja hävitasin südame nii palju siis tollest power armorist .
Kuigi main questi lõpetasin tükk aega tagasi , on seal ikka VÄGA palju teha .
Vault 108 oli kah väääga kahtlane koht . Mingi kari kloone jooksid ringi ja tulistasid ning peksid mind , ise karjudes Gary , ning kõigi nimed olid Gary ja siis mingi number peale seda . Väga naeruväärne oli .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
08.12.2008 15:42:51
|
|
|
See mäng oleks poole huvitavam, kui iga questi jaoks kaardile märkeid ei tekiks vaid NPC juttudest tuleks omal välja selgitada, et kuspool otsitav koht asub. Hetkel asi rohkem nagu gps orienteerumine. Mõtlemist ja nuputamist praktiliselt polegi.
Vastased ka suht lahjad, tunnen tõsiselt puudust Baldurs Gate taolistest lahingutest ja kohtadest, kus ole sa kuitahes kõva mees, said 99% juhtudel tuupi.
Aga noh, mängu sihtrühm ka siiski veidi teine kui BG seerial.
Kokkuvõttes võiks öelda, et visuaalselt kena aga sisu vähe ja seegi suht lühike.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.12.2008 15:46:53
|
|
|
Khm... "lühike".
Mul juba 90 mängutundi koos
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
08.12.2008 15:49:00
|
|
|
Sisu on seal sitaks. Tuleb lihtsalt otsida ja rääkida inimestega. Igalt poolt saab queste.
Muidu kas mängu sees kuskil on võimalik vaadata, mitu tundi mänginud olen?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruelo
HV vaatleja
|
08.12.2008 16:14:43
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Kas ka fallout 3'mes on endgames mängija sunnitud kasutama "energy weapons", et olle optimaalne tapamasin?
Kui mälu nüüd ei peta, siis Fallout 2 puhul ei olnud "small gun's" oskusega lõpus enam midagi teha. Talutavad olid big weapons, aga konkurentsitult pani ikkagi üks energy weapon (mille nime ma ei mäleta) suurema osa vastaste suu kinni kõige paremini .p |
Alguse poole jooksin ise koguaeg hunting rifle'iga ringi kuid lõpuks läksin üle A3-21 Plasma rifle'le, sest sellega piisas kahest kuni kolmest lasust, et kedagi maha tappa ( skill oli 100 koos Tesla armoriga ) Päris sunnitud vast ei ole kuid mul oli lõpuks ka plasma jaoks nö kuule jõle palju kogunenud ja see oli ka üks põhjus miks hakkasin plasmaga ringi jooksma.
See relv ise on väga vastu pidav ja lõpus settusin väga tihti ka tavaliste plasma rifle'ite otsa nii et parandamisega ei olnud probleeme.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.12.2008 16:20:10
|
|
|
xtriz kirjutas: |
Sisu on seal sitaks. Tuleb lihtsalt otsida ja rääkida inimestega. Igalt poolt saab queste.
Muidu kas mängu sees kuskil on võimalik vaadata, mitu tundi mänginud olen? |
Salvestuse juures on kirjas mänguaeg.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
08.12.2008 16:25:41
|
|
|
Muidu kas mängu sees kuskil on võimalik vaadata, mitu tundi mänginud olen? |
Kui mängu salvestad või laed siis ju näed seal mitu tundi ja minutit oled mänginud salvestamise hetkel.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
lawri
HV kasutaja
|
08.12.2008 16:51:06
|
|
|
Minu lemmik oli Plasma rifle.
Palju parem dam., kui Laser rifle'il, aga samas täpne nagu kõik energi weapons'id.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.12.2008 16:53:03
|
|
|
Kas ei ole mingit modi või värki, mis eemaldaks need Giant Radscorpionid?
Ma hullult kardan neid. Lisaks on nad ka nii kiired, et võivad mulle äkki näo ette tekkida. Jubedad olevused  |
Mis level sa oled ja kes sul kaaslasteks on ?
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
08.12.2008 16:53:16
|
|
|
lawri kirjutas: |
Minu lemmik oli Plasma rifle.
Palju parem dam., kui Laser rifle'il, aga samas täpne nagu kõik energi weapons'id.  |
Kas plasma rifle ei olegi siis energy weapon?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
lawri
HV kasutaja
|
08.12.2008 16:55:34
|
|
|
??
Kust sa seda välja loed, et see ei ole.
"nagu kõik energi weapons'id"!
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.12.2008 16:58:35
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
See mäng oleks poole huvitavam, kui iga questi jaoks kaardile märkeid ei tekiks vaid NPC juttudest tuleks omal välja selgitada, et kuspool otsitav koht asub. Hetkel asi rohkem nagu gps orienteerumine. Mõtlemist ja nuputamist praktiliselt polegi.
Vastased ka suht lahjad, tunnen tõsiselt puudust Baldurs Gate taolistest lahingutest ja kohtadest, kus ole sa kuitahes kõva mees, said 99% juhtudel tuupi.
