Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 97, 98, 99  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.11.2008 10:30:02 vasta tsitaadiga

EEPILINE INFORMATSIOON TÕENÄOLISELT AINUKESELT EESTI LVL 40 SQUIG HERDERILT :p

Warhammeri Eesti destro gild BLONDIIN PINGVIIN
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4713640#4713640
http://realmwar.war-europe.com/realmwar/GuildInfo.war?id=335&server=10

Uusi liikmeid on korralikult tulnud. Kahjuks ei jätku osadel uutel liikmetel püsivust ning nad kas kaovad maagiliselt (jätavad tegelase ja serveri sinna-paika) või on teatanud whisperiga, et neil on kusagil X serveris mingi level 13 tegelane, kellega edasi mängivad. Siinkohal.. vaba valik, BLONDIIN PINGVIIN ei pane pahaks, kui teie level 13 gildita tegelane tähelepanu nõuab (aga kui teie tegelane on level 3 ja te pole 2 nädalat online käinud, siis kaob teie tegelane ka maagiliselt gildi liikmete nimekirjast :P).

Positiivsema nurga pealt.. on tekkinud ka uusi aktiivseid gildi liikmeid, kes käivad ka gildi vendis ning sobivad ideaalselt BLONDIINI PINGVIINI praeguste liikmetega :)

Scart kirjutas:
Mine warhammeralliance'i või igni foorumi lehele, loe esimese kolme threadi pealkirjad, lingi üks siia, profit!

Üllataval kombel on mainitud foorumite kasutajad warhammeri mängijatest siiski ilmselge vähemus. Sellest vähemusest omakorda vähemuse moodustavad whinejad. Nagu sinulgi, on irisejatel tihti kiledam hääl ja et olla kuuldav, nad lihtsalt vinguvad palju - hoidku jumal selle eest, et keegi neile tähelepanu ei pööra.

Bastion Stairsi kohta. Sai eile vasak tiib enamvähem ära clearitud.

Väga kõva run oli. Läksin BS'i ingame sõbra ainult türklastest koosneva gildiga ja üllatusin esimestel minutitel, et kuradi head mängijad seal gildis (võrreldes teatud teiste mängijatega, kellega olen kohtunud).

Algselt oli prioriteet saada kõigile madalama leveli grupi liikmetele Bastion Stairsi influence põhja, seega tagusime trashi kasti ning nii kui PQ oli järgmisel tasemel (loe: "löö boss mätasse"), tapsime bossi ära. Siis liikusime edasi järgmiste PQ'deni ning kordasime varasemat skeemi. Kui boss maas, läksime tagasi eelmise PQ juurde ja kordasime skeemi. Influence (rep) tuli väga kiiresti.

Peale mõningat influence tõstmist sai liigutud edasi sügavamale Bastion Stairsi. Bossid läksid suuremaks, tunne hinges oli eepilisem. Meenutas nuubi aegu wowis, kus content oli tundmatu ja encounterid põnevad .)

Kõige lahedam encounter oli minu jaoks vaieldamatult ühel areenil veristamine. Asi algas jällegi PQ'na, kus tuli järjest erinevaid nõrgemaid ja tugevamaid mobe, kes tuli kasti lüüa. Kui kasti ei löö, siis edasi ei saa .) Meie lõime nad kasti ja saime edasi. Järgmine samm oli miske kolme veel tugevama mobi kiusamine, kellest kõik droppisid erinevat bloodlord (oli vist bloodlord?) nänni.

Erineval scardi lingist, ei nutnud seal keegi. Kes oli grupis, osales bossi tapmsies ja oli geari ära teeninud ning vajas seda, needis ning sai. Lisaks oli ka BOE bloodlord esemeid, mis jagati greediga laiali. Endale sain vibu ja shamaani saua (mille tõenäoliselt panen gildi panka ootama väärilist omaniku).

