Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 03.12.2008 16:30:53 vasta tsitaadiga

Ma dingisin 80, lasin paar asja cratida, panin +18 sta armor kitid peale ja läksin kohe heroilist Cot:Stratholmi tankima. Healer oli selline keskmine ja mingeid probleeme polnud.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 03.12.2008 16:33:20 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
Ju on siis mõned sätted paigast ära vms.

Ilgelt abiks vastus, I must say. icon_lol.gif
Aga ma järeldan hetkel, et mu enda isiklik bugi, kui kellelgi teisel esinenud pole.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.12.2008 16:41:31 vasta tsitaadiga

Tomv kirjutas:
Ma dingisin 80, lasin paar asja cratida, panin +18 sta armor kitid peale ja läksin kohe heroilist Cot:Stratholmi tankima. Healer oli selline keskmine ja mingeid probleeme polnud.
Mis healer oli ja mis gear sul endal seljas oli? Kas CC'd kasutasid?

Enda arvates ei võtnud ma eriti suuri hite sisse. Max 2.5k umblocked hitid ~23k hp/armor buffed tangil ei tohiks healerile erilist meelehärmi tekitada. TBC heroicute trash lõi mind ~4k unblocked ning HP'd oli buffed 13k, armor ~17k. Et siis sattusin viletsa healeri otsa?

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 03.12.2008 17:19:09 vasta tsitaadiga

dzombe kirjutas:
Kuidas te raidi aegu planeerite, ingame või üle weebi? Et kas phpRaider, WoW Raid Manager või GEM 3.x addoniga mängus? Nood weebi baasil olevad pole ju mängusiseselt lingitud. Samas WoW enda kalender on raidgrupi mõttes tüütus ruudus ning invite järjekord enam kui kummaline.

Leidsin ka uue wow-raidar.com, ag too on veidi toores veel.

If you're online, you're prepared and ready to raid :>
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.12.2008 17:58:17 vasta tsitaadiga

http://www.dailymotion.com/video/x7dz8p_interview-with-greg-ghostcrawler-st

Väike intervjuu GC'ga. Räägib tulevikust ja mõningate otsuste langetamise põhjustest.

tagasi üles
Elric
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.12.2008 20:38:45 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:
Küsiks vahele, et kas kellelgi peale minu veel FPSiga probleeme on metsas? Muidu kõik bueno, aga kui hulgem puid ekraanil, kukub FPS hoobilt alla 20 - Terokkar on parim näide, aga ka Northrendis on selliseid kohti, Howling Fjordis kasvõi. Kohalik bugi või on WOWi mootor puude renderdamisel saamatu?

Mul on ka niimoodi.
Terokkar nii hull polnud, aga näiteks Northrend lagis ikka korralikult viimati.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 03.12.2008 23:43:20 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Tomv kirjutas:
Mis healer oli ja mis gear sul endal seljas oli? Kas CC'd kasutasid?

Enda arvates ei võtnud ma eriti suuri hite sisse. Max 2.5k umblocked hitid ~23k hp/armor buffed tangil ei tohiks healerile erilist meelehärmi tekitada. TBC heroicute trash lõi mind ~4k unblocked ning HP'd oli buffed 13k, armor ~17k. Et siis sattusin viletsa healeri otsa?
CC ei kasuanud, aga olen druiid. Swipe crittis toona miski 500seid. St. 1k threati. Keegi aggro ei saanud. Armorit ei mäleta palju oli, aga damage absorption ligi 60% ning 33% dodge. HP oli buffitult karus kuskil 28k kanti.

Hetkel laseb swipe 800seid critte, fortitude ja motwga on hp 32k. Armorist 65% absorption ja 37% dodge. Lisaks annab talent 12% kogu damage reduction (magic, fall jms) ning paanika nupp laseb elud 43k peale, healib elud täis ja suurendab incoming heale 30%. Lisaks on barkskin, mis 20% võrra kõike dammi vähendab. Berserkides saavad 3 vastast sama aegselt 4kseid mangle critte ja kuskil 2.5k normal hit koos trinketiga, mis tähendab keskmiselt 3,25k threati iga 1.5 sekundi tagant 20 sekundi jooksul kolmele targetile. Varsti peaks Naxxi tankimiseks valmis olema. Swipe crit võiks 1000ni saada, siis poleks mõni missitud swipe probleemiks ja maagid võiks vabalt aoeda.

PvPs pole kedagi kes must (PvE gear seljas) lihtsalt jagu saaks, kui vahest arcane maagid. Ma ei saa aru, mis need druiidid foorumites vinguvad et nerf ja nerf.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.12.2008 01:31:33 vasta tsitaadiga

Hm, tankadin oli buffed ~23.5k hp/22k armor. ~17% dodge, 15% parry, 13+30% block holy shieldiga. Threatiga probleeme polnud, seda tegin ~3x rohkem kui DPS. Kui suuri hite sa mobidelt sisse said? Kui matemaatika ei peta siis peaksime olema enam-vähem võrdelise mitigationiga, lihtsalt sul hp'd "suts" rohkem. Ju siis oli mul viletsavõitu healer lihtsalt.

