Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
veso
Kreisi kasutaja

|
24.11.2008 20:24:41
|
|
|
Aga no Dominus, kui sinu arust on dorfide välja ropsitud kopsud õige habe siis las ta nii olla. Mina ei hakka maitse üle vaidlema Ja üleüldse, isegi praeguseid skriine vaadates on karekterite näod kuradi koledad, "imo".
Üldse, sa tahad teada mis mul ei meeldi nende juures? No pmst kõik ei meeldi, keha kuju on imelik, rinnakoht on rämedalt lai, siis läheb alla kitsaks ja siis puusade kohats läheb tagasi eriti laiaks. Niiet ork mehed on nö. "suure kondiga" naised et selline kehakuju? Nägu on samuti kuidagi väga imelik... Ei oska kohe välja tuuagi mingit teatud detaili kuna seal on päris palju detaile segamini mis toovad kokku ühe suhteliselt nõmeda näo ilme neile.
viimati muutis veso 24.11.2008 20:30:05, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
24.11.2008 20:33:33
|
|
|
thunderaan kirjutas: |
OT: Dominus, ega sulle pole Tasos juhuslikult mingit sinist tabletti andnud ... brainwashed.  |
Ei. Ta saadab mulle iga nädal endast punaste stringidega pilte ainult.
Scart kirjutas: |
Selle asja fännide marutaudis tõmblemist vaadates tundub nimi "Darkfail" täiesti õigustatud  |
Blargh!...Braaaaains!
Kus sa kallis Scart tõmblemist näed? Vbl seal foorumis on rahvas veidi kuri aga muidu on nad kõik täpselt samasugused nagu meiegi.
veso kirjutas: |
Aga no Dominus, kui sinu arust on dorfide välja ropsitud kopsud õige habe siis las ta nii olla. Mina ei hakka maitse üle vaidlema Ja üleüldse, isegi praeguseid skriine vaadates on karekterite näod kuradi koledad, "imo". |
Kui vana sa oled? Näita mulle mõnda reaalset habet, mis näeks välja nagu Warhammeris? Aga okei, Darkfall ei olegi igaühele, mõnele meeldivad multikad ja ninnu-nännu tegelased, teistele mehised ja õiged mehejurakad. Ning oled sa üldse välja ropsitud kopsu näinud, et võrdled niiviisi?
Ja orkid ongi imelikud. Nad on suured, koledad ja ülbed ebardid
Tehke mis tahate, ma lihtsalt esitan teile uut mängu, mis mõnele võib huvi pakkuda aja möödudes.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
24.11.2008 20:35:25
|
|
|
Milleks üldse võrrelda WoW/Warhammeri, mis taotlevadki koomiksilikku stiili, graafikat Darkfalli omaga, mis üritab reaalne olla? Kui juba võrrelda, siis miks mitte Age of Conaniga?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
24.11.2008 20:38:18
|
|
|
Dominus kirjutas: |
Scart kirjutas: |
Selle asja fännide marutaudis tõmblemist vaadates tundub nimi "Darkfail" täiesti õigustatud :roll: |
Tehke mis tahate, ma lihtsalt esitan teile uut mängu, mis mõnele võib huvi pakkuda aja möödudes. |
GEEKFIGHT!
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
24.11.2008 20:42:20
|
|
|
Timberg, hüppa kaa kampa
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
25.11.2008 12:46:57
|
|
|
naljakas on see kuidas mõne mehe üliagar vaht-suust-välja tõmblemine pigem peletab eemale sellest mängust kui kutsub seda uurima.
võibolla peaksid tõesti oma orcidega troll countrysse minema?
ning kõik need featuurid ja muu värk on lihtsalt EVE, lihtsalt fantasy setting. ma parem s vuhan oma internetz spaceshipiga edasi, kus on vähemalt skillid üles aetud.
