Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Okman
HV veteran

|
05.12.2008 10:31:17
|
|
|
virx kirjutas: |
Okman, värav andis ka rrodi.. punased tuled vilkusid  |
Aga ennem ei olnud RROD-i, ROM lakkas lugemast.
Ja tegu oli rooliga mille peale karjuma hakkas... Õnneks jõudsin ennem kassani kui turva oleks taha ruumi vedanud.
_________________ https://steamcommunity.com/id/okman_est/ |
|
Kommentaarid: 429 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
367 |
|
tagasi üles |
|
 |
finalfanta
HV kasutaja

|
05.12.2008 13:57:23
|
|
|
Jaapani Marketplaces RE5 demo. Ainult kuldkasutajatele hetkel.
_________________ Still lost in the noise... |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
1 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
05.12.2008 15:28:28
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Keegi täna ja homseks Pärnus mälukaarti ei saa laenata? Suurus pole oluline. |
Juhuks kui keegi ei märgand. See oleks suhteliselt kurb lugu kui ma kõik oma Saved kaotaks.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.12.2008 15:48:20
|
|
|
finalfanta kirjutas: |
Jaapani Marketplaces RE5 demo. Ainult kuldkasutajatele hetkel. |
pidi teistesse ka varsti tulema
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
05.12.2008 19:19:07
|
|
|
ot: |
Rudolf112 kirjutas: |
amddude kirjutas: |
Vana Rootsi vanasõna. "One who has no XBOX Live! Gold subscription shall have no fun with their XBOX." |
Millegipärast sa kogu aeg proovid nagu kildu visata, aga naerda pole veel saanud.  |
Kui see tsitaat ei ole naljakas, siis oled sa lihtsalt üks nukker inimvare.. See rootsi vanasõna kild kukkus küll sitasti välja. |
A minul tekivad XBOXist võõrutusnähud.
Öösel hoian 360t kaisus lubades talle, et peagi saame uue uhke monitori... öösiti tihti nutan, ning arvan et tema teeb seda sama. Ma ei tea kaua ma suudan niivisi jätkata.
Peas kuulen kuidas riiulil olevad Gears of War 2 ja Oblivion kisendavad, et ma mängiks neid, aga ma ei saa ju...
ASE kompuuters ei tööta nädalavahetustel ka... nädalavahetuse vast üle ei ela...
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
tdoc
HV vaatleja

|
05.12.2008 19:40:16
|
|
|
Vana Rootsi vanasõna. "One who has no XBOX Live! Gold subscription shall have no fun with their XBOX." |
Millegipärast sa kogu aeg proovid nagu kildu visata, aga naerda pole veel saanud.  |
Kui see tsitaat ei ole naljakas, siis oled sa lihtsalt üks nukker inimvare.. See rootsi vanasõna kild kukkus küll sitasti välja. |
Öösel hoian 360t kaisus lubades talle, et peagi saame uue uhke monitori... öösiti tihti nutan, ning arvan et tema teeb seda sama. Ma ei tea kaua ma suudan niivisi jätkata.
Peas kuulen kuidas riiulil olevad Gears of War 2 ja Oblivion kisendavad, et ma mängiks neid, aga ma ei saa ju...
ASE kompuuters ei tööta nädalavahetustel ka... nädalavahetuse vast üle ei ela...  |
Cry me a river, oh.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiido
484