Hetk tagasi sai lõpetatud normal UP. Kokkuvõttes tegin 41% kogu dammist, frostmaag tegi ~26¤, kaks enh shamanig tegid 22 ja 11%

tagasi üles
larocko
HV vaatleja

sõnum 04.12.2008 01:58:23 vasta tsitaadiga

Kas Wotlk-l "invite a friend" või muu selline triali teema on ? Tahaks enne mängu kohalejõudmist karakteri valmis teha n such.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.12.2008 11:16:04 vasta tsitaadiga

Tee trial account, 10 päeva saad teha enam-vähem kõike mida tahad. Hiljem lihtsalt sisestad oma key ja jätkad mängu
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 04.12.2008 11:29:01 vasta tsitaadiga

Lich kingi triali saab pelada siis kui omad BC keyd?

otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.

Ostan , Müün ja Vahetan vanavara.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.12.2008 11:38:06 vasta tsitaadiga

Kõik on üks ja sama WoW, Lich king on lihtsalt uued itemid ja maaalad kuhu pole eriti asja enne, kui level 68-70 käes. Hea tahtmise juures jõuad nii kaugele ~5-10 ööpäeva mängimisega icon_smile.gif
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 04.12.2008 11:41:01 vasta tsitaadiga

5 päevaga 70 6-s päev juba 70+ pole seal hullu midagi icon_biggrin.gif

otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.12.2008 11:46:24 vasta tsitaadiga

Mängid siis nädal aega 24h päevas? Kaua sul selle WotLK kohale jõudmine ikka võtab icon_smile.gif

Btw, trialil on see piirang, et üle level 20 ei saa teha, ise ei saa gruppe algatada (teised kutsuda võivad), oksioneid ei saa luua ega sealt miskit osta, kirju ei saa saata ning teiste mängijatega asju vahetada ei saa.

tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 04.12.2008 11:50:47 vasta tsitaadiga

seda piirangut ma ei teadnudki et üle 20 ei saa icon_biggrin.gif , pole teamis ajast peland ka seda.

tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 04.12.2008 12:08:53 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Hm, tankadin oli buffed ~23.5k hp/22k armor. ~17% dodge, 15% parry, 13+30% block holy shieldiga. Threatiga probleeme polnud, seda tegin ~3x rohkem kui DPS. Kui suuri hite sa mobidelt sisse said? Kui matemaatika ei peta siis peaksime olema enam-vähem võrdelise mitigationiga, lihtsalt sul hp'd "suts" rohkem. Ju siis oli mul viletsavõitu healer lihtsalt.

Hetk tagasi sai lõpetatud normal UP. Kokkuvõttes tegin 41% kogu dammist, frostmaag tegi ~26¤, kaks enh shamanig tegid 22 ja 11%
Ei mäleta üldse palju mobidelt sisse sain, aga ega ta palju ei saanud olla.

DPSi koha pealt nii palju, et ma olen igas instas tavaliselt damage done koha pealt teistes nii 5-10% ees. Kui mõni normaalne dps tuleb, kes mängida oskab ja geari on ning instas eriti aoe-d pole, siis võibolla teeb must rohkem. Naxxis olin ka bosside peal esimene. See näitas grupi dpsi "taset".

Eile tegime allyde linnadele säru, siis peale minu oli veel üks paladin tank, kes tegi 8k TPS! Ma teen tavaliselt mingi 4k, mida on täiesti piisav et iga dps saaks oma isu täis lasta, kui berserki panen, siis on ligi 7k. Aga tal oli stabiilselt 8k. Ma ta geari ei jõudnud vaadata, aga kas paladinidel ongi selline haige threat generation või see oli lihtsalt jõhkra geariga? Hoho palju su TPS bossidel on?
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.12.2008 12:55:36 vasta tsitaadiga

Paladinid judgevad light'i ning kogu healing threat läheb läbi ~2x kordaja nende tavalisele threatile otsa. 25-man naxxis pole mingi ime kui aoe'ga bossi juures on pala maintangi threat >2x suurem kui talle järgneval tegelasel. Lisaks veel on shieldslam bugiga, muidu peaks sel olema 6s cooldown kuid ühe rangi kasutamine teist cooldownile ei pane, seega saab 3s jooksul lahmida sisse ~2-4k shieldslam'e mis teevad lisaks heale dammile ka ekstra threati.