eks vaatab asja edasi, aga ilmselt aasta pärast seda kui Darkfall väljas on- siis on ehk tekkinud piisavalt parandusi et asi mängitav oleks
ja kui ei ole, siis kehitan õlgu- lihtsalt üks järjekordne generic fantasy "mmorpg" kus fanbase üritab ennast hullult l33tina näidata, kuna nad mängivad seda mängu ning kelle põhitegevus foorumites on mitte tutvustada "oma" mängu, vaid loopida teisi sitaga.
veider kuidas mmorpg'd tekitavad osades vastuvõtlikes inimestes täiesti arusaamatut kaitserefleksi. ja selliseid on tuhandeid! nüüd siis ka meie oma koduses HV's
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.11.2008 12:54:44
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
veider kuidas mmorpg'd tekitavad osades vastuvõtlikes inimestes täiesti arusaamatut kaitserefleksi. ja selliseid on tuhandeid! nüüd siis ka meie oma koduses HV's :) |
Egas domina ainuke pole .p Ps.. vaata ta nime.. ehe
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.11.2008 15:05:32
|
|
|
Eheheh Kui armas.
Eks igaühel on õigus oma arvamusele. Aga ootame mängu ära ja siis spekuleerime
ot : Ma teadsin, et wow mängijad on veidi haprad kriitikale aga EvE mängijalt ma poleks seda uskunud, et selline asi nii südamesse läheb
Timbu on vist ainuke paksema nahaga wow mängur kes sellest välja ei tee ja hammustab vastu ning teeb nalja
Paganzar, endal sul tekkis ju ka väike kaitserefleks. Ning HV pole teab mis kodune, küsi kasvõi sellelt mehelt.
Ma ei tea kas see tõde oli nii valus siis, et kõik nii pöördesse läksid...aga andestage, mängige oma mänge rahumeeli edasi. Ma lippan seni Darkfallis ringi
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.11.2008 15:11:38
|
|
|
"wowi mängija kohta" irw.. ma pole wowi tegelikult umbes aasta mänginud ja mängin hetkel "farmhammerit" .p ehk asi selles?
DF'i kohta nii palju, et ootan seda ise ka juba mõned aastad. Enne proovimist ei tahaks ei kriitikat ega kiitmist eriti tõsiselt võtta.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
JJ
HV vaatleja
|
25.11.2008 15:19:58
|
|
|
Mina hakkan ka Darkfallis ringi lippama. Kas Darkfalli tulevastel mängijatel on mingi rass ka juba teistest armsamaks saanud? Aga oleks hea kui eestlased ikka ühte rassi või vähemalt alliansi kuuluma hakkaks. Keda eelistate ja miks? Roleplay poole pealt eelistaks orce või päkasid. Humanitest ja haldjatest on veits kopp ees ja sinna päris pahade Alfarite rassi kah ei taha kuuluda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
25.11.2008 15:23:45
|
|
|
Mina avaldasin enda arvamust ja hoopis sina hakkas kargama selle kallal ja maha tegema "farmhammerit ja grindcrafti". >.>
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
25.11.2008 15:32:16
|
|
|
Kui mängiksin, siis 95% Mahirim of the Tribelands, mis kõige lähedasem rass karule .p
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.11.2008 16:22:54
|
|
|
Jah ma tean, kulla veso, andesta Ma olen liiga palju kurjas DF foorumis aega veetnud. Kiss and make up?
Toon välja siis ka nende 5 rassi infod ja liitlaste/vaenlaste suhted. Ise lähen arvatavasti Alfari(kõik rassid vaenlased ) või päkade(väiksed ja ümarad) poolele. Aga otsustan lõplikult Character Creationi juures
The Humans of Mercia
Spoiler 
http://www.darkfallonline.eu/darkfall-bilder/d/2859-1/darkfall_24.jpg
Humans are probably the most powerful race on Agon and definetly the most numerous. Their power is concentrated in the great kingdom of Mercia, which dominates the southeastern part of Agon's mainland. One reason for the dominant position of the human race in Agon is their adaptability and resourcefulness. Humans are equipped with a flexible physique, and genetic material that responds quickly to changing conditions. As a result of their genetic flexibility, humans are the least homogeneous of all the races. A well trained human warrior can be as muscular as a young ork or as slight as an alfar.