Kokkuvõttes võiks öelda, et visuaalselt kena aga sisu vähe ja seegi suht lühike. |
Modid. Use them.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
08.12.2008 17:03:37
|
|
|
Androidilt saadav plasma oli vist veidike parem... Samas ka plasma püstol norm niisama ringiliikumiseks hea käes hoida, ammot sellele ka piisavalt saada.
Oskuste süsteem on suht "lame", lõksude/miinide disarm õnnestub alati, lockpick & science tase määrab ära ainult selle, et kas üldse ligi lastakse.
Scart, modid on ju kenad aga miks krdi pärast peaks ma poest ostma mängu ja seda siis ise täiendama hakkama et meeldiv mängida oleks!?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
viimati muutis bladerunner 08.12.2008 17:10:27, muudetud 1 kord |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
08.12.2008 17:05:01
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Kokkuvõttes võiks öelda, et visuaalselt kena aga sisu vähe ja seegi suht lühike. |
No ma ei tea
Seal peab ikka vahest suht kõvasti nuputama kuidas ma üldse sinna saan kuhu vaja. Algul kaardilt vaatad ,et lähen neid tänavaid mööda ja kui kohal oled siis vaatad ,et kõik on 10m kõrguseid prahihunnikuid täis ja ei saagi läbi , peab kuskil metrsoos hoopis kolistama või läbi mõne maja minema jne
Normaliga tunduvad küll tegelt vastased eriti kerged, minigunniga supermutandid pole mingi probleem, isegi kui neid mitu on ja ega teised kollid ka tugevamad pole. Raiderid saavad 1 laksust surma, mõned supermutandid, ghoulid jne samuti 8)
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
08.12.2008 17:18:06
|
|
|
Sedand ma räägingi, selle asemel, et kivihunnikuid toppida, võiksid NPC sulle asukohti juhatada.
Praegu on kogu liikumine ikka suht lineaarne.
Aga noh, maitse asi. Oleks oodanud veidi loovamat lähenemist.
Mäng pole iseenesest kehva, kuid väikese viimistlusega oleks tunduvalt elamusterohkema asja saanud luua. IMHO.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
08.12.2008 17:28:49
|
|
|
Mina olen küll praegu suht "konksu otsas" annaks 10/10 sellele. Väga kaasakiskuv on ja tunnid Fallouti kübermaailmas seigeldes mööduvad märkamatult...
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.12.2008 18:11:16
|
|
|
Lasen ise ka normaliga ringi, konsooliga pole see tulistamine ilma vatsita just kõige kergem (action punktid saavad kiirelt otsa power armoriga), relvadeks siis combat shotgun, chinese assault rifle, .44 scope magnum, hunting rifle ja siis käsitsi sihtides sniper rifle
Snaiperiga on jah tihti 1-shot kill, kui pähe sihtida, aga ei ütleks et mutantidega nii lihtne on, enamasti vajavad vähemalt kahte-kolme laksu.
Samas pole probleem ka kahest samaaegselt ründavast Deathclaw'st jagu saada (selle juures on abiks siis Charon ja Star-Paladin Cross).
See, et mul 2 tükki neid on, on kogemata bugi otsa sattumisest (kõigepealt palkasin Charoni ja hiljem kui Cross ka avalikuks tuli, siis tuli ta ka hea meelega veel lisaks mulle).
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_companions#Multi_Party_Members
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
08.12.2008 18:13:15
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Kas ei ole mingit modi või värki, mis eemaldaks need Giant Radscorpionid?
Ma hullult kardan neid. Lisaks on nad ka nii kiired, et võivad mulle äkki näo ette tekkida. Jubedad olevused  |
Mis level sa oled ja kes sul kaaslasteks on ? |
Mingi level 16, või 17. Kaaslast ei olegi, kuigi oli mul võimalik osta 1 ori Paradise Cityst u. 1000 eest. Ei raatsinud.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
08.12.2008 18:46:57
|
|
|
Ghoulide linnas pakub ka üks kõrtsmik oma turva-ghouli sulle 1000 või 2000 caps-i eest.
Ja kui korke pole, siis vii maas vedelev taara ära, või maas vedelevad väärttusetud raamatud mõnele poemüüjale
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
08.12.2008 18:51:43
|
|
|
Kui kasulikud need kaaslased üldse on? Võivad nad kergelt surma saada? Ning pärast surma saamist nad vist uuesti ei spawni?
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
08.12.2008 18:51:48
|
|
|
Kas nendele turva ghoulidele saab power armorit selga panna ?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
TruePlaya
HV veteran

|
08.12.2008 21:06:47
|
|
|
Krt mul hakkas mäng jamama..nimelt kui Reilly's Rangers Compound'ist punkrist väljun tuleb see "send/dont send error" :S
mul selline tunne, et save on vigaseks läinud, kuigi save loadib ära ja kõik on ok.. nii kui punkrist väljun tuleb crash...ei tea kas siis mängu viga või corrupted save..
Keegi laadige alla pls ja proovige kas teil on sama asi...ja andke teada siis
http://www.speedyshare.com/527369978.html
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|