praegune kellaaeg 23.06.2025 00:26:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ope1
HV vaatleja
|
02.12.2008 22:08:25
interneti ja ka vist xp probleemid. |
|
|
Asi selles et arvuti jäi väga aeglaseks ja c ketas sai väga täis. Siis otsustasin arvutile uue xp peale panna ja kõik vana ära kustutada. Nüüdseks on uus xp peal ja ülejäänud asjad ka peale lisatud(mis emaplaadiga kaasas oli).
Aga nüüd on selline jama et kui lülitan arvuti sisse siis esimesed 3-5 minutit töötab hästi aga siis on nii aeglane nagu tigu. Kohe üldse ei taha liikuda. Ja interneti on ka sama moodi et esimesed minutid töötab hästi ja siis on väga väga aeglane. Ei tea miks see nii on?
Siis kui ma xp peale panin kas ma siis tegin mingi vea või mis viga see olla võiks. Või on arvuti sisemuselt midagi ülesse ütelnud. Või on xp vigane?
Need programmid mis ma peale panin on vajalikud et see emaplaat üldse töötaks ja eriti nagu üleliigseid programme poleks mis selle arvuti ressurssi võiks kasutada.
Huvitav on ka see et kui panin selle uue xp peale siis ei lase enam viiruse tõrjet lisada. Ütleb et midagi on vigast ja tema ei saa serveriga ühendust(Kaspersky Anti-Virus 2009). Ja sama teema on ka msniga. Et ei saa msn installida arvutisse(Windows Live Messenger)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gizmoz
Kreisi kasutaja

|
02.12.2008 23:03:17
|
|
|
kas ma saan aru et tegid korralikult formati?
_________________ Iga reede Tallinnast Rakverre , Iga Pühapäev Rakverest Tallinna kui tahad ka saab vb kokkuleppele (tel 53341094)
otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.
Ostan , Müün ja Vahetan vanavara. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|