Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Darkfall Unholy Wars [Economy Patch] märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.11.2008 16:35:44 vasta tsitaadiga

14 day trial? arvan et see lükatakse edasi järgmisesse aastasse, nagu kõikidel uutel mmo'del... nad ei raatsi serveritesse investeerida.
muidu prooviks kohe kindlasti juba esimese paari nädala jooksul ära.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 26.11.2008 17:37:36 vasta tsitaadiga

Igaüks saab mängu enne ostmist ära proovida, kas just 14 päeva aga mingi aeg ikka. Darkfalli dev-id on üsna rangete põhimõtetega ja neil on oma nägemus asjadest. Ei tasu neid ühte patta panna "kõikide teiste uute mmo-dega".
Nad ju arendanud asja oma 8 aastat ja poole pealt alustasid uuesti otsast peale. Selle aja sees ka näinud UO, Shadowbane, AoC, Vanguardi jt. mängude ebaõnnestumist.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 26.11.2008 17:58:01 vasta tsitaadiga

JJ kirjutas:
Ma ei saa aru, millest see Darkfalli ootajate süüdistamine? Pole ühtki teist mängu maha teinud, vaid rõõmustan , et olemas võimalus mängida just sellist mängu. Haibin jah selle mängu ideed, ei tohi või? AoC või mistahes muu mäng pole mind eriti erutanud ja seega olete vast ise süüdi, et igat reklaami usute. Mind selle mängu idee erutab ja väljendan siin oma seisukohta! On see keelatud? Mängige omi mänge edasi aga ärge tulge siia pooldajaid kohe maha tegema. Kui meeldi siis ärge mängige, keegi ei sunni.

Kas siis iga mängu teema peab ainult haibi jaoks olema? Ma arvasin millegi pärast, et foorumid ongi asjade arutamiseks. Sina pöörad minu argumendid ümber, mina sinu omad, kuni jõuame neutraalse pinnani ja võib-olla just selle objektiivse arusaama juurde, mis pole kummalegi poole kallutatud.
Sakurai kirjutas:
Selles suhtes et .. Kust need argumendid päkapikkude kohta? Eriti nende mehisuse kohta? Nagu, kuidas sa midagi saad tõestada kui sa panid darkfallist naiste dwarfide pildid. How the <b>piix</b> nad mehised saavad olla. Naised ongi naiselikud.

Nagu ma mainisin ma võtsin suht lambist need pildid, ei olnud eriti aega tervet seda DF'i pildigaleriid läbi kammida. Muidugi oleneb, mida me nüüd mehe definitsioonina võtame (võib-olla teil erinev arusaam, millised need "mehed" on, kurat teab).
Igatahes see selleks...Minu jaoks igatahes see küll mingi argument pole, et DF'is tegelased mehisemad ja käredamad.

Graafika jäägu sinna paika, aga nende mõndade videote järgi peaks animatsioonide kallal vähemalt natuke töötama (mulle tunduvad poolikud vähemalt). Pealegi ei oska praegu ka objektiivset hinnangut anda ju, millise fps'i juures mäng töötab kui graafika talutav ja mõni suurem lahing vms on.

Aga jah kui tõesti DF tuleb detsembris välja juba ostetava versioonina hakkan võib-olla isegi uskuma icon_biggrin.gif
Eriti kui alguses kohe trialiga kah...vapsjee.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
JJ
HV vaatleja

sõnum 26.11.2008 18:13:59 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
naljakas on see kuidas mõne mehe üliagar vaht-suust-välja tõmblemine pigem peletab eemale sellest mängust kui kutsub seda uurima.
võibolla peaksid tõesti oma orcidega troll countrysse minema?

ning kõik need featuurid ja muu värk on lihtsalt EVE, lihtsalt fantasy setting. ma parem s vuhan oma internetz spaceshipiga edasi, kus on vähemalt skillid üles aetud.

eks vaatab asja edasi, aga ilmselt aasta pärast seda kui Darkfall väljas on- siis on ehk tekkinud piisavalt parandusi et asi mängitav oleks
ja kui ei ole, siis kehitan õlgu- lihtsalt üks järjekordne generic fantasy "mmorpg" kus fanbase üritab ennast hullult l33tina näidata, kuna nad mängivad seda mängu ning kelle põhitegevus foorumites on mitte tutvustada "oma" mängu, vaid loopida teisi sitaga.