Blabla.. rohkem ei viitsi eriti kirjutada. Läksime hiljem müraka draakonist lordi juurde, kellele üritasime molli panna. Kuidagi väga osavalt suutsime poolel grupil lasta surma saada ja kusagil 60% elude peal lord kadus ära (bugis).

ehee.. see oleks nüüd see koht, kus scart nutab rõõmupisaraid ja kisaks: "FAIL FAIL FAIL".
9 Inimese, kes osalesid meie warbandis seisukoht oli rahulik. Keegi fail ei karjunud. Surnud said ressi. Läksime eelmise PQ juurde, tegime pq ära, tapsime teise bossi ära. Tulime tagasi draakoni juurde. Tegime eelneva PQ ära ja lõime draakoni kasti (sain loodi jagamise tabelis esimese koha), aga draako droppis ainult rohelisi kotte sellel korral .p

Kokkuvõte bastion stairsi vasakust tiivast:
Meenutas wowi BRD'd (eriti arena event). Kuna grupp oli mõnus ja suhtumine hea, siis 2 tundi, mis BS'is sai veedetud, jäid meelde kui ühed meeldivamad WAR'i pve ajaloos. Mobid oleks palju raskemad olnud suvalise PUG'iga (olen PUG'idega ka parajalt BS'i teinud ning ükski PUG ei ole eelpool mainitud bossidest ühtegi bossi maha saanud).
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Winenose
HV vaatleja

sõnum 18.11.2008 11:05:17 vasta tsitaadiga

Hea jutt icon_smile.gif

Bastion Stairs on vahva jah. Aga tundub, et te ei läinud viimase bossi juurde. Kui sealt arenalt üles minna, siis on seal ka üks tee edasi kus on mõned valvurid ja portal vasaku tiiva bossi juurde. Too dropib juba neid Bloodlord set itemeid. Portalisse astumiseks on vaja esimese taseme influence omada.

Pühapäeval tegime ka vasaku tiiva uuesti läbi ja kohtusime seal arenal ühe teise grupiga, kellega hiljem jälle paremas tiivas kokku saime. Siis sai ka parem tiib ära puhastatud. Seal on üks ütlemata vägev PQ, viie tasemega ja andis kokku roppu moodi influence. Kogu parema tiiva pealt kokku sain ma mingi 30k influence ja nüüd on see influence lõppu jõudnud. Parema tiiva lõpus on samuti boss, Lord Slaurith vist oli nimeks. Peale ühte kiiret wipe ja ühte korda 5% wipe võtsime ta maha ka. Alguses tundus keeruline, aga tegelikult väga lihtne boss. Tema juurde sisse astumiseks on vaja teise taseme influence.

Eile õhtul polnud kahjuks kahte 35+ tanki online, niiet BS jäi tegemata, aga eks vaatab täna jälle. See on tore, et bosside juurde jõudmiseks ei pea teed puhastama kui kellelgi just influence vaja pole. Level 40 saab sinna lihtsalt kohale jalutada.

Ahjaa, pühapäeval sai Rainway kätte level 40. Ma ei tea kas ta siin foorumil käib, aga tegemist ka eestlasega, mängib ironbreakerit.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.11.2008 11:17:48 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Bastion Stairs on vahva jah. Aga tundub, et te ei läinud viimase bossi juurde.

Aye. Me käisime seal juures, aga sisse ei läinud .)

Õnne ja kirves habemesse teie tangile.
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 18.11.2008 12:19:51 vasta tsitaadiga

Nende Bastion Stairsi bosside juurde tehti hiljuti muudatus - kui sa maha sured, siis respawnid sama portali taga, mitte päris BS alguses. Nüüd on variant mitu korda järjest proovida, ei pea enam uuesti bossi juurde liduma. Kaks asja küll: 1) kui võitlus veel käib, siis ei saa sisse tagasi minna ja 2) see 15 minutine elude debuff. Võib 15 minti oodata või siis ignoreerida seda. Meie parema tiiva võit tuli selle debuffiga. Proovisime sealsamas ka suicideda, et kas see võtab debuffi maha, aga ei võta.

