Kindlasti peaks tegema uuesti sellise asja nagu oli Lode Runner. Mingeid erinevaid versioone on tehtud, kuid täiesti uus oleks äge.
Pildike kh, meenutuseks
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Siin onka näiteks üks projekt, mida inimesed oma hobiga teevad:
ehk Sonic 2 HDks, sprited joonistatakse kõik uuesti , mis näevad sitax ägedad välja Mulle väga meeldib kuda see project läheb. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Return Fire - Seesamune kus maa-alusest baasist kas siis helikopteri, tanki või mõne muu sõidukiga välja ronisid ning vaenlase tagalaid hävitama sööstsid. Mere peal lennates tuli veealt välja see allveelaev, mis kohe su ära tappis.
(Loodan, et mängu nimega ei eksinud... endaarust meenus õigesti.)
DeTHiCa. kirjutas:
Syndicate.. see võiks uuesti tulla
vana DOS mäng, tootjaks oli Bullfrog.. ma nende logo mujalgi näinud, praegu ei tule siiski ühtegi meelde... Dungeon Keeper ehk? ülikõva mäng oli seegi
Ha, ha, ha! Ülikõva... vaata mis kõik meenub. Syndicate oli ikka väga, väga kõva mäng oma aja kohta. Sai see poest isegi ostetud, oma pikaajalise kogumisperioodiga kõrvale pandud taskurahaga. Piisavalt utoopiline ning tuleviku lembelistele. Bullfrog tõesti oli selle mängu aluseks, tegijaks. Dungeon Keeper, Theme Hospital ning mingi strateegi möll oli veel mida ma ei mäleta.
Ja nüüd siis maiuspala... ? - LBA, ehk Little Big Adventure - mäng mis on seni mu lemmik. Kõva seiklusmäng, mõistatusi ka palju ning mitte mingit verd. Story on kah imeline, kogu maailm ning eriti see "Dome" mis keset merd oli ja kuhu just oma tiibadega Dinoga said.
Sinise outfitiga Twinsen, imeline muusika ning tulnukad välisplaneedilt. Mäletate, wtf liiga kõva!
LBA3-st oli ammu juba jutuks, aga kahju et asi pole edenenud best adventure game ever. kahjuks pole näinud originaali poodides ostaksin kohe ära.
btw - LBA2 on see millest sa rääkisid _________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Jah, limp... tean, tean millest rääkisin. Ma niisama üldistasin nii esimest kui ka teist osa, kogu kompott. _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
Selline pela , nagu Dungeon Keeper 2 , mis iseenesest ei ole tegelikult NII vana graafika poolest , aga tänapäevaste mängumootoritega oleks see eriti kõva pela .
Dungeon Keeper oli ikka väga, väga hea mäng. Tõesti, miks küll sellistele mängudele järgesid pole tulnud? _________________ Fotolõuend - Fototapeet - Disaingraafika - Dekoratiivkleebised
Jup, Dungeon Keeper II Kohutavalt hea mäng , siiani vedeleb originaal lugejas
Samas Boiling Point'i võiks samuti uuesti teha, seekord aga parema teostusega, idee oli mängul imo 9/10 aga teostus oli alla igasuguse arvestuse _________________
Homeworld
Game of the year 99
Saab ikka aegajalt installitud ja taotud. Seda pidi ikka hoolega õppima ja harjutama, et kuskile jõuda. Homeworld2 tegi gameplay lihtsamaks, aga rikkus ära taktikaelemendi pidevalt ülekaalukate jõududega kaklemise tõttu.
Command & Conquer Tiberian Sun
Oli aasta 97, aga kuulub endiselt mu vaieldamatute lemmikute hulka. Ükski sama seeria mäng pole samaväärselt suutnud kuvada Tiberiumi tuleviku ängistavat ja meeleheitlikku olukorda. Peaaegu nagu Fallout. icon_biggrin.gif Ja muidugi see soundtrack... CnC3 on selle kõrval kui lõbus jalutuskäik pargis.
Täitsa nõus. Endalegi meeldisid need mängud just olustiku poolest väga. Kui Tiberiumi maailma suudetaks tänapäeva graffi ja võimaluste juures sama hästi kujutada, siis oleksin käpp ostma
Homeworldi järg oleks raskem - stoorit ja heli sama head teha poleks kerge. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
noo miks, ma ei saa aru, kes seda ostma peaks, mina küll mitte, ei ütle et lode runner oli halb mäng , sai ise seda vansti ikka mängitud, aga teha remake kus ainult graafiline uuendus, ei kutsu küll eriti mängima
Tulin just sellepeale, et kui WC3-e custom map Dota eraldi mänguna teha, millel hea graafika, füüsika etc. siis oleks see kindlasti suur hitt _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Dungeon Keeper on ainus mäng mida ma näha tahaks.
Siin on mainitud palju häid mänge aga ma lihtsalt ei kujutaks neid kuidagi teistmoodi ette ja see rikuks minu jaoks ära. LBA oli lihtsalt nii kõva mäng. Tegelikult peab ütlema et siiamaani on. Endale meeldis LBA 2 rohkem veidi. Aga see juba isiklik maitse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.