praegune kellaaeg 20.06.2025 23:07:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SGM
HV kasutaja

|
24.11.2008 13:56:06
w3c validator ei tunne DOCTYPE'i ära! |
|
|
Ootamatu ja imelik lugu. Varem alati ikka tundis ära, kui sisestasin lehe aadressi validatorisse kontrollimiseks. Äkki on nad muutnud midagi?
Kui võtan veebilehel esilehest source Firefoxiga, sisestan selle siis textina W3C-sse, siis on kõik valid xhtml 1.0, aga kui sama lehe URL-i sisestan, siis tuleb 2 kollast kolmnurka ja siis punased errorid:
Line 1, Column 0: no document type declaration; implying "<!DOCTYPE HTML SYSTEM>".
<html> |
Muide charset-i ka see ei tunne ära URLi järgi!
Sait ise on http://dreamgirls.pri.ee
Mitte ei saa aru, milles asi, ma olen ju varemgi xhtm 1.0 lehti valideerinud ilusti...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
24.11.2008 14:35:08
|
|
|
Source on sul olemas ja see on arvatavasti valideeruv,
aga validatori jaoks tuleb ju sellel url -il samuti zone reklaamiaken ette...
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
2 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
24.11.2008 14:44:37
|
|
|
Jah, validaator näeb seda Netpoint'i esmast asja, sellest mööda minemise võimalust ma ei näe, kuna validaator on nagu robot - teda sessioonid ja küpsised ei huvita.
Seega on võimaluseks HTMLi kopeerimine validaatorisse või Firefox'i lisarakenduse kasutamine: http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/
Tõsi, lehitsemise võib asi veidi aeglasemaks teha, aga selle vastu aitab see, kui rakendus sisse lülitada vaid arendustöö ajaks vms.
|
|
   |
0 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
SGM
HV kasutaja

|
24.11.2008 15:58:38
|
|
|
No muidugi... Selle peale ma ise ei tulnudki, et see ava-aken NP reklaamiga selle valideerimise ära suksib. :S
Suured tänud! Nüüd tean, milles viga on ja enam ei pea siin nuputama.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|