Veel BS-st. Seal on kolm tiiba, eks. Iga tiiva jaoks on eraldi questid. Vasakus tiivas on kõigepealt quest kuskile sinna esimese ja teise PQ vahele, minuarust mingit hunnikut klikkida. Järgmine on kolmanda PQ juures ühe tüübiga rääkida. Edasi on vaja 2 valvurit maha lüüa bossi ukse ees ja lõpuks boss ise ära tappa. Siis on vasaku tiivaga kõik. Parema tiiva puhul on lihtsalt quest "kill Lord Slaurith". Keskmise kohta ma veel ei tea, me ei ole sinna veel läinud. Kogu selle asja point on, et kui kõigi kolme tiiva questid on ära tehtud, siis peaks tekkima juurdepääs üldisele BS bossile. Netis on muidugi hulganisti infi selle kohta, aga eks see inf on kõik ju niisama jutt kuni ise asju läbi ei ole teinud.

Tegelikult on ju sama teema seal Mount Gunbadis.. igal tiival on oma boss ja kõige lõpuks on see level 33 jurakas.
tagasi üles
m1co
Piiratud kasutaja
m1co

sõnum 18.11.2008 17:09:55 vasta tsitaadiga

Squid Herder meenutas ikka liiga palju WoW'i hunterit imo. Ei meeldi see peti teema, ma tahaks pigem sellist nö "sniper-hunter"'it mängida. Mis on ka sama võimatu War'is kui ka WoW'is, kuna sellised asjad on lihtsalt liialt gimped. Mängisin ise sorcereri level 38 peale, mõningat endgame'i juba nägin. Aga ajapuuduse tõttu ei viitsinud edasi mängida. Eks vast detsembris teeb ka level 40 ära. Eight Karak Peaks realmis.
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 18.11.2008 20:30:33 vasta tsitaadiga

m1co kirjutas:
Squid Herder meenutas ikka liiga palju WoW'i hunterit imo. Ei meeldi see peti teema, ma tahaks pigem sellist nö "sniper-hunter"'it mängida. Mis on ka sama võimatu War'is kui ka WoW'is, kuna sellised asjad on lihtsalt liialt gimped. Mängisin ise sorcereri level 38 peale, mõningat endgame'i juba nägin. Aga ajapuuduse tõttu ei viitsinud edasi mängida. Eks vast detsembris teeb ka level 40 ära. Eight Karak Peaks realmis.

T4 PvP kontekstis ei kasuta enamus squigi, sest mingi career tactic annab siis 25% dämmi juurde kui peti pole väljas. Pealegi enamus dämm tulebki minu teada just niisama vibuga möllamisest. Squig on seni mul kasulik olnud PvE's üksi leveldamisel ja mõnes SC's niisama kedagi terroriseerima saates (horned squigil mingi tore knockback on aga muidu keskendun ikka noolte teele saatmisele).
WoW'i hunteriga sarnasuse kohta ei oska kommenteerida icon_smile.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.11.2008 20:35:49 vasta tsitaadiga

Mikiki kirjutas:
T4 PvP kontekstis ei kasuta enamus squigi, sest mingi career tactic annab siis 25% dämmi juurde kui peti pole väljas.

Enamus kasutavad squigi.
Squig = knockback / 50% rohkem armorit sh'le / crit debuffbot.
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 18.11.2008 20:39:22 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Mikiki kirjutas:
T4 PvP kontekstis ei kasuta enamus squigi, sest mingi career tactic annab siis 25% dämmi juurde kui peti pole väljas.

Enamus kasutavad squigi.
Squig = knockback / 50% rohkem armorit sh'le / crit debuffbot.

Raisk ma ei tea keda uskuda. Burlokis nagu räägivad enamus, et nad ilma ja dämmi peal väljas. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 19.11.2008 10:31:11 vasta tsitaadiga

str in numbas + steady aim + aimin quickly + he's a biggun

squig miinused:
sureb kergelt

squig plussid:
saad vastast disarmida
saad kasutada QS skilli "run away", parim sh põgenemise moodus
squig grenzy + squig light armori peal on päris häiriv
erinevad buffid mängijale: 10% range, armorit juurde, crit debuff/buff

Samas.. kui tahad suuri numbreid, siis võid ju squigita ringi joosta, aga kaotad sellisel juhul ei saa sa kasutada lihtsalt teatud skille, mis su klassil on .) St.. kui tahad olla imba dps klass, siis tee endale sorc nt..
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 19.11.2008 11:13:27 vasta tsitaadiga

Kui squig maha lüüa, siis millal squig herder uue saab teha? White lionil on 15 sekundit paus näiteks, aga destro kohta ma ei tea üldse.