|
05.12.2008 19:44:26
|
|
|
ASE kompuuters ei tööta nädalavahetustel ka... nädalavahetuse vast üle ei ela...  |
box kaenlasse ja crachid mõnele sõbrale külla : )
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
05.12.2008 20:16:48
|
|
|
Kurb kohe lugeda et sa ööseti magada ei saa ... ma võin sulle oma kasutatud 17" CRT monitori maha müüa... ... niikauaks kui enda LCD tagasi saad, siis ärid kellelegi edasi maha.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
05.12.2008 20:21:38
|
|
|
ex6 kirjutas: |
Kurb kohe lugeda et sa ööseti magada ei saa ... ma võin sulle oma kasutatud 17" CRT monitori maha müüa... ... niikauaks kui enda LCD tagasi saad, siis ärid kellelegi edasi maha. |
Tänx aga pean tagasi lükkama pakkumise. Järgmisel nädalal ostan uue LCD ära raudselt.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
05.12.2008 20:59:25
|
|
|
aga sinna on ju NII MITU päeva aega
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
05.12.2008 21:02:17
|
|
|
Kas need LIVE kaardid teatud aja möödudes hapuks ka lähevad? Kaardi all mõtlen siis sellist.
|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
05.12.2008 21:27:08
|
|
|
Live punkte mõtled? osad on "best before" tähtajaga ja osat tähtajatud. Üldiselt poodidest ostetavad on tähtajatud, ja mõne mänguga kaasas olevad aeguvad mingi aja pärast. Suur jama oli GTA IV-ga kaasas olnud punktidega, mis ootamatult hapuks läksid - kuigi kaasa oli nad pandud just selle mõttega, et kui DLC tuleb saad 500 punkti võrra soodsamalt. Mina olin ka kuri et punktidest ilma jäin, aga mingi hetk saatis R* või Microsoft, et nende punktide kehtivusaega on pikendatud.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrisa
HV veteran
|
05.12.2008 21:33:50
|
|
|
Minule ei antud midagi kaasa GTA IV-ga kui punktide peale jutt läks.
Aga mul ei tulnud meelde enne, et selle asja nimi mida ma mõtlesin oli Live Gold. On siin üks kolme kuune kaart kapi peal aga ise ostsin kuskilt netist sama hinnaga mis Eestis 3kuud on aastase Goldi.
|
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
05.12.2008 21:40:15
|
|
|
Kas minus on viga või mängus: NFS Undercoveris kirjad on kuidagi sakilised... ei ole nii hästi loetavad kui loota võiks... dashboard jne on aga täiesti korralik..ei miskit udust ega midagi
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranger15
HV vaatleja
|
05.12.2008 21:44:10
|
|
|
xheix1712 kirjutas: |
Kas minus on viga või mängus: NFS Undercoveris kirjad on kuidagi sakilised... ei ole nii hästi loetavad kui loota võiks... dashboard jne on aga täiesti korralik..ei miskit udust ega midagi |
Sama siin, ning imelik, et alguses loadingu ajal näitab üleval mingit graphicsi jne. menüüd hetkeks
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ex6
Kreisi kasutaja

|
05.12.2008 22:02:35
|
|
|
Minule ei antud midagi kaasa GTA IV-ga kui punktide peale jutt läks. |
Ma eeltellisin Soomest oma GTA IV - punktid olid üllatus, eeltellimust tehes neid ei mainitud - ju siis banaanivabariigi kodanikele müüdavate mängudega ei antud kaasa MS pointse, sest ametlikult pole meid ju laivis olemaski... Kõik eestlased on üldjuhul inglaste või soomlastena kirjas seal.
Aga mul ei tulnud meelde enne, et selle asja nimi mida ma mõtlesin oli Live Gold. On siin üks kolme kuune kaart kapi peal aga ise ostsin kuskilt netist sama hinnaga mis Eestis 3kuud on aastase Goldi. |
Live Gold minuteada ei aegu, hakkab jooksma sellest hetkest, kui koodi konsooli sisse tipid.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
kbryant8
HV kasutaja

|
05.12.2008 22:14:43
|
|
|
Keegi mulle 3 kuu goldi normaalse hinnaga kuskil osta saab ?
_________________ XBox360 Gamertag:M2TU24
O: Xbox360 mänge! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.12.2008 22:20:35
|
|
|
kbryant8 kirjutas: |
Keegi mulle 3 kuu goldi normaalse hinnaga kuskil osta saab ? |
miks ise ei osta?
alla 250.- EEK: http://www.microsoftpointsxbox.com/mspoints.php
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
kbryant8
HV kasutaja