veider kuidas mmorpg'd tekitavad osades vastuvõtlikes inimestes täiesti arusaamatut kaitserefleksi. ja selliseid on tuhandeid! nüüd siis ka meie oma koduses HV's icon_smile.gif

Kunagi kirjutas seesama tüüp

Paganarh kirjutas:
Ehk siis päris paljud juba teavad et WO võeti uuesti ette (aastaid tagasi juba hakati tegama kuid siis scrapiti ära). Nüüd uued firmad, uued tuuled ning arvatavasti investorid ka rahul kui WoW edu vaatavad ning mõttes juba klotsi kokku kraabivad.
Mina ka rahul. Miks? Sest et Warhammer icon_biggrin.gif

Ma pole vist kunagi veel mõne MMORPG peale nii leilis olnud icon_smile.gif

Mõni on ikka väga hullunud olnud kunagi aga nüüd süüdistab siin teemas nii, et tolmab. Äkki peaks keegi ise troll countrysse häbenema minema.
tagasi üles
thunderaan
HV vaatleja

sõnum 26.11.2008 19:41:59 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:

JJ kirjutas:
Mõni on ikka väga hullunud olnud kunagi aga nüüd süüdistab siin teemas nii, et tolmab. Äkki peaks keegi ise troll countrysse häbenema minema.

Võibolla peaksid arvestama faktiga, et Paganarh'ile väga meeldib/meeldis Warhammeri lore vms.
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 26.11.2008 19:45:41 vasta tsitaadiga

Kusjuures, Darkfalli lore on ka päris hea. Seal on mitmeid viiteid viikingite mütoloogiale.
http://www.darkfallonline.com/world_lore/

ot : rääkides viikingitest, siin on üks ülihea manga, Vinland Saga. Must read stuff.

http://www.onemanga.com/Vinland_Saga/1/01/
tagasi üles
thunderaan
HV vaatleja

sõnum 26.11.2008 19:50:56 vasta tsitaadiga

Viikingid on minu teema .. thumbs_up.gif
tagasi üles
pirateEST
HV vaatleja

sõnum 26.11.2008 22:23:00 vasta tsitaadiga

Nata gameplayd
http://it.youtube.com/watch?v=XX4jLw5oM1c
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 26.11.2008 22:38:36 vasta tsitaadiga

pirateEST kirjutas:
Nata gameplayd

Pole paha. Animation on ilgelt rõve ainult icon_biggrin.gif Loodetavasti saavad nad tulevase patchiga selle kergelt ära parandada.
tagasi üles
Anisse
HV kasutaja

sõnum 27.11.2008 00:28:06 vasta tsitaadiga

selline tunne nagu loeks Lembitu Kuuse suusaülekannet "meie meestelt loodame see etapp paari karikapunkti, kõik meie mehed on tippvormis, siit tuleb medal"......
"njah, Jaak Mae alles 37 42st suusatajast. võib öelda et täna jumal ei olnud eestlane, Jaagul lihtsalt kadus see säde"

ootaks mängu ära ja siis hakkaks fännama
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 28.11.2008 10:06:13 vasta tsitaadiga

JJ kirjutas:
Kunagi kirjutas seesama tüüp

Paganarh kirjutas:
Ehk siis päris paljud juba teavad et WO võeti uuesti ette (aastaid tagasi juba hakati tegama kuid siis scrapiti ära). Nüüd uued firmad, uued tuuled ning arvatavasti investorid ka rahul kui WoW edu vaatavad ning mõttes juba klotsi kokku kraabivad.

