Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Linux & UNIX »  LAMIP player märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Naljatilk
HV kasutaja
Naljatilk

sõnum 23.11.2008 20:27:10 LAMIP player vasta tsitaadiga

Tervist!

Olen pikemat aega üritanud installida omale LAMIP (link) muusikamängijat, olen uurinud igate pidi neid faile, Linuxi terminali ja igasugu muid asju.
Kuna ei ole eriti kaua Linuxi taga istunud, ei saanud algselt millelegi pihta. Siis sain teada, et mul ei olnud 8.04 Desktop installiga kaasas gcc-d. apt-get installisin selle ära, aga ikka annab erroreid.

Soovin seda kasutada suuresti tema lähedusest foobar2000-le, mis on minu arvates mugavaim muusikaprogramm üldse. Miskipärast ei istu Kaffeine-id ega Rhytmboxid.. (Olen igasuguseid uurinud ja nad kõik on ennemini Windows Media Player-ilikud, mis mulle kohe üldsegi ei ole istunud, kui foobarilikud)

Süsteem on Ubuntu 8.04 (miskipärast ei tunnista süsteem, et ta on 8.10, kuigi see on ammuilma ju väljas ja selleni uuendatud) uusimate võimalike programmidega (stabiilsetega), masin ise Dell XPS M1330.

Core-i installimisel probleeme ei esinenud, controlDefault'i installides (ja ka ülejäänud asju) tuli taoline error.
(Pakid olemas siin: http://fondriest.frederic.free.fr/realisations/lamip/download.html )

Errorid installides
Spoiler Spoiler Spoiler
Autoconfi näitab versiooni numbriks (Ubuntu help-is) 2.18 ja 2.50

Minu juhe on suht koos, igasugune abi selle lahendamisel väga teretulnud. Nii installeerimise osas kui ka puudulike programmide ja default Lamip proge jaoks (mida saad üpriski lihtsalt installida).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
note1
Lõuapoolik
Lõuapoolik
note1

sõnum 23.11.2008 20:58:59 vasta tsitaadiga

./configure

make

sudo make install

audacious ei kõlba või?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 1
tagasi üles
Naljatilk
HV kasutaja
Naljatilk

sõnum 23.11.2008 22:02:16 vasta tsitaadiga

Aitäh aitamast, aga seda olen proovinud korduvalt..
Tegelikkuses olen neid käske ju kasutanud ka:

martin@Raal:~/Töölaud/Ubuntu/inputAC3$ autoreconf -vifs && ./configure && make
ehk
autoreconf -vifs
./configure
make

Olen katsetanud koheselt ka ./configure kirjutada, aga errorid tulevad sellegipoolest.

Aitäh pakkumast, aga kui sa oled kunagi kasutanud Foobar2000't mõistad, et kogu see ilus välimus ja muu selline, on ajaraisk minu jaoks..
Foobar2000 screenshot

mihkelv
HV kasutaja

sõnum 24.11.2008 12:57:20 vasta tsitaadiga

Jah, foobar2000 on tõesti üks väga õnnestunud tarkvarajupike. Kasutasin teist ise ka, kui veel windows masinas oli ja ikka veel igatsen taga.
Aga kui nüüd keskenduda LAMIP-i kompileerimisele... Need veateated ütlevad, mis pakid sul paigaldamata on.

configure: error: *** liba52 headers not found

See ütleb, et vaja oleks liba52-nimelist pakki. Toksi nüüd oma pakihalduri otsinguaknasse see nimi ja vaata, mida leiad. Debiani puhul näiteks:
http://packages.debian.org/search?keywords=liba52&searchon=names&suite=all&section=all&sourceid=mozilla-search
Sealt on vaja paigaldada liba52-0.7.4-dev ehk -dev lõpuline pakk.
Kui see paigaldatud, siis uuesti
autoreconf -vifs && ./configure && make
Nüüd leiab nagunii, et midagi muud on puudu.
Toimeta analoogselt seni, kui sorts kokku kompileeritud.

Maybe there are broken links, lamip is actually in heavy developpement, so use lastest source code !!. Also don't forget to check the wiki to get lastest version of plugins

Siit võib ka järeldada, et edukas komilatsioon võib lõppeda ka mitte-edukalt icon_razz.gif
Katseta.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Naljatilk
HV kasutaja
Naljatilk

sõnum 24.11.2008 15:55:55 vasta tsitaadiga

Nonii.
Suured tänud selleni juhatamisest.. Järgmised errorid käes, millest saan aru, et mul peaks olema GTK+ 2.6.0 (hetkel on väljas ju 2.0.9 vm. Kuidas sellest koodist aru saada?

Errorid sellised:
./configure: line 19947: syntax error near unexpected token `2.6.0,'
./configure: line 19947: `AM_PATH_GTK_2_0(2.6.0, , { { echo "$as_me:$LINENO: error: *** GTK+ >= 2.6.0 not installed - please'

Ülejäänud eitused või errorid ./configure kirjutades
Spoiler Spoiler Spoiler

Kirjutades autoreconf -vifs && ./configure && make jutustab ta midagi makrodest ja olen saanud aru, et see ongi eelmise teksti veidike teistsugusem kirjapilt. Raudselt panen mööda. icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Selle programmi installeerimine on juba isiklik.. Ma üritasin seda paigaldada, kui kunagi ammu katsetasin Ubuntut, ei saanud hakkama. Nüüd, kui läpaka sain septembri alul, üritasin uuesti ja nüüd ma enam alla ei anna ka..
Isegi siis, kui see korralikult ei tööta, on minu jaoks tähtis selle tööle saamine.

marqs
HV veteran
marqs

sõnum 24.11.2008 16:45:50 vasta tsitaadiga

Naljatilk kirjutas:
/../Järgmised errorid käes, millest saan aru, et mul peaks olema GTK+ 2.6.0 (hetkel on väljas ju 2.0.9 vm. /../

http://packages.ubuntu.com/intrepid/libgtk2.0-dev

System -> Administration -> Software Sources -> Updates -> Show new distribution release
on seatud "Normal releases" peale?

tagasi üles
kaabakas
HV veteran
kaabakas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2008 22:46:27 vasta tsitaadiga

Mingid debiani pakid on olemas: http://www.google.co.uk/search?q=lamip+deb&ie=UTF-8&oe=UTF-8
Äkki lähevad peale?

Naljatilk
HV kasutaja
Naljatilk

sõnum 27.11.2008 17:32:08 vasta tsitaadiga

Aitäh nende deb pakkide eest.. Sain neid installides palju dependancy probleeme, enamik said lahendatud, aga nii mõnigi jäi lahendamata..

lamip-input-wavpack nõudis wavpack0, mis peaks olema gstreamer0.8 olemas, aga sinnani kahjuks ei jõudnud.
libfaad2-1 (libfaad2-0 on olemas), mida ei leidnudki kusagilt. Oskab keegi seda kommenteerida?

Kui need asjad paika saab, saab installida lamip-input-all ja siis lamip_0.03, misjärel peaks proge tööle hakkama..

ccayser
Kreisi kasutaja
ccayser

sõnum 27.11.2008 17:37:27 vasta tsitaadiga

Naljatilk kirjutas:
Kui need asjad paika saab, saab installida lamip-input-all ja siis lamip_0.03, misjärel peaks proge tööle hakkama..

Said siis tööle ka?
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 127
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Linux & UNIX »  LAMIP player
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.