Allies : mirdain of Merendil, dwarves of Dvergheim.
Enemies : orks of Morak, mahirim of the tribelands, alfar of Nagast.
The Alfar of Nagast
Spoiler 
http://www.darkfallonline.eu/darkfall-bilder/d/2856-1/darkfall_23.jpg
A history of war, under the leadership of an evil deity, has turned the alfar into the mortal enemies of all the other civilized races. They are the true outcasts of Agon and they would have it no other way. To the alfar, pleasure is derived from the suffering of others. Like poison darts, alfar strike deep into the lands of the foreigner. Appearing out of nowhere, they cut bloody swalbes of death and destruction, before vanishing just as tracelessy as they came. Alfar build is generally slight, and few individuals are notably overweight or muscular.
Allies : none.
Enemies : All other races.
The Orks of Morak
Spoiler 
http://www.darkfallonline.eu/darkfall-bilder/d/2844-2/darkfall_19.jpg
The putrid swamplands of Morak are home to the fierce orks. Orkish armies are constantly on the march, forever seeking new cities to raze, new nations to conquer, and new people to sacrifice or enslave. To the orkish mind, excessive planning is a coward's resort, while fancy tactical chicanery is a sure sign of effeminacy. Instead, orks rely of combination of unrelenting agressiveness and death-defying bravery.
Ally : mahirim of the Tribelands
Enemies : humans of Mercia, mirdain of Mirendil, alfar of Nagast.
The Dwarves of Dvergheim
Spoiler 
http://www.darkfallonline.eu/darkfall-bilder/d/2847-2/darkfall_20.jpg
The dwarves of Dvergheim are short-statured race, whose muscle-bound bodies make up for what they lack in height with raw strenght. Nature has endowned the dwarves with enough physical endurance to match their mental tenacity.
Dwarven legions surge across Agon's battlefields, neither wavering nor resting until victory is secured in any battle, no matter the odds may be, dwarves belive that they will prevail through superior skill, rock-hewn strength and indomitable bravery.
Allies : mirdain of Mirendil, humans of Mercia
Enemies : orks of Morak, Mahirim of the Tribelands, alfar of Nagast.
Mahirim of the Tribelands
Spoiler 
http://www.darkfallonline.eu/darkfall-bilder/d/2850-2/darkfall_21.jpg
The vast Tribeland plains are home to the mahirim, a fierce race of predators whose society has only recently moved towards civilization. While they may have cities and laws now, they relain the wolf-eyed wildness and their pack-hunting ancestors.
They are physically imposing breed, who tend to rely on finely tuned instincts and physical strength, rather than strategy and planning. Despite their hulking size, mahirim move with astounding speed, when running on all fours, they easily outrun all the other races.
Allies : orks of Morak
Enemies : humans of Mercia, mirdain of Mirendil, alfar of Nagast.
The Mirdain of Mirendil
Spoiler 
http://www.darkfallonline.eu/darkfall-bilder/d/2853-2/darkfall_22.jpg
The mirdain are sophisticated and cultured people, who live in the vast Mirendil forest of southwestern Agon. They prefer diplomacy to direct conflict, but will fight fiercely and skillfully when it becomes necessary.
In combat, mirdain warriors move with innate grace and fluidity, seeking the perfect opening before striking surgical precision. The mirdain are renowned tacticians who may overcome near-insurmountable odds through brilliantly deployed maneuvers, ruses and stratagems.
Allies : Humans of Mercia, dwarves of Dvergheim.
