Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed Undercover märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 51, 52, 53  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
RK2.0
HV kasutaja

sõnum 23.11.2008 12:47:30 vasta tsitaadiga

kui see pinkslip tuli ei saa enam autosi maha müüa? Ja mida see pinkslip teeb üldse?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 23.11.2008 12:56:50 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Kellelgi pole sellist jama, et don't send error reporti ette viskab? mul 1 tööotsaga selline jama. valin kaardilt ära selle, siis natuke laadib, monitor teeb klõpsu nagu oleks pilt ära kadund korraks ja peale seda tuleb see send error report teema ette. thumbs_down.gif
hetkel just on sama jama icon_neutral.gif
heff
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2008 13:00:13 vasta tsitaadiga

RK2.0 kirjutas:
kui see pinkslip tuli ei saa enam autosi maha müüa? Ja mida see pinkslip teeb üldse?
pinkslipid on need autod, mis sa vastastelt võidad. raha nende eest ei saa jah, samas maksma ka ei pea.
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 94
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 23.11.2008 15:30:10 vasta tsitaadiga

00bandiit0 kirjutas:
RK2.0 kirjutas:
pinkslipid on need autod, mis sa vastastelt võidad. raha nende eest ei saa jah, samas maksma ka ei pea.

Ainult tuunimise eest icon_razz.gif

Einoh, suht lahe, et SLR on Tier 2 autoks tehtud icon_biggrin.gif
Mängisin niikaua jutti, kuni oma lemmiku Shelby GT500KR kätte sain, suht kõvv oli sõita sellega. Raip ei saa minema ja siis kui hoog sees, siis lippab nagu isane koer kevadisel jooksuajal. thumbs_up.gif

Aga noh, lõpu poole ilmselt olen juba, ostsin endale Murcielago ära, nüüd kiman sellega.

Superlahe on ka see muidugi, et heat level on nö üldine. Autol võib level 2 olla, aga kui mingi mašinaga oled 5 kätte saanud, siis on mõne hetkega juba mustad Porshced ja übertuunitud K-9 džiibid sabas icon_razz.gif

NATAS999
HV Guru

sõnum 23.11.2008 15:47:41 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
Kellelgi pole sellist jama, et don't send error reporti ette viskab? mul 1 tööotsaga selline jama. valin kaardilt ära selle, siis natuke laadib, monitor teeb klõpsu nagu oleks pilt ära kadund korraks ja peale seda tuleb see send error report teema ette. thumbs_down.gif

tee vahepeal muid sõite, siis proovi seda sama sõitu uuesti, mis errorisse viskas. mul see aitas.

palju keegi R8 sisse on saand? endal ultimate jupid peal ja max praegu kas 378-379, midagi sinna kanti, statsides näitab 379 aga see vb selle veyroni jobiga tehtud.

R8 pole mootorit/ülekannet tuunind, nagu, kõik heeblid on keskel praegu. mootoril paistab, et potentsiaali on. kui ülekanne pikemaks sättida, peaks saama rohkem ka, aga vot ei leia seda pikka sirget kohta enam, kus sai üsna pikalt täie pasaga kimada rahulikult.

Aa, need jeepid on ka mingid ülimasinad seal icon_biggrin.gif panen oma R8 lapats põrandas ja natuke nitrot ka abiks kiirendusel, need kütavad ikka järgi icon_lol.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 23.11.2008 15:54:47 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Superlahe on ka see muidugi, et heat level on nö üldine. Autol võib level 2 olla, aga kui mingi mašinaga oled 5 kätte saanud, siis on mõne hetkega juba mustad Porshced ja übertuunitud K-9 džiibid sabas icon_razz.gif
seda ma mõtlesin, et miks juba heat 2 peal porsched ja SUVid kohal
NATAS999 kirjutas:
libe kirjutas:
NATAS999 kirjutas:

tee vahepeal muid sõite, siis proovi seda sama sõitu uuesti, mis errorisse viskas. mul see aitas.
olen kõrini teinud, ei lase ligi thumbs_down.gif
nii kui Job'i lähen tegema, siis laeb ja mingi hetk hangub sekundiks ning siis send error report

