enne igaksjuhuks uuri netist järgi, kas see sobib _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Sain ka oma Band Bundle kätte haha päris hea on, eriti trummimine. Meeldib väga. A enne krt mingi online käis ja siis pidi laulma oh issand.. mu hääl.. loodan et keegi ei kuulnud
Sprocket, võtsin su invite vastu, aga siis mul jooksis mäng kokku, teist korda ei julgend võtta
no krt, küll neilt selle kaabli ka kuidagi kätte saab... saadan maili _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
üle 12kg _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Sain ka oma Band Bundle kätte haha päris hea on, eriti trummimine. Meeldib väga. A enne krt mingi online käis ja siis pidi laulma oh issand.. mu hääl.. loodan et keegi ei kuulnud
reede õhtal jõudis mulle ka siis full bändi komplekt kohale (roccast sai tartusse toimetatud).
pole üldse paha
ma armusin ka trummidesse ära- olen saanud toksida rock bandi trumme aga kuidagi siis ei läinud väga peale. aga nüüd mind trummide tagant ära kangutada oli pea võimatu õnneks oli reede õhtu tõttu rahvast kah mul korteris nagu raba (jätkus moshpitiks kah \m/ ) ning järgmine päev oli ka põmst full band tagatud, niiet nühkida sai kõvasti
instrumendid/mäng:
- kitarr on hea, pehmelt käib ja korralik terav signaal. aint et hullult kiuksub, vahepeal ajab see närvi. uued featuurid on niijanaa- mina selle libistamise peale või seal tappimise peale küll ei jõua kuidagi
pluss minuarust on mängus kitarri raskusastet maha võetud võrreldes GH3'ga
- trummid, nagu juba ütlesin, vägev. raske alguses aga harjub ära (eriti bassilöök, brr). taldrikute tundlikusega väga probleeme pole, eriti kuna algajana niikuinii paljud löögid mödöa lähevad. eks kui profimaks kunagi saab, siis tjuunib
- mikker... njaaa.... isegi täitsa ok lauluoskusega inimestel on probleeme seda kasutada. selline tunne et see asi registreerib iga paugu ära, mitte ainult lauluhääle, tekitades sitaks võnkeid. ma ise sain easys maksimumiks mingi 92% ühe linkin park looga, kõrgeimaks see jäigi.
paljudes kohtades tuleb karjuda ja mürgeldada solistil aga kudiagi vale tundub, eriti kui oma hääles kindel ei ole ja kortermajas ka veel elad niiet mikker on minu jaoks mixed bag- kui leiab mõne inimese kes hullult hästi laulda oskab, sisi on äge, aga muudel juhtudel on parem ilma selleta
muu mänguosa:
- karm on see et kui üks failib siis teda välja päästa väga ei anna (nagu näiteks rock bandis). päris mitmed lood läinud nii 96% peal nahka ning paljud lood on läinud solisti peale pekki. jah, GH on raskem kui RB (ning see on ok) aga mingi päästmisvõimalus peaks olema peale starpoweri (mis lihtsalt pikendab agooniat)
- raha saab nüüd igatsugu asjade eest ja see on väga tore- koguaeg on mingi progressitunne. raha läheb kah aga mitte hilpude vaid uute playsettide lahtiostmise peale
- teed ära loo raskemal astmel, on see automaatselt tehtud ka madalamal. v bro
playlist:
siin on väga palju wtf'i- on häid ja tuntuid lugusid, kuid enamus tundub olevat täielik prööt isegi minusugusele rokipeerule, kes enamvähem teab kõike mis on tulnud alates 70'test. uusi bände on ka palju ja enamus neist on haledad- häid ja meeldejäävaid lugusid on vähe. enamjaolt jäävad paljud lood meelde sellega et "millal see ükskord lõpeb" või "seda enam küll uuesti teha ei taha"
ja siis vahepeal tuleb jälle üks hea lugu. võrreldes GH3 ülikõva playlkistiga on siin küll kolinal allamäge mindud
a muidu, good clean fun ainult et pean enda juurest selle ära viima ühe sõpsi juurde kes elab üksi, seal saab siis vahest "bändi kokku"
tuleb ilmselt tavalise kitarripaki juurde osta et saaks muidu ka tinistada
Ma leidsin küll suht palju häid laule GH WTs , eriti meeldib see eye of a tiger, bon jovi, siis the wings, nirvana, linkin park ja veel mõned.
Ilus review btw. Endal on ka kõik 4 instrumenti olemas. Sai issiga mängitud üks õhtu, heh tema eriti seda ei osanud . Panin talle Beginneri siis ta saab suvalistele nuppudele lüüa _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
mu arust on ka GHWT lihtsam kui kolmas osa ja seda tegijad ka ise kinnitasid... tegelt oli seda tunda juba Aerosmithis. aga ütleks, et raskustase on nüüd RB-ga samal pulgal
ma end küll eriliseks lauljaks ei pea, aga siiani olen Hardiga enamikes lugudes 5-star kätte saanud. proovisin - seal ei pea isegi sõnu välja hääldama, vaid piisab õigel kõrgusel ja stabiilselt ümisemiest, iseasi kas teised bändiliikmed seda taluvad
aga mu poolehoid nati rohkem RB-seeria poole kaldunud _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ma leidsin küll suht palju häid laule GH WTs , eriti meeldib see eye of a tiger, bon jovi, siis the wings, nirvana, linkin park ja veel mõned.
nojah... ja loetlesidki enamvähem kõige kuulsamad bändid ülesse
Skeptik kirjutas:
ma end küll eriliseks lauljaks ei pea, aga siiani olen Hardiga enamikes lugudes 5-star kätte saanud. proovisin - seal ei pea isegi sõnu välja hääldama, vaid piisab õigel kõrgusel ja stabiilselt ümisemiest, iseasi kas teised bändiliikmed seda taluvad
hmm. idee ju, peab ka proovima raskema tasemega- äkki siis on "õigem" nagu mitmed inimesed ei suuda GH3 easy peal mängida kuna seal lõigatakse nii palju rütmi ära, ning hard taseme peal alles rokivad
tuleb proovida
Skeptik kirjutas:
aga mu poolehoid nati rohkem RB-seeria poole kaldunud
töö juures rock band olemas ja krt ei lähe mul see- kitarr ja eriti noodid on liiga valed harjumise asi muidugi
ma ei tea, GH tracklist on minu jaks ikka eriti loll (ok, seal on Tool, aga pmtselt kogu Tooli kataloogi nõrgimad lood) ja seepärast lükkan ostmist edasi... Küll aga ilmselt tuleb varem või hiljem võimaldada, instrumentide pärast. Ja siis RB1-2 juurde _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.