Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bonzo
HV kasutaja

|
06.11.2008 20:40:08
Garmin - Geopeituse aarete nimekiri |
|
|
Tere,
Kõnealune aparaat Garmin GPSmap 60CSx.
Tõmbasin www.geopeitus.ee lehelt täieliku aarete nimekirja ja laadisin GPS-si. Käisin mööda Eestit ringi, leidsin palju aardeid ja märkisin need "Leituks" (Found).
Mõne aja pärast uuendasin aarete nimekirja. Tõmbasin uuesti samalt lehelt gpx faili, laadisin GPS-si ja ... KogU aarete nimekiri uuendatud ja kõik aardekastid kinni - minu suurepärane töö aarete "Leituks" muutmisel nullitud.
Kas keegi oskab nõu anda, kuidas saab aarete nimekirja uuendada nii, et juba leitud aarded oleksid ka peale nimekirja uuendamist "Leitud"?
Tänan!
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
07.11.2008 17:48:49
|
|
|
Kui sa oled geopeituse lehel sisse logitud, siis arvestatakse ka su leitud aardeid GPX failis. Ehk siis leitud on lahtised kastid jne.
Seega, vastus on: logi sisse ja siis alles tõmba see GPX fail. Enne pead loomulikult ka olema aardeleiud geopeituses registreerinud.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
bonzo
HV kasutaja

|
07.11.2008 21:50:48
|
|
|
bigmarx kirjutas: |
Kui sa oled geopeituse lehel sisse logitud, siis arvestatakse ka su leitud aardeid GPX failis. Ehk siis leitud on lahtised kastid jne.
Seega, vastus on: logi sisse ja siis alles tõmba see GPX fail. Enne pead loomulikult ka olema aardeleiud geopeituses registreerinud. |
Heh... ja toimibki
Aitäh!
Selle peale ei tulnudki.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
soulshaker
HV Guru

|
30.11.2008 22:19:55
|
|
|
mis seal tavaliselt siis nendeks aareteks on?
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
219 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
30.11.2008 22:23:19
|
|
|
Ikka samad aarded, lihtsalt kasutaja poolt leitud aarded on ilma kasutaja sisse logimata tõmmatud failis märgitud mitteleituks.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaszpar
HV kasutaja

|
30.11.2008 22:23:41
|
|
|
soulshaker kirjutas: |
mis seal tavaliselt siis nendeks aareteks on?  |
http://www.geopeitus.ee/wiki/
Põhimõtteliselt mingi konteiner(klaaspurk, toidusäilituskarp vms) ja sinna sisse on pandud logiraamat ja pliiats(need on püsivad asjad) ning siis vahetus nänn. Vahetus nänniks on see, mida inimesed ise jätavad- võtmehoidjad, võtmapaelad, helkurid, väiksed mänguasjad, kleepsud jne. Aardesse pane midagi sellist, mida ise sooviksid leida
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|