TPS'i pole otseselt vaadanud, eks ta sinna kusagile 2-4k kanti jääb 5-manides. Eriti viletsa dps'iga grupis tegin 40% kogu dammist, enamus bosside juures ei osanud dps tulest/whirlwindist välja joosta, seega healeriga kahepeale duosime neid seal icon_lol.gif

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.12.2008 12:58:03 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Eriti viletsa dps'iga grupis tegin 40% kogu dammist, enamus bosside juures ei osanud dps tulest/whirlwindist välja joosta, seega healeriga kahepeale duosime neid seal icon_lol.gif

Pead mu lõpuks ikka kaasa kutsuma, kui lähete heroicuid laskma icon_razz1.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.12.2008 13:01:21 vasta tsitaadiga

Seal konkreetselt oli tegu normal instaga, heroicus käisin korra ning ei tea kas viga oli viletsas healeris või minus kuid suht piinarikas oli kohati. Samas kui enam-vähem asjaliku healeri leiab siis miks mitte, mainil sai gametime hetkel otsa ning uuendan paari päeva pärast, täna õhtul vast jõuaks mõnd heroicut ka proovida taas icon_smile.gif
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.12.2008 13:11:05 vasta tsitaadiga

no herooikutes on soovitatavalt ikkagi instade gear selga ajada. pluss craftable ja rep gear on ka väga kergelt saadav (titansteel defender, titansteeli müts, herooiku mõõk, reward enchandid jne jne)
ise võtsin kätte, ninjasin sõbraga tema guildist tangi ja healeri ja ühe dpsi, kusjuures tangil ja healeril oli vist üks-kaks naxx10 epicut seljas ja läksime seda timed eventi tegema. sellisel puhul peab küll healeril ja tangil korralik gear olema, kuna pidevad chainpullid ja suured pakid teevad haiget küll.

hetkel on kuidagi mängust kopp ees, jõudis vist kohale - et mata jälle tuhandeid tunde selle alla , et ajada epikud selga selleks et uusi epikuid farmima minna...
vähemalt pakkusid uued questchainid palju nauditavamat ajaviitmist kui seda on monotoonne herooikute farm. ka deathknighti chain oli 10/10st.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 04.12.2008 13:20:16 vasta tsitaadiga

Elric kirjutas:
majestic kirjutas:
Küsiks vahele, et kas kellelgi peale minu veel FPSiga probleeme on metsas? Muidu kõik bueno, aga kui hulgem puid ekraanil, kukub FPS hoobilt alla 20 - Terokkar on parim näide, aga ka Northrendis on selliseid kohti, Howling Fjordis kasvõi. Kohalik bugi või on WOWi mootor puude renderdamisel saamatu?

Mul on ka niimoodi.
Terokkar nii hull polnud, aga näiteks Northrend lagis ikka korralikult viimati.

northrendis nt dragonblithi maakonnas, puud on questi osad, see võib põhjustada küll madala fsp, mul suht hea graafikakaart hakkas isegi köhima, aga kui panna terraini textuuri kaugus keskele või minimum (video sättingus), siis jookseb kenasti.

viimati muutis FD 04.12.2008 13:21:02, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 04.12.2008 13:20:53 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
läksime seda timed eventi tegema. sellisel puhul peab küll healeril ja tangil korralik gear olema, kuna pidevad chainpullid ja suured pakid teevad haiget küll.

Mõtled Stratti? See on küll minu meelest väga kerge ettevõtmine. Kuus korda teinud, kuus korda kaotanud rolli mountile.

Anyway, minu paladin.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
larocko
HV vaatleja

sõnum 04.12.2008 13:26:19 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Tee trial account, 10 päeva saad teha enam-vähem kõike mida tahad. Hiljem lihtsalt sisestad oma key ja jätkad mängu

Trial Wrath of The Lich Kingi omast räägime ikka ?
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 04.12.2008 13:31:38 vasta tsitaadiga

larocko kirjutas:
Ho Ho kirjutas:

Trial Wrath of The Lich Kingi omast räägime ikka ?

sa ei saa kohe wrathi mängida, trial annab sulle mängida tegelast kes on 1-20 leveldatav oma kodumaal ehk originaal wowis, lev 58-70 saab tbc mängida, ja 70-80 wrathis.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
larocko
HV vaatleja

sõnum 04.12.2008 15:03:57 vasta tsitaadiga

No mul on Vanilla WoW ära registreeritud ning Burning Crusade ostmiseni olen mänginud BURNING CRUSADE 10 DAY TRIALit, kas ka selline võimalus on Wotlk-l ? Selline tunne, et ei ole küsimusest õieti aru saadud, paremini ma ei oska asja enam lihtsalt lahti seletada.

tsitaat:
lev 58-70 saab tbc mängida

Burning Crusade triali sain küll enne level 58-t kasutada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.