Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cacib
HV kasutaja

|
15.08.2003 21:27:09
Videotöötlusprogramm |
|
|
Kindlasti on see teema kunagi üleval olnud aga otsingut kasutades seda õiget ei leidnud.
Soovitage üht lihtsat videotöötlusprogrammi, millega saaks pilti tükeldada,kaader haaval kutstutada, sujuvalt uuesti kokku panna ja pärast uuesti kaamerasse tagasi lasta
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
fr0ze
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
15.08.2003 22:17:27
|
|
|
Mida pidada lihtsaks?
Isiklikult meeldib kõige rohkem Adobe Premiere. Ja selle kasutama õppimine oli mulle ka lihtne...
Natuke lihtsam on Pinnacle Studio. Asi rohkem nagu graafiliseks tehtud, lihtsam cd-lt musa lisada, lihtsam klippe eri formaatidesse salvestada,. .. aga lihtsalt ei istu mulle.
Lihtne ja pisike programm - VirtualDub. Mina aga ei suuda talle firewire kaudu kuidagi videot sisse ajada
Aga pilti tükeldada!? Ma loodan, et sa soovid siiski videot tükeldada?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cacib
HV kasutaja

|
15.08.2003 22:22:21
|
|
|
freestyler kirjutas: |
Mida pidada lihtsaks?
Isiklikult meeldib kõige rohkem Adobe Premiere. Ja selle kasutama õppimine oli mulle ka lihtne...
Natuke lihtsam on Pinnacle Studio. Asi rohkem nagu graafiliseks tehtud, lihtsam cd-lt musa lisada, lihtsam klippe eri formaatidesse salvestada,. .. aga lihtsalt ei istu mulle.
Lihtne ja pisike programm - VirtualDub. Mina aga ei suuda talle firewire kaudu kuidagi videot sisse ajada
Aga pilti tükeldada!? Ma loodan, et sa soovid siiski videot tükeldada? |
Loomulikult pidasin videot silmas
Aga suur tänu eks tuleb proovida ja vaadata kumb rohkem käepärasem on
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
16.08.2003 22:38:47
|
|
|
VirtualDub tahab VFW (video for windows) DV koodekit ja töötab nigu mees MainConcept märksõnaks, panasonicul oli ka midagi, aga see pole kõige parema kvaliteediga.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
16.08.2003 22:52:11
|
|
|
Sai millalgi provitud Ulead® VideoStudio 7 ja asi ikka nii lihtsaks tehtud, et miski 20 minni video lõikumiseks (üleliigne välja) ja sujuvate ühenduste tegemiseks läks maksimum 1 tund. Proovi järele http://www.ulead.com/vs/runme.htm
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|