Ma pole vist kunagi veel mõne MMORPG peale nii leilis olnud icon_smile.gif

üldse ei väida et ma pole olnud leilis mängude peale icon_smile.gif samas ma ei usu et ma oleksin öelnud et "warhammer tuleb äge mäng, kõik teised mmo'd on pask sellega võrreldes" icon_smile.gif
fännata ikka võib ju, mul on probleem sellega et teisi mänge rünnatakse.
se on nagu tüüpiline valimiskampaania- kui üks poliitik näeb et ei pruugi hakkama saada, siis hakkab enda tugevate külgede väljatoomise asemel oma konkurente mustama

Dominus kirjutas:
Kusjuures, Darkfalli lore on ka päris hea. Seal on mitmeid viiteid viikingite mütoloogiale.
http://www.darkfallonline.com/world_lore/

viikingite mütoloogia on suisa nii kõva et võiks tulla rohkem mänge mis veel rohkem selle ümber keerleksid.
tuli välja üks mitte ammu (ei mäleta nime, oli vist console only kah) kuid see oli ikka väga igav hack'n'slash
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 28.11.2008 11:10:23 vasta tsitaadiga

pirateEST kirjutas:
Nata gameplayd

AHHHahhaaa.. see tegelane jookseb ringi nagu värdjas.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2008 12:45:41 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Loodetavasti saavad nad tulevase patchiga selle kergelt ära parandada.

"Kohe tuleb patch välja ja esmased vead on parandatud, kohe!"

2 nädalat hiljem.

"Järgmise patchiga tuleb, kindel värk!"

kuu aega hiljem.

"Vot nüüd see suur patch, see teeb kõik korda, oodake vaid!"

2 kuud hiljem

"Halloo, kuhu te kõik läksite, kohe tuleb patch ju?!"
---

Kui nad pole uuendatud ja liikuvamat animatsioonisüsteemi välja karjunud, seda pole. Uskuda imesid patchidelt on andnud meile AoC ja tema sõbrad. Kui mäng antakse välja faasis, mida kirjeldab too ülemine eepos, on ette tegu juba failiga.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 28.11.2008 13:11:48 vasta tsitaadiga

Selle Darkfalli kallal ilkumine ajab natuke kurjaks. Aventurine poisid üritavad millegi uudse ja innovatiivsega hakkama saada, ning seda suht koht indie budget'iga. Cut them some slack ffs! Las nad proovivad, äkki tuleb midagi head välja. Oleks juba aeg, et korralik sandbox MMO tehakse. Need kuradi themepark WoW koopiad on üks mage lurr minu silmis.

Ja ei, ma pole DF fanboy, kes käib foorumist foorumisse mängu promomas, minu pilgud on pööratud ühe hoopis huvitavama projekti poole.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
thunderaan
HV vaatleja

sõnum 28.11.2008 13:16:07 vasta tsitaadiga

Tegelt mis sellel animatsioonil viga on ..? Pmst sama animatsioon mis WAR'is või WoW'is. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2008 13:25:34 vasta tsitaadiga

thunderaan kirjutas:
Tegelt mis sellel animatsioonil viga on ..? Pmst sama animatsioon mis WAR'is või WoW'is. icon_rolleyes.gif

Sa ei ole vist AoC ja WoWi animatsioone kunagi näinud.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 28.11.2008 14:53:29 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Sa ei ole vist AoC ja WoWi animatsioone kunagi näinud.

No WoW'iga nüüd küll võrrelda ei tasuks. Sellist multikat on hulga lihtsam hästi animeerida, kui mänge, mis siiski üritavad reaalsed välja näha.

Kuid ma olen nõus, need animatsioonid, mis selles eelnevas videos näha olid, on ikka väga kehvad.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2008 15:58:13 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Sellist multikat on hulga lihtsam hästi animeerida, kui mänge, mis siiski üritavad reaalsed välja näha.

Mis tõestab üsna veenvalt, et MMOde tegijad pole ikka veel avastanud sellist asja nagu Motion Capture icon_razz1.gif

WiC tegi puust ja punaselt selgeks, kuidas tuleb teha animatsioone, kahjuks pole veel "kaigas tagumikus" animatsioon kadunud MMOdest, sest hoolimata Blizzi fantastilisest tööst animatsioonide kallal jäävad teised kõik kaugele maha. AoCs oli väga kena hobuste animatsioon ja ka charid olid toredad aga hüppamise animatsioon oli täiesti katki ja kui tegid palju liigutusi korraga, läks mootor katki ja char jäi "kinni" ühte poosi. WaRi animatsioonid on täiesti aastast 1999 ja eks näis, mida Darkfalli poisid valmis klopsisid siis lõpuks, beta ju algab kohe
tagasi üles
thunderaan
HV vaatleja

sõnum 28.11.2008 16:18:53 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
sest hoolimata Blizzi fantastilisest tööst animatsioonide kallal jäävad teised kõik kaugele maha.

