praegune kellaaeg 25.06.2025 01:48:15
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rauli
Kreisi kasutaja
|
25.11.2008 19:33:48
Kuidas ühendada laptop lauaarvutiga wifi kaudu? |
|
|
Tere. Alguseks ütlen ära, et lugesin 6-8lk alguseks läbi, kuid otsest lahendust oma probleemile ei leidnud!
Probleem siis selline, et tahakas laptopiga pääseda lauakasse, kuid ei oska kuidagi saada soovitud tulemust.
Soojenduseks proovisin workgroupide jamada, kuid sain ainult lauaarvutil selle tööle ja asju sheerida, kuid laptopile see ei toimunud, nagu ma aru sain siis seda vist ei saagi ilma kaablita kuidagi rakendada. Ehk on keegi, kes viitsib/tahab seletada ja mulle puust ja punaselt ette teha, kuidas saada 2 arvutit omavahel suhtlema. Ühendatud on nad omavahel läbi ruuteri, laptop wifiga ja lauakas kaabliga.
Ruuteriks on TRENDnet WiFi RUUTER TEW-431 BRP
Lauaarvuti on media center editon p4
sülearvuti dell lattidudee d620
op sütseemid on mõlemal xp pro!
Igaljuhul, pean ma häbiga tunnistama, et võrgunduse osas olen ma ikka täielik võhik, seega palun seletada võimalikult lihtsalt
Teie abile ootama jäädes...
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul1978
HV kasutaja
|
25.11.2008 19:41:49
|
|
|
workgroup peab olema mõlemas arvutis 1 nt kodu
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|