Eile oli fun õhtu. Teisipäev on meil üks guild event päevadest ja läksime kahe grupiga Bastion Stairsi, vasakusse tiiba. Poole peal jõudsime järgi ühele teisele poolikule warbandile ja liitusime. Täis warbandiga on ikka igati lahe asju ajada icon_smile.gif Puhastasime kolmanda PQ ära kaks korda, just for fun, siis suundusime paremasse tiiba. Seal tegime samuti kõik PQ-d järjest ära. Kolmandat tegime veel kaks korda ja pullisime ekstra herosid juurde, igaüks dropib kaks asja. Aeg oli siis juba kesköö ja liikusime portali juurde kust enamus rahvast algusse tagasi läks.

Õhtu lõpetuseks tapsime maha ka parema ja vasaku tiiva bossi uuesti, droppis 2x runepriest, witch hunter ja engineer set item. Ma olen väga rahul sellega icon_smile.gif

Veelkord, täis warbandiga on väga tore. Pullisime 10 kaupa champione ja AEsime neid surnuks kiiresti, see on hoopis midagi muud kui ühe grupiga ettevaatlikult seinaääri mööda hiilida icon_smile.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 19.11.2008 11:22:00 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Kui squig maha lüüa, siis millal squig herder uue saab teha? White lionil on 15 sekundit paus näiteks, aga destro kohta ma ei tea üldse.

Kohe saab uue summonida (kui summid teisest liigist squigi). Igal squigil on eraldi skiiski 30s cooldown. Horned squig sureb? Teisest liigist squigi saad kohe summida, horned squigi saad 30s pärast summida. Kui squigi ise õhku lased, on järgmise squigi summ instant.
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 19.11.2008 16:06:59 vasta tsitaadiga

Krdi mõttetu on neid squige tappa siis. Kui lõvi ära tapetakse, siis läheb miinimum 20 sekundit kuni ta uuesti kallale tuleb - 15 on summoni refresh ja siis ta peab veel käskluse saama ja jooksma, jne.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 19.11.2008 16:27:02 vasta tsitaadiga

Winenose kirjutas:
Krdi mõttetu on neid squige tappa siis.

Tapa alati squig ära.

SH on hetkel koos squigig gimp. Kui sa squigi maha lööd, on sh täielik gimp. Ei saa disarmida, ei saa hüpata, range väiksem, damage väiksem jms.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 19.11.2008 17:05:44 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Winenose kirjutas:
Krdi mõttetu on neid squige tappa siis.

Tapa alati squig ära.

SH on hetkel koos squigig gimp. Kui sa squigi maha lööd, on sh täielik gimp. Ei saa disarmida, ei saa hüpata, range väiksem, damage väiksem jms.

ja siis lased oma squigi 5% elude peale ise õhku ning saad kohe instant 100% eludega uue squigi? kas see toimib ka nii?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 19.11.2008 17:26:15 vasta tsitaadiga

Ravenclaw kirjutas:
ja siis lased oma squigi 5% elude peale ise õhku ning saad kohe instant 100% eludega uue squigi? kas see toimib ka nii?

Teist tüüpi squigi saad instant tagasi summida. Sama squigi ei saa. Et squigi õhku lasta, pead tal üpris lähedal olema.
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 19.11.2008 19:40:26 vasta tsitaadiga

Pole küll WL'iga mänginud, aga tundub küll nii praegu, et kuna lõvil on see tore fetch omadus oleks kohene uue lõvi saamine eriti haige. Pole küll kindel, aga kas ka WL'il pole üksi olles paremat kaitset kui SH'l? SH võib ilma squigita üpris kiiresti maha saada (kui just 1v1 ei ole ja SH'd mingi kogenum tegelane ei mängi).
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 19.11.2008 20:40:51 vasta tsitaadiga