http://www.youtube.com/watch?v=9QAmOkh3qk4 ... Mis nendes "fantastilistes" animatsioonides nii erilist on? icon_lol.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.11.2008 16:31:38 vasta tsitaadiga

thunderaan kirjutas:

http://www.youtube.com/watch?v=9QAmOkh3qk4 ... Mis nendes "fantastilistes" animatsioonides nii erilist on? icon_lol.gif

See, mida sa ilmselgelt võimeline mõistma pole. Ehk siis, odavatel pinkidel surfajate jaoks: maailm on üks, töötab samadel alustel. Eri liigutused ja animatsioonid on kõik kokku seotud, kõik läheb ühest faasist sujuvalt üle teiseks. Charid ei jää kinni ja ei lähe lolliks oma tõmblemisega, kui peavad mängija klõbistamise peale kütma kolme animatsiooni järjest nii, et need "üksteise sisse jooksevad". Blizzard on aina paremaks muutudes disaininud oma mängualad dünaamilisuse ja liikuvuse võimalusi arvesse võttes ja Northrend on verstapost, ükskõik kas teile WoW meeldib või mitte.

See on see, mida sa ühestki videost ei näe, vaid ainult ise mängides ja mis AoCs poolenisti ja WaRis täiesti failis. Suht sama, mis võrrelda Oblivioni või Fallouti 3rd person animatsioone Tomb Raideriga. Üks töötab, teised 2 mitte.
tagasi üles
JJ
HV vaatleja

sõnum 28.11.2008 19:58:45 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Ja ei, ma pole DF fanboy, kes käib foorumist foorumisse mängu promomas, minu pilgud on pööratud ühe hoopis huvitavama projekti poole.

Mis projekti?
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 01.12.2008 14:59:12 vasta tsitaadiga

http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/intro.html

Booya bitches!
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 01.12.2008 17:41:15 vasta tsitaadiga

http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/screenshots/welcome.jpg

lol, see pilt on nagu Google SketchUp'ga tehtud.

http://z.about.com/d/graphicssoft/1/7/A/q/4/GoogleSketchUp.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 02.12.2008 04:19:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:
These days game publishers know that they need to cater separately for these groups and make player-vs-player fights consensual if they want to make a profit, but back then it was Lord of the Flies online, and it was glorious. Never again we’ll be able to witness some guy go from “Forsooth, top of the morning to thee, good sir!” to “Motherfucker, why did you kill me?!? Hey! HEY! That’s MY stuff!” in the same breath. I’d like to think of my comic as a tribute to those wild early days of online gaming.

UO-st siis jutt. Loodame, et Darkfall saab samasugune olema icon_biggrin.gif
tagasi üles
JJ
HV vaatleja

sõnum 02.12.2008 14:33:44 vasta tsitaadiga

No nii, olen nüüd liitunud Bloodclan Orkidega. Vana RP clan Ultima Onlinest, kes kolib Darkfalli üle.

Hoowah! Klomp, Krimp!
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 02.12.2008 18:13:18 vasta tsitaadiga

http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/part2.html

Hooah!
tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 02.12.2008 19:16:56 vasta tsitaadiga

See hiilimist puudutav jutt tundub palju(pahandust icon_wink.gif)tõotav olevat..
PK-le orienteeritud stealth/hide/sneak on üks asi mis vist kõigil MMORPG-del puudu on seni olnud.

Crocs
HV vaatleja
Crocs

sõnum 04.12.2008 02:52:10 vasta tsitaadiga

Crocs kirjutas:
Nõustun veso-ga, kui ikka char. on jubda välimusega, ja oled end häälestanud pikemalt mängima, võtab ikka mänguisu ära küll. Olgu see sisu kui huvitav tahes.

Dominus kirjutas:

Oled sa neid screenshotte täpselt vaadanud ikka? Kui sa juba pikemalt aega mängid midagi siis lõpuks ei tee graafikast enam väljagi. Kui sinu loogika järgi võtta siis mängu kvaliteet sõltub tema graafikast? Eks vaatame kuidas sa seda oma graafikat siis päevast päeva naudid. Tüdined viimaks nii või naa ära.

