Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Satakas
HV kasutaja

|
23.11.2008 19:37:16
ei saa adobe progedest enam lahti!! appi? |
|
|
juhtus selline asi, et tarvis oleks indesign üle installida (sama versioon, mis enne oli). kahjuks aga ei ole seda võimalik teha sest uninstall ei õnnestunud ilmselt lõplikult ja teoreetiliselt vmt istub see mul siiani registris. kuskil. igatahes uut installima hakataes teatatakse et mingit asja ei saanud registris kirjutada ja et ma prooviks hiljem uuesti. olen püüdnud registrycleaneriga asja kaotada, olen püüdnud ccleaneriga asja kaotada, olen addremoveprograms'iga asja kaotada. ei midagi. nokkisin isegi regeditis kõikvõimalikud indesign'ile viitavad jubinad välja aga ei sittagi. addremoveprograms näitab jätkuvalt sellist pilti: http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=8618423&size=l ja uut installi teostada pole võimalik.
kes oskab abi anda?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.11.2008 20:16:23
|
|
|
Pead leidme registri puhastaja, mis näitab nimeliselt programmi ja mis suudab sellenimelised asjad erinevatest registritest maha kustutada. Lisaks sellele pead käsistsi ka kõik kataloogid maha kustutama.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
23.11.2008 21:27:33
|
|
|
soovitame äkki mõnda eriti vinget cleanerit?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mUll
HV kasutaja
|
23.11.2008 21:48:30
|
|
|
sain abi, kui tühjendasin kausta C:Program Files/Common Files/Adobe/Installers, ehk aitab ka sind
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.11.2008 22:52:36
|
|
|
Mina ise kasutan RegCleaner-it, mille vanus on umbes 5 aastat. On üsna hea töövahend, kuid seda konkreetset programmi see, kunagine tootja, tänapäeval ei paku. Aga, kuna see vanake, teeb oma töö ära, siis uuemaid pole viitsinud kasutusele võtta.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Satakas
HV kasutaja

|
23.11.2008 22:57:06
|
|
|
TOHUTUD tänud! ei tea, kummast oli tolku - mullist või skeptikust sest tegin mõlema soovitused korraga ära. igatahes sain jamast lahti lõpuks. brr...olgu neetud igasugu registri õudused!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|