tere, ilmselt vastus mu küsimusele igal pool sama, aga proovin ikkagi: nimelt mul laps suutis ära rikkuda ühe mu mänguplaadi - kohati ei loe mängu välja plaadilt, kas on mingigi võimalus olemas, et saaksin mängu taastada korralikuks ilma et peaksin uut ostma, näiteks kopeerida või ümber kirjutada vmt. xbox on mul modimata.
tänud ette
üritad sama plaadiga HDD'le installida või laenad kellegilt korraliku plaadi ja installid ära. Niipalju ikka välja loeb, et xbox lubab hdd'lt mängida.
installiks küll, aga suht oskamatu selles asjas, kas äkki saaksid anda mõne juhtnööri? olen siiani ainult plaadilt mänginud.
banaani ja hambapasta värk oli ilmselt nali või...?
NXE'ga on mängu käivitamisel valik installimaks kõvakettale (install to hard drive).
Banaan/hambapasta ei ole nali.
Täidab kriimude vaod nii ära et laseri kiir liiguks õigesti läbi kihi.
See aga eeldab et kahjustused on plaadi läikival poolel, kui aga plaadi trükitud poolel, siis neid enam parandada ei saa.
Norm, mu vana Elite läks Soome garantiisse, sealt edasi Saksamaale tehasesse, kaks nädalat ootamist ja..
tsitaat:
Repair order submitted - We have received your repair order and it is in the queue to be processed.
Waiting for device at service center - We have processed your order and are waiting for your console to arrive at our service center. The total amount of time for your repair order depends on how quickly you send your console to us by using the shipping instructions that we included. Your console should be returned to you within 2 to 3 weeks of the date that you send it to us.
Device received at service center - We have received your console.
Device shipped to customer - Your console has been repaired or replaced. We are shipping it back to you.
Mis väga hea, BENQ drive alles _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
NXE'ga on mängu käivitamisel valik installimaks kõvakettale (install to hard drive).
See aga eeldab et kahjustused on plaadi läikival poolel, kui aga plaadi trükitud poolel, siis neid enam parandada ei saa.
Meil xbox 360 premium ja see ei anna valikut installimiseks.
PS! Tänud infi eest, proovime banaani versioon
PS! Tänud infi eest, proovime banaani versioon
Vahet ei ole kas sul on Premium või Elite. 19 nov oli M$ süsteemi update.
Live kasutaja oled pidid nii ehk naa selle peale ajama.
Tunne on et sul pole konsoolis siis seda uut NXE-d mis suht äsja välja tuli veel installitud - seda saab kui xbox live-ga netti lähed, kui konsool on ainult "offline" siis arusaadav.
Tunne on et sul pole konsoolis siis seda uut NXE-d mis suht äsja välja tuli veel installitud - seda saab kui xbox live-ga netti lähed, kui konsool on ainult "offline" siis arusaadav.
Yhendasin just netiga ja update'ib praegu. Suured tänud lollile inimesele tarkust jagamast
Unustasin mainida, et mõtlesin mäng+kitarr. Nägin seda game.co.uk ja seal oli see tunduvalt odavam kui andricos. Kas seda saadetakse Eestisse? Kas alaealine saab endale üldse krediitkaarti teha?
Tellisin saksa amazonist, aga mänguks GH3. Koos postikuluga hind 800-. Lubati, et 5. detsember saan kätte.
hmm imelik eile kui proovisin 250pts eest endale GOW2 tausta pilte alla tõmmata ei laskund vaid ütles et on sinu regioonile keelatud, kas pildid ka siis nii verised et neid ei saa alla tõmmata? Tundub et need lisa mapid mis mängu koodiga kaasa tulevad igastahes on sest neid ka ei saanud tõmmata
Mis mängu sa installida üritad? Minu arust osasid ei saagi, nt. crackdown oli vist nede hulgas ja mõned veel. Samuti ei saa vanema xboxi mänge installida (vähemalt mul ei lasknud).
Teab keegi öelda kas Eestis on võimalik Xbox 360 tasulist parandust leida? Et juhul kui peaks x kast millel garantii läbi üles ütlema siis oleks seda kusagil parandada.
Teab keegi öelda kas Eestis on võimalik Xbox 360 tasulist parandust leida? Et juhul kui peaks x kast millel garantii läbi üles ütlema siis oleks seda kusagil parandada.
Platoon majandab Tallinnas, kui Tartus vaja oskan ühte meest omast kogemusest soovitada, eks anna teada kui vaja peaks minema.
RE5 co-op demo järgmine nädal:
Capcom delivering demo to Xbox 360 owners _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
a,see kui mul update tehtud, kas mängu mida tahan istallida peab olema marketplace'st ostetud või kuidas, tavalisele plaadile pannes ta ei lähe ju, või läheb?
a,see kui mul update tehtud, kas mängu mida tahan istallida peab olema marketplace'st ostetud või kuidas, tavalisele plaadile pannes ta ei lähe ju, või läheb?
Jälle üks loll küsimus su poolt. 8)
Vastus : sa saad vabalt ka mängu-DVD pealt installida mängu kõvakettale, et laadimisajad oleks lühemad ja dvd-draiv oleks vaikne mängides. Plaat peab siiski sees olema.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.