Crocs kirjutas:

Ja, aeg on edasi läinud kriipsujukude ajastust, kas neil tõesti on raske kokku viia kenasid tegelasi ja sisu. Ikka kipub see pilt kuidagi nihkes olema.
_______________________________________________________________________________________________________

Muide ma tõesti ei saa võrrelda end suurema jao mänguritega siin foorumis. Ehk kõige rohkem olen mänginud Diablot I,
Dia II+ Expansioni. Neverwinter Night-i, ArchLordi, Ja Empiriume II , III. Kõik need mängud on mind haaranud omamoodi.
Ehk graafika koha pealt on nad mind rahuldanud, väljaarvatud Empirium III. Üldiselt olen aru saanud, et seda graafikat kruvitakse kõrgeks ainult ärimeeste hyvanguks. Ostke aga muudkui võimsamaid ja kallimaid arvuteid, olen täiesti kindel, et saaks ka teisiti mänge teha. Näiteks Empirium II mulle väga meeldisid need ehitised, metsad jne. Empirium III-s aga on nad hägused kuidagi, ja kui ehitad, siis see tegevus meenutab rohkem kummimadratsi täis pumpamist ja kokku kukuvad nad samamoodi.
Mõni nuriseb siin multfilmilike tegelaste üle. Aga mulle see meeldib. Näppisin mingit tulistamise sõjamängu, kus sõdurid olid päris inimeste sarnased, teate nende surma saamine oli nii reaalne, et mitu päeva saatis mind mingi vastik tunne.
Nii, et niipalju kui inimesi, on ka erinevaid arvamusi, ja ootusi, mida konkreetne mäng peaks pakkuma. Ja see on ju normaalne, mängi kasvõi trips, traps, trulli peaasi, et see sind haaraks.

-
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 04.12.2008 05:41:44 vasta tsitaadiga

http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/part3.html
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 05.12.2008 16:56:06 vasta tsitaadiga

January 22nd 2009 Launch Date Announced for Darkfall Online.

http://forums.darkfallonline.com/showthread.php?t=87239
tagasi üles
pirateEST
HV vaatleja

sõnum 05.12.2008 17:28:16 vasta tsitaadiga

Vapo...või tähendab...jess! icon_razz.gif
Kuigi ma lootsin,et lastakse juba see aasta välja, aga ehk saab vähemalt open betasse veel see aasta.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 08.12.2008 08:29:39 vasta tsitaadiga

http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/part4.html
tagasi üles
JJ
HV vaatleja

sõnum 08.12.2008 18:03:15 vasta tsitaadiga

Vaja uuesti mõelda, mis rassiga keegi mängima hakkab, ikka oleks hea kui vahepeal saaks emakeeles ka rääkida.

Ise olen algatuseks valinud orki ja liitunud Bloodclan Orckidega. Tegemist on hardcore RP klanniga, kõik on ideaalne aga aga murelikuks teeb see, et Bloodclan liikmed on enamuses jänkid. Klann on väike ja seega on võimalus, et olen tihti üksi ning nad plaanivad esimesel võimalusel USA serverisse kolida. Praegu on meil nimekirjas 30 orki aga Yew Militia alliansis olevat juba 1000 registreerujat. Aga ega kvantiteet alati ei loe muidugi.

Nii et oleks aeg midagi kokku leppida....
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 08.12.2008 18:25:38 vasta tsitaadiga

Ise sattusin Societas Daemonica [Trial Member]-iks. Euro RPK guild. Lähevad betas Alfar rassi. Vbl hiljem valik muutub.