Enemies : orks of Morak, mahirim of the Tribelands, alfar of Nagast.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
25.11.2008 16:43:13
|
|
|
irv @ karakterid
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
25.11.2008 21:23:01
|
|
|
igaühele, mõnele meeldivad multikad ja ninnu-nännu tegelased, teistele mehised ja õiged mehejurakad. Ning oled sa üldse välja ropsitud kopsu näinud, et võrdled niiviisi?  |
Võtsin kiiresti mõlema mängu lehelt pildikesed:
http://www.darkfallonline.com/gallery/races/dwarves_02
http://img.war-europe.com/syndic_img/screenshot/en/WAR_ss_aug08-16.jpg
Kust siis need argumendid, et WAR'is "ninnu-nännu" päkapikud ja DF'is nad nii mehised?
Muidu jah selle beta kisa kohta, mis detsembris tulema peaks võiks juba rohkem infot netti lekkida. Paar telefoniga filmitud viidikut kuskil Kreekas pole piisav materjal, et mind ära osta
Väga tore oleks küll kui nii väike tiim suudaks nii suured plaanid ellu viia, eks ma isegi mängiks...
Aga seni vast ennast üle keema ei aja. AoC'ga tegin seda ja eriti kasu polnud. Mängud on tavaliselt nauditavamad kui sa nende tegemisprotsessi ajal võimalikult neutraalne oled.
Muidu Timberg neid karvaseid kutsikaid hakkavad vast enamus mängima. Sest nad on nii nunnud jne
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
25.11.2008 21:28:31
|
|
|
Selles suhtes et .. Kust need argumendid päkapikkude kohta? Eriti nende mehisuse kohta? Nagu, kuidas sa midagi saad tõestada kui sa panid darkfallist naiste dwarfide pildid. How the fuck nad mehised saavad olla. Naised ongi naiselikud.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
JJ
HV vaatleja
|
25.11.2008 22:32:02
|
|
|
Ma ei saa aru, millest see Darkfalli ootajate süüdistamine? Pole ühtki teist mängu maha teinud, vaid rõõmustan , et olemas võimalus mängida just sellist mängu. Haibin jah selle mängu ideed, ei tohi või? AoC või mistahes muu mäng pole mind eriti erutanud ja seega olete vast ise süüdi, et igat reklaami usute. Mind selle mängu idee erutab ja väljendan siin oma seisukohta! On see keelatud? Mängige omi mänge edasi aga ärge tulge siia pooldajaid kohe maha tegema. Kui meeldi siis ärge mängige, keegi ei sunni.
viimati muutis JJ 26.11.2008 11:10:06, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
white
HV kasutaja
|
26.11.2008 00:35:05
|
|
|
Kui aus olla see DF on minu jaoks Must to Play oma uudse lähenemisega. Võimalus, et sind pimedas paljaks röövitakse annab asjale hoopis uue vaate
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Octane
HV vaatleja
|
26.11.2008 04:02:19
|
|
|
pmtselt kui asi neil launchi ajaks mängitavas olekus välja tuleb peaks see kõigile neile meeldima kellele meeldis uo. pmtselt nii palju kui ma olen uurinud, siis see mäng on uo 3d versioon lisadega, see "real time" combat peaks, siis sinna lisade alla minema. ise kavatsen ka raudselt ära proovida, tundub huvitav.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.11.2008 09:47:14
|
|
|
Nu kaua pole enam oodata.. miske kuu open betani?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
26.11.2008 16:25:57
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Nu kaua pole enam oodata.. miske kuu open betani? |
Detsembris hakkab asi liikuma. Ning beta ei kesta eriti kaua, nii pool nädalat või nädal ja siis tuleb ka release.
Tehakse ka 10-14day trial, kes tahab ära proovida enne ostu.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.11.2008 16:35:00
|
|
|
Tehakse ka 10-14day trial, kes tahab ära proovida enne ostu. |
Väga mõistilk suhtumine tootjate poolt, kui nad selle reaalselt ära teevad.
Samas peaks triali konto loomise piisavalt tülikaks tegema, et reaalselt looks inimene ÜHE konto, mitte ei alustaks iga kord uut trial kontot, kui mänguaeg otsa saab .)
viimati muutis Timberg 26.11.2008 16:35:55, muudetud 1 kord |
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|