Detsembri alguses oodata WARI kahte uut klassi (destro poolel miske kuri tank ja orderi poolel keski gai.. - kannab sulgedega kiivrit).
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 19.11.2008 20:48:12 vasta tsitaadiga

Destrol Black Guard(Ironbreakeri mirror)* Orderil Knight of the Blazing Sun(Choseni mirror)*
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Mikiki
HV kasutaja
Mikiki

sõnum 19.11.2008 21:29:21 vasta tsitaadiga

Orc choppa oleks võinud tulla hoopis (ja siis see dorfide hammerer vms). Aga eks nad ka kunagi tulevad icon_smile.gif
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 19.11.2008 22:22:24 vasta tsitaadiga

Hammerer vahetatakse vist välja. Räägitakse et mingi SLayer tuleb hoopis kuna rahvas pmst tahab aga ei tea midagi. Choppa tuleb ikka ma pakun.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 19.11.2008 23:55:31 vasta tsitaadiga

Slayer võib lahe tulla, selline frenzy, grazy, kahe kirvega, punaste juuestega, punkari soenguga dworf kes tahab kõiki ja kõike maha lüüa icon_smile.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Winenose
HV vaatleja

sõnum 20.11.2008 11:28:13 vasta tsitaadiga

Mikiki kirjutas:
Pole küll WL'iga mänginud, aga tundub küll nii praegu, et kuna lõvil on see tore fetch omadus oleks kohene uue lõvi saamine eriti haige. Pole küll kindel, aga kas ka WL'il pole üksi olles paremat kaitset kui SH'l? SH võib ilma squigita üpris kiiresti maha saada (kui just 1v1 ei ole ja SH'd mingi kogenum tegelane ei mängi).

Njah, Fetch on küll alles level 40 skill. Mul on level 19 white lion endal, mängin teda aktiivselt. Väga vahva tegelane on, kõvasti dami teeb! Lõvi annab päris palju juurde, osa skille töötavad ainult koos lõviga ja lõvi ise teeb ka korralikult dami. RvR-s on see hea, et lõvi saab ka buffitud. Ehk siis T2 scenarios on lõvi alati level 18 või kõrgem.

Eile just vaatasin, et keda mul siis kõige rohkem on tapetud - 92 witch elfi, 70 disciplet, 84 sorcereri. Sealt edasi tulid goblinid ja siis teised. Ma olen ikka VÄGA verine nende kuradi elfide peale.. teevad healeri elu nii sitaks (mul on main level 40 runepriest). Niiet nüüd on payback time!

Kusjuures olen kohanud paari tüüpi T2 scenariotes destro poolel kes on tõsiselt head. Üks witch elf võtab mind alati 1v1 situatsioonis maha, teistega on tasavägine või mina võidan, aga üks konkreetne tüüp suudab mind alati maha lüüa. Eks tal ole kindlasti talismanid ja hea equipment, aga no skill on ikka ka tasemel.

Ahjaa, uurisin ka seda Realm Wari (http://realmwar.war-europe.com/realmwar/Index.war) ja leidsin ennast isegi ühe tabeli tipust! Nimelt ma olen kõige rohkem guild leadereid tapnud üle kõikide runepriestide! Seda seal muidugi ei mainita, et enesetappusid ka loetakse icon_biggrin.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 20.11.2008 13:50:24 vasta tsitaadiga

Ütleme, et see realmwar asi on üks korralik nolifemise tabel .p
tagasi üles
vantvol
HV kasutaja

sõnum 22.11.2008 03:25:51 vasta tsitaadiga

tegin kah endale marauderi lev 20 atm.kui keegi viitsib võib guildi kutsuda nimi promill. olen dps tree
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 22.11.2008 09:18:15 vasta tsitaadiga

Sina tahad kell 02.25 kutset ja meie tahame 08.17 kutsuda, kahtlane .p
Igatahes kriba mängus /who BLONDIIN PINGVIIN ja küsi kutset mõnelt liikmelt.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Warhammer Online mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 97, 98, 99  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.