Kahju kuulda, AMDdude. Võibolla keegi aitab sul saada 20GB 300 eest. ma ise installisin endale GH WT sinna peale ja mulle 20st piisab _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kahju kuulda, AMDdude. Võibolla keegi aitab sul saada 20GB 300 eest. ma ise installisin endale GH WT sinna peale ja mulle 20st piisab
Mis kasu mul teisest sama pisikesest HDDst oleks? Mul on vaja vähemalt 3 mängu installida. Ja kui on erinevad HDDd, siis peab neid koguaeg swappima ja gamercarde recoverima jne. Mõttetu ajaraisk.
Kas Eestis ka saada on sellist asja nagu XBOX 360/PC VGA Switch adapter XBOX 360 to PC
Kuidas üldse oleks mängida 22" laiekraaniga? Mõtlesin, et paneks arvutiga sama monitori taha. Siis oleks põhjust 19" lai asemel osta 22" lai.
mul monitoriks 22" samsung 225BW hetkel ja arvuti siis DVI otsas ja konsool VGA otsas ja monitoril ees nupp kust saab ju ümber lülitada pilti. Pole üldse vaja sellist jubinat ainuke asi oleks siis audio pärast. _________________ https://steamcommunity.com/id/okman_est/
Milliste näitajatega monitor siis oleks xboxi jaoks väga hea ning samas ka arvutit aga hoidmiseks...
Mõtlen neid reso, ekraani ratio jne asju
elamuse saamiseks suur FullHD teler, ekraani koha pealt ma nüüd ei teagi, 22" nagu mul on siis sellele jäävad mustad ääred üles alla, kui tahad monitori enda resol mängida. Võtad aga settingutest reso alla saab täispildi kah ette, ma ei ütleks et ta väga ilus on...aga saab mängida.
16:9 monitor on lihtsaim valik, 16:10 sobib ka juhul kui monitor toetab 1:1 pixel mappingut (ehk siis oskab 16:9 reso puhul ise üles ja alla mustad ääred jätta)
Siis kõige mõttekam ongi praegu Benq E2200HD(A) minuarust.
E2200HDA - Puudub HDMI ja DVI. Kui arvutiga ei mängi pole ju DVI oluline, kui XBOXil HDMI pole, ei ole ka see oluline.
E2200HD - On olemas HDMI ja DVI, samas pole kusagilt saada praegu.
Mina igatahes kui rikkamaks saan ostan BENQ E2200HDA ära, ma ei usu, et sellise raha eest midagi paremat saab.
Kahju kuulda, AMDdude. Võibolla keegi aitab sul saada 20GB 300 eest. ma ise installisin endale GH WT sinna peale ja mulle 20st piisab
Mis kasu mul teisest sama pisikesest HDDst oleks? Mul on vaja vähemalt 3 mängu installida. Ja kui on erinevad HDDd, siis peab neid koguaeg swappima ja gamercarde recoverima jne. Mõttetu ajaraisk.
Mul on Gamercard MU peal. Väga mugav on. Lähen oma MU-ga kaardiga venna juurde ja saan kohe tema xkastis tema Arcade mänge mängida...
Ei. Aga see on lihtsalt üle mõistuse küsida 64mb eest 200.-
Võrdluseks alles eelmine kuu ostsin mälupulga 1gb - 99.-
Selles ei ole midagi imelikku, see sinu 1gb mälupulk on open format, xboxil on vendor lock-in (ehk Proprietary hardware), tänu millele saab MS oma suva järgi hinda panna nii palju kui ta tahab. Peale selle on see 200 krooni üsna tühine summa ja sinna 64mb peale mahuvad su profiilid ja saved vabalt ära.
wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Vendor_lock-in
Mis kolmnurksest kruvikeerajast te jahute
Torx T10 on vaja et lahti teha ja siis ühte väiksemat torx-i kui tahad emaplaati täitsa välja võtta ...
No seda ma mõtlesin, aga sellele siis mingit alternatiivi pole? Kust seda leida võib?
Torx otsikud on igas ehituspoes saada, milles probleem? Oomipood ja elfa saadavad komplekti torxe sulle kasvõi koju _________________ I prepared Explosive Runes this morning
Ei. Aga see on lihtsalt üle mõistuse küsida 64mb eest 200.-
Võrdluseks alles eelmine kuu ostsin mälupulga 1gb - 99.-
Selles ei ole midagi imelikku, see sinu 1gb mälupulk on open format, xboxil on vendor lock-in (ehk Proprietary hardware), tänu millele saab MS oma suva järgi hinda panna nii palju kui ta tahab. Peale selle on see 200 krooni üsna tühine summa ja sinna 64mb peale mahuvad su profiilid ja saved vabalt ära.
wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Vendor_lock-in
Jah aga kas neil oleks raske olnud lihtsalt lubada kasutajatel kasutada mälupulkasid sellisteks toiminguteks? Kas PS3-el pole näiteks nii?
Muidugi tuli neil valida kasutajale vastutulemise või $$$ vahel. No shit et nad $$$ valisid.
noh mälupulkade jama on selles, et siis liiga kerge igasugu moditud savesid jne asju kasutada - vt Wii Twilight Princess hack. Üsna suur turvarisk. _________________
512MB MU ostsin 280.- EEK eest
mul ka kõik profiilid ja savegamed seal peal
Enam ta nii odav ei ole ja tundub, et aina kallimaks läheb... . 512 on tegelikult piisav, kui on boxil hea draiv siis ei tee häält ka palju ja installida polegi vajadust. Kannatab need mõned lisasekundid ära mis muidu installituna olemata oleks.
Kas need vidinad ei lähe CE kauba alla...? On need microsofti originaalid ? Muidu ju peab olema CE märgistus, kuid koopiatel seda pole ja tihti võetakse tollis asjad kinni.
Lol äge Mai teadnudki et Xboxiga saab ka netis käia _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Pigem 360 ja tõuseb. Aga jah, kui eestist ostetuga võrrelda siis rohkem märke on peal (k.a. CE). Muidu on täpselt sama originaal kui see mis arcadega kaasa tuleb. Kas xbox 360 pole mingit homebrew varianti siis millega browseri sisse saaks? ( pole selle asjaga kursis)
viimati muutis Tom-D 30.11.2008 15:16:53, muudetud 1 kord
nujah, see MCEBrowser 2.2 on Media Centeri plug-in, mis seda võimaldab: http://www.anpark.com/software.aspx
aga ilma klaveri/hiireta on ikka väga jama...
tsitaat:
Mouse and keyboard support
samas ma ei saanud aru kuda see tööle peaks hakkama, siis oleks isegi täiesti kasutatav
kas see peabki nii olema kui kasutan tavalisi kõrvaklappe siis vaevu kuulen teisi, kuigi voice on põhjas menüüst.MS enda klappidelt saab küll juurde keerata aga mängu heli tuleb siis telekast ja need on õldse paras naljanumber peas.idiootsus küll, miks ei võiks kõik ühest august tulla.
esiteks ei saa õhtuti mängida ja teiseks on korralikkude klappidega heli palju parem ja selgem kui mis tahes telekast tulev heli, MS enda klappidest rääkimata..
viimati muutis virx 30.11.2008 18:50:34, muudetud 1 kord
Hiirt ja niisama ei saa kasutada kuid klaviatuuri annab küll USB abil konsoolile lisada ja töötab igasuguste lisavidinate abita...
Hiirtega võiks ju sama olla, aga kahjuks mitte
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.