|
05.12.2008 22:41:16
|
|
|
Seal paypali vaja? pole hetkel ühispangaga lepingut
Tavalise hansa kaardiga vist ei saa...
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranger15
HV vaatleja
|
05.12.2008 22:55:08
|
|
|
Tavalise hansa kaardiga vist ei saa... |
Tegin elu esimese ostu just hetk tagasi sealt(Y)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
05.12.2008 23:00:09
|
|
|
PayPal'i huvitab ainult, et sul oleks krediirkaart. Visa või MasterCard, vist ka AMEX jne. Swebil ja Sebil ta tõesti vahet ei tee. St vaata oma kaardil olevat logo ja järgi PayPali juhiseid kaardi registreerimisel.
amddude, see pardipersenali oli üks su halvimaid kilde. Aga ülejäänud ajavad tõesti naerma. |
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kbryant8
HV kasutaja

|
05.12.2008 23:34:01
|
|
|
ranger15 kirjutas: |
Tegin elu esimese ostu just hetk tagasi sealt(Y) |
Kasutasid Krediitkaarti, või läbi u-neti tehtud paypali ?
Terry: ma kunagi tegin paypaliga makseid ebays pidevalt, siis oli veel ühispangas arve jne. Nüüd oman ainult hansapangas kontot, krediitkaarti pole olnud mahti teha.
Pean vist ikka ühispanka uuesti ronima ja asja ära tegema, kuradima hea oleks ise paari klõpsuga omale netist asju osta
Keegi vist jagas neid 24h koode ka?
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
terry
Kreisi kasutaja

|
05.12.2008 23:45:52
|
|
|
Terry: ma kunagi tegin paypaliga makseid ebays pidevalt, siis oli veel ühispangas arve jne. Nüüd oman ainult hansapangas kontot, krediitkaarti pole olnud mahti teha.
Pean vist ikka ühispanka uuesti ronima ja asja ära tegema, kuradima hea oleks ise paari klõpsuga omale netist asju osta |
Asi on praegu täpselt nii nagu ma enne kirjutasin. Võta suvaline ettejuhtuv krediitkaart ja registreeri see enda PayPal kontol. Kui oled juba kasutaja, siis ei pea sa isegi uue kaardi aktiveerimist ootama (kannavad vaid 1,5 EURi sinu PP kontole) ning saad oma makse kohe ära teha. Mul tekkis SEBi kaardiga mingi tõrge suvel ning pidin siis kiiresti naise kaarti kasutama. Mugav on see süsteem tõesti. Aga u-net ei tea ega hooli PayPalist rohkem ega vähem kui teised maksesüsteemid. Tegu on täiesti tavalise krediitkaardimaksega, mida siis seekord vahendab PP.
_________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
05.12.2008 23:47:30
|
|
|
Seal paypali vaja? |
ei, Google Checkout.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
kbryant8
HV kasutaja

|
05.12.2008 23:53:07
|
|
|
terry kirjutas: |
Pean vist ikka ühispanka uuesti ronima ja asja ära tegema, kuradima hea oleks ise paari klõpsuga omale netist asju osta |
Asi on praegu täpselt nii nagu ma enne kirjutasin. Võta suvaline ettejuhtuv krediitkaart ja registreeri see enda PayPal kontol. Kui oled juba kasutaja, siis ei pea sa isegi uue kaardi aktiveerimist ootama (kannavad vaid 1,5 EURi sinu PP kontole) ning saad oma makse kohe ära teha. Mul tekkis SEBi kaardiga mingi tõrge suvel ning pidin siis kiiresti naise kaarti kasutama. Mugav on see süsteem tõesti. Aga u-net ei tea ega hooli PayPalist rohkem ega vähem kui teised maksesüsteemid. Tegu on täiesti tavalise krediitkaardimaksega, mida siis seekord vahendab PP. |
Selllge, tänud
|
   |
10 |
|