Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rbr
HV kasutaja
rbr

sõnum 08.12.2008 05:27:58 vasta tsitaadiga

sandvik kirjutas:
Siin foorumis pole mõtet midagi rääkida kõike peetakse piraatluseks.Ja sellepärast kustutataksegi postitused icon_lol.gif icon_biggrin.gif

Ääää...mmmm PIRAATLUS????Mäsasja....tegu nagu betafaasis asja testimise,katsetamise jms mitte piraatlusega.See et mõningad reliisid varem netti satuvad kui nad peaksid on juba küll kellegi teise mure,kui siinse modehakatise kes teemale julma luuda üritab anda icon_sad.gif Isegi ilma tootevõtmeta kuuajaline kasutamine peaks jääma ilusti kenasti seaduslikesse piiridesse-vastasel juhul ei oleks ju mõtet igasuguseid betasid,prebetasid jne rahvale üldse närida anda ju... 8)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.12.2008 06:57:15 vasta tsitaadiga

rbr kirjutas:
sandvik kirjutas:
Siin foorumis pole mõtet midagi rääkida kõike peetakse piraatluseks.Ja sellepärast kustutataksegi postitused icon_lol.gif icon_biggrin.gif

Ääää...mmmm PIRAATLUS????Mäsasja....tegu nagu betafaasis asja testimise,katsetamise jms mitte piraatlusega.See et mõningad reliisid varem netti satuvad kui nad peaksid on juba küll kellegi teise mure,kui siinse modehakatise kes teemale julma luuda üritab anda icon_sad.gif Isegi ilma tootevõtmeta kuuajaline kasutamine peaks jääma ilusti kenasti seaduslikesse piiridesse-vastasel juhul ei oleks ju mõtet igasuguseid betasid,prebetasid jne rahvale üldse närida anda ju... 8)

Täpselt minu mõtted jah 8) thumbs_up.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.12.2008 09:41:02 vasta tsitaadiga

Nende varem netti lekkinud versioonidega soovitaks siin mitte kekutada icon_exclaim.gif
See on samasugune piraatlus nagu mängude puhul. Ja võib viia kogu teema likvideerimiseni, kui mõistust pähe ei võeta.
Sa hästi kui piiratud testijatele mõeldud puhas versioon võib hämaratest allikatest pärit olev versioon olla varustatud viiruste ja troojadega - ja HV pole koht selliste versioonide reklaamimiseks.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.12.2008 09:56:38 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Nende varem netti lekkinud versioonidega soovitaks siin mitte kekutada icon_exclaim.gif

Keegi pole kekutanud icon_exclaim.gif .Kas ma postitasin,et jippikajee motherfu*kers mul nüüd uusim W7 piraversioon ja ma nüüd nii tegija?
XYZ kirjutas:
See on samasugune piraatlus nagu mängude puhul.

Kas on?.Mul on õigus testida seda 30 päeva ilma võtit sisestamata sõltumata sellest mis EULA ütleb.Tegelikult on mul toimiv võti isegi olemas kuskil ja nt 6801 kohta saatsin kõikide vigade kohta mis nägin/leidsin MS-le teated ära.Aidates seeläbi tulevast toodet paremaks muuta ja tehes seda tasuta.Ja nüüd tullakse mind HV Mode poolt piraatluses süüdistama kui julgesin ühe posti teha 6956 kohta?.Häbi peaks olema.
XYZ kirjutas:
Ja võib viia kogu teema likvideerimiseni, kui mõistust pähe ei võeta.

Sinu poolt?
XYZ kirjutas:
Sa hästi kui piiratud testijatele mõeldud puhas versioon võib hämaratest allikatest pärit olev versioon olla varustatud viiruste ja troojadega

Pmst nõus aga seda mis neis sisaldub ei tea ka vanajumal taevas.Kui tegu oleks kahtlase versiooniga mille kohta on tõesti teateid olnud siis ma soovitaks tungivalt sellest eemale hoida.Samamoodi ka suvaline mäng mille inimene poest ostab.Nt ostad GTA IV ja saad SecuCrap kauba peale ja räägid sellest veel foorumis.Keegi ei kustuta icon_rolleyes.gif
XYZ kirjutas:
HV pole koht selliste versioonide reklaamimiseks.

