Ise klaveriga, ning sai nädalavahetusel pelatud veits, suht mõnus mäng on ikka _________________ Pakkuda soodsamalt diislit & bena Huvi korral PS! NB! TARTUS!
M: Valamukapp soodsalt!
Ise klaveriga, ning sai nädalavahetusel pelatud veits, suht mõnus mäng on ikka
Ei kujutaks ette ilma roolita DriverAssists=OFF sõita, kas üldse on võimalik?
Rooli/pedaalidega kurvides sedasi, et lähtuvalt rooli vastujõust/käitumisest (kas on haakumine/külglibisemine ja kui palju) mängid gaasiga - nagu päriselt Samuti ei oskaks/tahaks ma automat transmissioniga pelada, sest hetkel juba sisse harjunud, et mis käiguga mis kiirusel ja millise külglibisemisega kurvi sööstan. Videot vaadates võib aimu saada, kuidas kurvidest külg ees välja tulen - tegelikult pole see nii lihtne, kui välja paistab (Vt gaasi/piduri pedaali asendit tahomeetri kõrval, valged pulgad)
Aga jah, kes vähegi mängust täit elamust tahab saada, soovitan rooliga pelada - MOMO või G25 (oli vist?). Kõik DriverAssists OFF, Manual transmission ja raskusaste Extreme või Ninja (kui mäng läbi tehtud). Klaveriga ei jätnud mäng mulle pooltki elamust.
Krt teie juttu lugedes tuleb mul isu osta rool ning GRID. Olen läbi teinud Gridi korra aga klaveriga. Ma usun, et rooliga on see mäng hoopis midagi muud ikka, eriti Multiplayeris. Palju korralik rool maksab umbes? Uurisin MOMO ning G25 omasid aga G25 on tunduvalt kallim, kui MOMO. Mis tal paremat on?
viimati muutis xtream99 10.12.2008 00:11:42, muudetud 1 kord
panin ka tirima... poole tunnipärst saab jälle mängida
ega kellelgi 100% savegame pole? ise tegin läbi aga format hävitas minu oma
Juba tirisin selle ka.
Irw... ostaks siis ka midagi? mkm ei... kõik ikka tirib ja paneb oma servusse _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Must ja valge, naine ja mees.
mul on selle m2nguga migisugune jama.!!!t6mbasin netist,aga kui k2ima panin n2gin ainult esimese video 2ra ja edadi oli pilt must.n2gin ainult kaarti,spidomeetrit ja kuulsin helisid.Oskab keegi aidata????? ..oleks v2ga t2nulik
Ära jumala eest ütle mis sul seal kastis on. ja see canyourunit ära ka usu. Mul jookseb Grid u 90-100 FPS kõik maxil aga Dirt 40+ ja vahet ei ole mis settingutel.
vidokaart ATI radeon HD 2600 PRO,
Protsessor Intel Pentium DualCore E2140 1,60Ghz
operatiivmälu 2GB DDRII
veel midagi?
Kunagi proovisin oma läpakal seda. Ka 1.66 GHz prose ja 1GB mälu ning x1600 kaart. Menü oli ikka jube aeglane(mingi 5minti läks kui mängu sain) aga mäng ise jooksis Low peal vägagi mängitavalt. Nii et arvan et sul kuskil mujal see jama. Paljuga sul muidu Dirt jooksis?
no aga ega to niipalju ka rotim ei ole, et GRIDi välja ei mängi _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
aga kus on valik, et "tömbasin hea" _________________ 13900kf, nh-d15 g2 black, 5080, 128gb ddr5, 2x2tb 980pro, msi z790p.
W205 2019.
Ma m2ngisin algul demo, isegi meeldis rohkem kui full, sest oli vaid kaks rada ja kaks autot ning suht kiirelt tuli hea tunnetus k2tte ja sai mingite pro venelastega rebitud yli tihedalt nii et ylej22nd m2ngijaid ei j6udnud kunagi finishisegi. Lootsin et full sama hea aga nüüd suht pettumus, demo rajad ja autod olidki ainuke asi mis mind v6lus selle m2ngu juures ylej22nd rajad on minuarust igavad ja liigapalju autoside mille erinevad tunnetused tuleb selgeks saada jne, ei ole eriti huvitav.
Ma m2ngisin algul demo, isegi meeldis rohkem kui full, sest oli vaid kaks rada ja kaks autot ning suht kiirelt tuli hea tunnetus k2tte ja sai mingite pro venelastega rebitud yli tihedalt nii et ylej22nd m2ngijaid ei j6udnud kunagi finishisegi. Lootsin et full sama hea aga nüüd suht pettumus, demo rajad ja autod olidki ainuke asi mis mind v6lus selle m2ngu juures ylej22nd rajad on minuarust igavad ja liigapalju autoside mille erinevad tunnetused tuleb selgeks saada jne, ei ole eriti huvitav.
Ühed nutavad, et liiga vähe autosid ja teised..
Ega keegi ei käsi ju kõikide autodega sõita. Vali igast klassist üks välja ja sõida sellega. Radu ei pea ka ju kõiki sõitma kui ei meeldi.
Need kes gridi mängus uued, nt proovige "post processing" configi faili alt disable panna (tehke igaks juhuks varukoopia enne). Isiklikult arvan et pilt on niimoodi parem.
Mida ta tegama peaks?...blur (HDR) peaks ära kaduma sellega.
tsitaat:
I found a way to turn off HDR. In my opinion, it looks better without it.
go to: my documents\codemasters\grid\hardwaresettings
Open "hardware_settings_config.xml" with notepad.
Find postprocess enabled="true"
Replace true with false, save file and game runs without HDR!!!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.