NATAS999
HV Guru

sõnum 23.11.2008 16:46:28 vasta tsitaadiga

hmm, mul küll aitas, kui teisi sõite tegin vahepeal, sul siis mingi suurem kala thumbs_down.gif

panin oma R8 mootori ja drivetrain sliderid paremale poole põhja ja 401 tuli välja, aga pöörded endiselt piirajas, saaks veel juurde kiirust, kui drivetrain laseks pikemaks vedada.

tagasi üles
Wooki3
HV vaatleja

sõnum 23.11.2008 17:02:30 vasta tsitaadiga

millegi pärast ei taha mu arvuti eriti välja seda vedada. rami on 2gb prose on amd 5000+ x2 nvidia gforce 8800GTS ja laagib hullult. settingud on ka suht low peal juba :/
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 23.11.2008 17:12:18 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
panin oma R8 mootori ja drivetrain sliderid paremale poole põhja ja 401 tuli välja, aga pöörded endiselt piirajas, saaks veel juurde kiirust, kui drivetrain laseks pikemaks vedada.
Ei usu et kiiremaks läheks. Kui Veyronil nii teha, siis seitsmes käik muutub mõtetuks - kuuendaga 427(8 ) sees ning seitsmes käik ei aita junnigi. icon_lol.gif
Millegipärast ei lähe pöörded piirajasse, tuleb nagu kiiruse piirang ette.

heff
HV veteran

sõnum 23.11.2008 17:29:46 vasta tsitaadiga

Wooki3 kirjutas:
millegi pärast ei taha mu arvuti eriti välja seda vedada. rami on 2gb prose on amd 5000+ x2 nvidia gforce 8800GTS ja laagib hullult. settingud on ka suht low peal juba :/
imelik...ei usu, et arvutil jõudu väheks jääb, pigem mingi muu kala...proovi seda dual-core optimizerit, mida siin mõni leht tagasi postitati.
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 23.11.2008 18:01:57 vasta tsitaadiga

Wooki3 kirjutas:

Tee korra selline nali et pane kõik max. Mul isegi läpakaga mis iidamast aadamast juba ja töötab ka(raip üle kuumeneb vähe) max peal normilt aga min 8 fps saan vb
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 23.11.2008 18:52:13 vasta tsitaadiga

Sain ka mängu läbi,story oli veits igav aga see tegelaste tagaajamine ja autode varastamine oli hea thumbs_up.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.11.2008 19:56:03 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
Ei usu et kiiremaks läheks. Kui Veyronil nii teha, siis seitsmes käik muutub mõtetuks - kuuendaga 427(8 ) sees ning seitsmes käik ei aita junnigi. icon_lol.gif
Millegipärast ei lähe pöörded piirajasse, tuleb nagu kiiruse piirang ette.

mul statsides max kiirus 430

huvitav on see, et seal lõpus on veyroniga ikka üsna raske bemmile järgi jõuda. krt esimest korda ajasin mingi üle poole tunni vist taga, aga siis viskas errorisse, teine kord sain juba kätte selle libu.

Spoiler Spoiler Spoiler

üks küsimus lõpu kohta:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
dsg
HV kasutaja
dsg

sõnum 23.11.2008 20:13:20 vasta tsitaadiga

nii putsis need for speed i pole varem olnud. Ainuke asi mis meeldis oli kuidas auto freeroomis liikus.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 23.11.2008 21:04:44 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
üks küsimus lõpu kohta:
Spoiler Spoiler Spoiler

pakike riisi ehk?
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 23.11.2008 22:48:38 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
driftbaby
HV vaatleja
driftbaby

sõnum 23.11.2008 23:00:19 vasta tsitaadiga

Peaks ütlema, et tegelt on see mäng väga hea, ise olen seal lõpu poole juba, kus ärandasin selle veyroni ära. Alguses oli tegelt suhteliselt igav küll, aga kui saad juba mingi kiirema auto kätte, siis hakkad mängu rohkem süvenema. Eks lõpus ole juba väheke raskem ka, just need ärandamised, mendid on ikka parajalt rasked ikka see kord.
Mina küll sellele mängule midagi ette ei heidaks, isegi graafika ja juhitavus meeldivad mulle icon_smile.gif
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 23.11.2008 23:19:13 vasta tsitaadiga