Suurte clannidega on lugu nii, et ega neil eriti tulevikku pole. Koguvad endale massiliselt suvalisi lambaid ja sellist hubast ja kokkuhoidvat kollektiivi pole.
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 11.12.2008 06:30:43 vasta tsitaadiga

http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/part5.html

Me rikey!
tagasi üles
Pusna
HV kasutaja
Pusna

sõnum 14.12.2008 23:24:57 vasta tsitaadiga

So beta on väljas?
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 15.12.2008 08:25:45 vasta tsitaadiga

Pusna, closed beta.
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 18.12.2008 22:41:02 vasta tsitaadiga

Mõned leaked beta screenshotid. Dragons & Magic Schools.

http://img178.imageshack.us/img178/8330/darkfallleak1jpgun9.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/1119/darkfallleak2jpgii0.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/4624/darkfallleak3jpguf5.jpg
&
http://img167.imageshack.us/img167/5449/darkfallleak4jpgff7.jpg
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 20.12.2008 02:28:02 vasta tsitaadiga

http://beta.thenoobcomic.com/df_preview/part6.html
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 20.12.2008 02:32:27 vasta tsitaadiga

Tegu F2P või P2P ?
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 20.12.2008 04:26:58 vasta tsitaadiga

haxxor doublepostib icon_eek.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 20.12.2008 04:59:36 vasta tsitaadiga

patrick615 kirjutas:
Tegu F2P või P2P ?

Tasuline. Mäng ise + igakuine ~$15
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 25.12.2008 11:17:19 vasta tsitaadiga

http://i432.photobucket.com/albums/qq50/lordyokse/wowvsdfcopia.jpg

+

Curse.com interview
tsitaat:
10. Will players be able to steal mounts, boats and other "property"?

Of course you can. If a mount is left unattended for whatever reason, or you kill its owner you can take it and ride off with it. You can also take over boats, cannons, warhulks, etc.

Through full looting you can take everything off your defeated opponent. Nothing is safe except your starting items and the contents of you bank.

tsitaat:
3. Recent games have utilized a predictable itemization system, with ultra-frequent, nearly meaingless upgrades. Are Darkfall's items going to be more substantial, less frequent, and more memorable? Will players ever feel an attachment to their items?

In Darkfall crafting is very important, challenging and rewarding. Every item in Darkfall can be created by the players themselves. There are several powerful and rare items, such as the Sithras which are a cross between a whip and a light saber. There are also the racial special weapons which are powerful and unique to each race. Darkfall is of course full loot. If you're running around and flaunting a powerful item, armor etc. you might as well paint a bull's-eye on your forehead. Everyone is going to want it.

tsitaat:
You can stalk a player, looking for the right opportunity, and if you do it right he'll never see or hear you coming. This again doesn't happen in a magical way. You do not go invisible. You have to hide in shadows, blend in with the terrain, crouch in the tall grass, take advantage of elevation; you have to make sure you don't make a sound to alert your prey. During testing I watched a large group of players stalking one character. They did it for several minutes before they were detected. It's infinitely more interesting and fun than just clicking a key and waiting for an outcome.
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 25.12.2008 17:25:27 vasta tsitaadiga

Oi raisk, peab ka RPG'sse sukelduma jälle. icon_smile.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 26.12.2008 19:42:40 vasta tsitaadiga

Loodame, et nad suudavad oma lubadustest ka kinni pidada. Beta kohta olen väga vastakaid arvamusi kuulnud.
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 26.12.2008 21:30:29 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
Loodame, et nad suudavad oma lubadustest ka kinni pidada. Beta kohta olen väga vastakaid arvamusi kuulnud.

Do tell icon_biggrin.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 27.12.2008 18:41:20 vasta tsitaadiga

Mis siin rääkida. Ühed kiidavad, teised laidavad.
tagasi üles
white
HV kasutaja

sõnum 27.12.2008 18:51:18 vasta tsitaadiga

Keegi on alfari poole juba kaldu? Minu jaoks kõlab "racial enemy against all others" väga hästi icon_evil.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
XPsass
HV kasutaja

sõnum 27.12.2008 20:35:56 vasta tsitaadiga

Ei kaldu. Igalt rassilt peksasaamine ei köida icon_razz.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
white
HV kasutaja

sõnum 27.12.2008 21:10:22 vasta tsitaadiga

XPsass kirjutas:
Ei kaldu. Igalt rassilt peksasaamine ei köida icon_razz.gif

Võimalus igale rassile nuga selga lüüa ja paljaks varastada pimedal metsarajal küll tundub ahvatlev icon_evil.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Darkfall Unholy Wars [Economy Patch] mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.