On keegi reklaaminud siin? icon_eek.gif .Viimati kui ma vaatasin pidi reklaami eest ikka kenasti maksma icon_smile.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.12.2008 10:04:54 vasta tsitaadiga

tomorrow, mind su demagoogia ei huvita icon_exclaim.gif
Autorfirmalt on piiratud hulgale kasutajatele jagatud testversioone ja kui sa suudad õigeaegselt foorumlasi teavitada võimalusest selle kampaaniaga liitumiseks, siis oled midagi tänuväärset teinud. Ja kui õhutad seda kampaaniat isikliku eeskujuga lõpuni läbima, siis seda enam aga tee seda siis tõesti õigeaegselt häid võimalusi pakkudes.
Kõik muu aga on kahjuks piraatluse poole peale kalduv ja meie foorumi seniste kokkulepete järgi ebasoovitav icon_exclaim.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.12.2008 10:07:45 vasta tsitaadiga

need early build-id ei ole ju üldsegi avalikud veel, seega pole tõesti mõtet siia neid allalaadimislinke panna. nõustun XYZ-ga.

viimati muutis SKG 08.12.2008 10:08:50, muudetud 1 kord
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.12.2008 10:08:37 vasta tsitaadiga

XYZ, prerelease versioonid on kõik kasutusaja piiranguga. + hetkel veel featuuride poolest katki.
see piraatluse jutt on siinkohal küll suht omapärane. link kuskile n lehele kus on pildid videod ja jutt on ok, aga ise proovimisest rääkimine on järsku tabu?

minu meelest kadus teemast märksa rohkem poste kui lingid...

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.12.2008 10:14:03 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
XYZ, prerelease versioonid on kõik kasutusaja piiranguga. + hetkel veel featuuride poolest katki.
...
Kuna tegemist poolikute asjadega, siis seda vähem põhjust neid reklaamida ja tühja juttu ajada turumuti kombel.
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 08.12.2008 10:23:30 vasta tsitaadiga

Siin pole mõtet vaielda icon_biggrin.gif kui keegi on võtnud pähe et betast rääkimine halb siis on ka halb bounce.gif
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.12.2008 10:26:13 vasta tsitaadiga

no kõik kes beetaprogrammis, teavad niigi, kust image-id alla saab laadida. torrentimehed võiks oma linkidega suud koomal hoida. see pole mingi public beta veel.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.12.2008 10:27:05 vasta tsitaadiga

Täpsustaks,et mingeid linke keegi siin avalikult jaganud pole icon_exclaim.gif .Kui inimesed oskavad Google kasutada ja tõmbavad endale jama kaela ,siis on see nende endi mure.Mina olen öelnud kõik mis mul antud vaidluse kohta öelda on.Kes tahab võib oma piraadijahti siin nüüd jätkata icon_rolleyes.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.12.2008 10:48:09 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Siin pole mõtet vaielda icon_biggrin.gif kui keegi on võtnud pähe et betast rääkimine halb siis on ka halb bounce.gif
Miite niivõrd lihtsalt halb, kuivõrd laskmata karu naha jagamine (või teatud määral koguni ilmale sündimata karukese naha jagamine...) ja sisutühjade kuulujuttude ülesvõimendamine.
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 08.12.2008 10:54:48 vasta tsitaadiga

ei ei pange kinni teema aga. Avada siis 13 jaanuar kui tuleb avalik beta. Pole rohkem häda
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.12.2008 11:11:03 vasta tsitaadiga

Teema võib esialgu veel lahti olla aga läburid võiks oma kisa endale hoida, kui nende liigsed saavutused oma õigesse kohta - kasti - rändavad........ foorumis on piisavalt teemasid, kus nad mõistuse kokku võiks võtta ja midagi asjalikku postitada siin kohati lausa sisutühjade postituste tegemise asemel.
tagasi üles
endrick
HV vaatleja

sõnum 08.12.2008 14:04:06 vasta tsitaadiga

kellelgi hakkas igav ja leidis teema kus ennast välja elada.
Räägiks äkki windows 7'st mitte piraatlusest!
Igasugused torrentid ja muud piraatlust soodustavad teemad kõrvale jätta ja liigume edasi!
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.12.2008 15:40:13 vasta tsitaadiga