driftbaby kirjutas:
Peaks ütlema, et tegelt on see mäng väga hea, ise olen seal lõpu poole juba, kus ärandasin selle veyroni ära. Alguses oli tegelt suhteliselt igav küll, aga kui saad juba mingi kiirema auto kätte, siis hakkad mängu rohkem süvenema. Eks lõpus ole juba väheke raskem ka, just need ärandamised, mendid on ikka parajalt rasked ikka see kord.
Mina küll sellele mängule midagi ette ei heidaks, isegi graafika ja juhitavus meeldivad mulle icon_smile.gif

hämmastav icon_eek.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 23.11.2008 23:38:10 vasta tsitaadiga

Muidu on veel enam-vähem, aga lõpp vajub ära. Liiga sürriks läheb see sõitmine ära - lased 400'ga mööda seinu ja iga künka peale lendad ringi icon_lol.gif
Veyron nt ei taha kohe kuidagi maas püsida.

denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 23.11.2008 23:40:33 vasta tsitaadiga

riaak, pane suurem antitiib icon_lol.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 24.11.2008 00:48:49 vasta tsitaadiga

driftbaby kirjutas:
imo just mendid halvemaks läinud, niiden neid nissanite ja proschedega mente nagu sitajunne. jäävad igalepoole kinni ja sõidavad üksteisele otsa, nagu oinakari icon_lol.gif
aga muidu on jah hea mäng, mul olid ka täna millalgi need ärandamised(veyron, ford gt, corvette jm)
mingi 82% tehtud careeris atm, täna tormi tõttu rohkem mängida ei saanud ka, pidevad elektrikatkestused oleks raalile halvasti mõjundu ja lülitasin ta hoopis mõneks ajaks välja.
ostsin nissan GT-R ka ära, natuke sõite nüüd vaja teha, siis ultimate junnid peal ja saab lõpuni teha.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 24.11.2008 01:03:25 vasta tsitaadiga

Kust neid statse näha saab?
Ma mõtlen, et kui palju tehtud on mängust? Või panete huupi ise?

mzx30
HV kasutaja
mzx30

sõnum 24.11.2008 01:09:44 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Kust neid statse näha saab?
Ma mõtlen, et kui palju tehtud on mängust? Või panete huupi ise?

GPS mapi pealt paned worldview (klaviatuurilt 1) ja siis stats (2).
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 24.11.2008 07:22:33 vasta tsitaadiga

mind ikka j2i see kohatine pildi sakkimine painama, mis seda m2ngu saatis. isegi kui yks core oli tagant ära yhendatud, jooksis mingi aja kenasti ja siis hakkas hakkima jälle icon_confused.gif
et miks osadel C2D vendadel on kõik vägev ja mul mitte... ja siis, et amd'l on see cpu optimaizer ja intelil siis pole midagi säärast, siis asi viis googledamiseni ja lõpuks biose flashimiseni, mis reaalselt ka aitas thumbs_up.gif nüüd ei ole vaja enam seda teist coret tagant ära võtta ja no m6nusalt jookseb beer_yum.gif kas see teil ka aitab, vat seda ma ei tea...

52% krjäärist ja 38% kõigest on tehtud icon_rolleyes.gif arvel 2000000000 umbes icon_wink.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
MMx
Kreisi kasutaja
MMx

sõnum 24.11.2008 09:55:20 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:

52% krjäärist ja 38% kõigest on tehtud icon_rolleyes.gif arvel 2000000000 umbes icon_wink.gif

mis valemiga sa nii palju pappi oled kokku ajanud? ise tegun praktiliselt kõik sõidud ära, ostsin ainult 1 auto, tuunisin 2 autot ja mul oli ainult 965K alles vist :S
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed Undercover mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 51, 52, 53  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.