Kuna ma kuulan põhimõttelisel ainult rocki, punki ja metalit, siis järgmist muusikastiili ma ei oska mujale liigitada, kui klubimuusika, kuid iseenesest isegi päris omapärane. Esimene õnts õnts lugu, mis lõpuni sai kuulatud. Utah Saints - Somethin Good '08 HQ
Kuna ma kuulan põhimõttelisel ainult rocki, punki ja metalit, siis järgmist muusikastiili ma ei oska mujale liigitada, kui klubimuusika, kuid iseenesest isegi päris omapärane. Esimene õnts õnts lugu, mis lõpuni sai kuulatud. Utah Saints - Somethin Good '08 HQ
see meeldib mulle ikka täiega, hc oskab kulda teha lihtsalt
Muusikalised maitsed on ikka inimestel nii erinevad (ja humal tänatud selle eest). Minu arvates on HC just selline mees, kes oskab teha imehästi saiast s*tta Eriti just eelpool nimet lugude puhul. Kuna aga alusmaterjal on pärlikogu, siis trumpab see HC nikerdamise üle ning seetõttu tundub mõni nikerdis kokkuvõttes ka päris kuulatav.
Täna lükkab käigu sisse London Elektricity 'All Hell Is Breaking Loose'
Kohe kui teada sain mis looga tegemist, sai Syncopated City album ära ostetud. All Hell Is Breaking Loose jääb siiski mainitud albumilt lemmikuks.
kuna hetkel on autos makk kus aux funktsioon puudub pean leppima eesti raadiote valikuga. Muidu aga läheb viimasel ajal peale just hardstyle. Eriti koom on vaadata qlimaxi videot ja kuulata mõnda poweri lugu mis kogemata videoga kokku läheb _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
..are we human or are we hamster..
Jubedalt leierdatud lugu. Hakkab ära tüütama. Aga lugu iseenesest on siiski mõnus diskolugu ja üldse mitte selline nagu Killers tegelikult on Huvitav vaheldus.
Samas uue Verve'i disko ei istu mulle üldse.
aiai, kuidas ühele sõbrale käib see lugu pinda Iga kord kui garaazis tööd auto kallal teeb ja see lugu raadiost tuleb, siis oioi kuidas närvi läheb ja siis irooniliselt kisab meile, et krt, kummad me nüüd oleme, kas inimesed või tansijad ja kirub sõnade autorit sellise mõttetuse eest _________________ 61. Logistikapataljoni võitleja
..are we human or are we hamster..
Jubedalt leierdatud lugu. Hakkab ära tüütama. Aga lugu iseenesest on siiski mõnus diskolugu ja üldse mitte selline nagu Killers tegelikult on Huvitav vaheldus.
Samas uue Verve'i disko ei istu mulle üldse.
The Killersi uus album ongi selline... teistsigusem kui varasemad. Mulle meeldib.
Aga enda muusikakogus jätkan endiselt S-tähega. Sophie Ellis-Bextor - Shoot From The Hip (2003) on tänase õhtu album.
crypto, FSOL on mu esimestest mida üldse kuulasin sellisest muusikast vaieldamatult parim track. Kõik su pakutud lood olid head, olen varem kuulnud ja kuulan edaspidigi. Ning high contrast on ka supper _________________ Lae pildid -> pilt.io
no originaal on ikka kõvasti üle ja ülihea klassika. endal on selle loo remixide plaat ka olemas, contrasti oma sinna ei mahtunudki, üks lühike dub versioon on päris hea
see siis
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.