G4x chipset is good enough for Windows 7

Loodetavasti saavad vähemalt aknad kuvatud.Rohkem oleks patt loota icon_lol.gif
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 08.12.2008 15:58:14 vasta tsitaadiga

GMA950 saab juba Aeroga hakkama, siis saab see ammugi.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.12.2008 16:05:40 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
GMA950 saab juba Aeroga hakkama, siis saab see ammugi.

Tegu oli pigem iroonilise märkusega inteli int.graafikate üldise jõudluse kohta vähegi nõudlikemas rakendustes(mida aero pole imo) icon_lol.gif
tagasi üles
maxorator
HV kasutaja

sõnum 08.12.2008 16:47:57 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
londiste kirjutas:
...
Kuna tegemist poolikute asjadega, siis seda vähem põhjust neid reklaamida ja tühja juttu ajada turumuti kombel.

Tulebki arutada poolikuid asju, sest kuna asjad on valmis, ei saa sa enam anda soovitusi nendes millegi muutmiseks. Selleks beetaversioonid eksisteerivadki. Minu mäletamist mööda ei suletud ühtegi postitust kui räägiti Firefox 3 alphast/betast (ning ei - pole olulist vahet, kas tegemist on kommertslahendusega - beta on beta ning siinkohal on mõlemad näited rahvale tasuta testimiseks).
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.12.2008 16:49:34 vasta tsitaadiga

Teed seda siis kui on AVALIK beta icon_wink.gif
tagasi üles
maxorator
HV kasutaja

sõnum 08.12.2008 16:56:55 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Teed seda siis kui on AVALIK beta icon_wink.gif

Jah, aga turumutlus ei ole siiski karistatav. icon_wink.gif

Ma küll arutan inimestega sellest, kui ma mingi ägeda programmi/mängu private betat testin, et selgitada välja beta head/vead jne. icon_razz.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.12.2008 17:07:01 vasta tsitaadiga

Aga ehk läheksid siis tõesti turule seda harrastama icon_lol.gif
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 08.12.2008 18:14:30 vasta tsitaadiga

XYZ, palun too siia foorumisse "üks ühele" välja koht Windows 7 EULA's kus on NDA all välja toodud et sellest ei tohi rääkida. Kui sa seda ei suuda teha, siis pane vahelduseks oma suu kinni ja mõtle järgi oma piraatluse jutt. Lisaks, lisan faili (http://battleit.eu/failid/SLUI.exe), millega saab aktiveerimist edasi lükata maksimaalselt 60 päeva võrra ja sinu informatsiooniks on see EULA järgi täiesti legaalne.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.12.2008 18:28:32 vasta tsitaadiga

Kus ma olen öelnud et üldse rääkida ei tohi? Ma isegi ettepanekule teema 13-ndani kinni panna avaldasin arvamust, et teema võiks lahti olla...........
Võta mõistus appi, nii natukest kui sul teda siiski on ja tee vahet. Kui on miski piiratud kasutuses, siis pole vaja siin foorumis propageerida hämaratest allikatest hankimisi ja autorfirma soovide ignoreerimisi. Eriti kui on teada, et üsna pea on avalik versioon kõigile soovijatele tulemas testimiseks.
Ja kordan veelkord - hulga kasulikum siinsele rahvale oleks, kui õigeaegselt informeeritaks tõesti legaalsetest kampaaniatest, et anda soovijatele võimalus nendega liituda. Aga mitte tagantjärele kekutada ja õhutada hämarate allikate tont teab mis väärtusega koopiaid kasutama!
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 08.12.2008 18:38:58 vasta tsitaadiga

XYZ, sellisel juhul põhjenda miks sa kodaniku tomorrow postitused Windows 7 kohta koos screenshottidega ära kustutasid?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.