Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 17.11.2008 22:58:10 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:

Rääkisin endast icon_razz1.gif Ja instasid sai ainult paar tükki tehtud, nimelt Nexus ja Utgarde. Ülejäänu tuli puhtalt questide eest ^^

Lahe icon_smile.gif Õnnitlen! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
neros
HV Guru
neros

sõnum 17.11.2008 23:12:16 vasta tsitaadiga

Mis teema kõikidel nende kratsimistega on. Juba mitu päeva tagasi... ja mitte ainult warrior, in general realm 1st icon_smile.gif
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 17.11.2008 23:17:44 vasta tsitaadiga

4 achievementi korraga pole ju paha icon_biggrin.gif Realm first lvl 80 tauren, Realm first lvl 80 Warrior, Realm First lvl 80 ja Level 80! icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 18.11.2008 00:49:27 vasta tsitaadiga

Future1234 kirjutas:
palju HV inimesi 80 on?

22
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 18.11.2008 00:53:09 vasta tsitaadiga

Ma pole ka eriti buge kohanud. Kui vaid mõned minu enda neti läägi pärast. Üldiselt olen ülirahul questidega. Blizz rääkis et tahab mängijatele tekidada imba tunnet (questidega). Näiteks see Wrath Gate event, kui Undercityt päästsid, päris lõbus oli 50k hpga ringi joosta ja 30 kiloseid litte sisse lasta mobidele icon_razz.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.11.2008 10:57:05 vasta tsitaadiga

Kui veel veits haipida siis dungeonid on samuti pagana kenad. Enam pole päris kõik lihtsalt järjekordsed koridorirägastikud ning ka bosside strateegiad on vägagi erinevad ja suuresti seninägematud. Loodan et raidid on sama head icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Roger10
HV kasutaja
Roger10

sõnum 18.11.2008 10:58:37 vasta tsitaadiga

endgamet näinud vennad pole veel ülevaateid vorpinud
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
larocko
HV vaatleja

sõnum 18.11.2008 13:23:16 vasta tsitaadiga

Ostsin just World of Warcraft Vanilla ning tahaks ka prepaid kaarti kohe ära kasutada. Mänguaeg jääb ikka kokku, mitte ei lähe 30 päevalt -> 60 peale ?
Samuti, kas oleks kedagi kes aitaks leveldada minu tegelast Outlandi serveris ? Paistab, et kõik omavad juba kõrgema leveliga tegelast ning üksinda leveldamine kipub natuke raskeks..
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 18.11.2008 13:33:35 vasta tsitaadiga

larocko kirjutas:
Ostsin just World of Warcraft Vanilla ning tahaks ka prepaid kaarti kohe ära kasutada. Mänguaeg jääb ikka kokku, mitte ei lähe 30 päevalt -> 60 peale ?
Samuti, kas oleks kedagi kes aitaks leveldada minu tegelast Outlandi serveris ? Paistab, et kõik omavad juba kõrgema leveliga tegelast ning üksinda leveldamine kipub natuke raskeks..

Sa võid gamecardi kohe peale panna, ega ta seda ära ei söö icon_smile.gif hakkab alles siis kasutama, kui sul see free 30 päeva on läbi icon_smile.gif
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.11.2008 13:56:29 vasta tsitaadiga

Mitmekesi leveldamisel on see jama, et kui levelite erinevus on suur siis väiksema leveliga tüübi jaoks on leveldamine aeglasem, kui kõrgema leveliga. Mina soovitaks ikka valdavalt üksi üritada hakkama saada, vähemalt õpid oma tegelast tundma. Muidugi aeg-ajalt võid ka gruppi otsida instades käimiseks või gruppquestide jaoks icon_smile.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.11.2008 14:32:38 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Mina soovitaks ikka valdavalt üksi üritada hakkama saada, vähemalt õpid oma tegelast tundma.

Jaa.. Your sologrind skill has increased to level 400. Minu meelest võiks võrgumängudes üleüldse rohkem selliseid mängijaid olla, kes mõtlevad endale, ei tunne ühegi teise mängija skille, relvi - nende omadusi ning on võimetud meeskonnatööks.

MOAR SOLOGRIND! MOAR!
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.11.2008 14:41:41 vasta tsitaadiga

Solomist soovitasin eelkõige seetõttu, et valdav mass rushib nii ehk naa levelcapi suunas,seega nendega grupeerudes võivad nad suts pahandada kui sa igat nurgatagust uurid ja questi teksti loed. Kui üritad nendega sammu pidada siis jääb palju nägemata icon_smile.gif
Muidugi kui suudad leida inimese kes mängib sinuga samal ajal ning kellega koos maailma avastada siis koos tegutsemine võib olla oluliselt lihtsam, kui üksi. Samas on suht tõenäoline ka see, et mobidest lihtsalt facerollitakse üle ning sa ei õpi oma klassi tundma ning kui hakkad vanemate olijatega koos midagi tegema siis ei saa eriti adekvaatselt hakkama.

Teisi klasse-spece saab tundma õppida instasid tehes, koos open world queste tehes just suurt miskit ei õpi. Kui paarkümmend korda instadest läbi käidud enne levelcapini jõudmist siis peaks põhilised teadmised käes olema.

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.11.2008 14:47:42 vasta tsitaadiga

Eks su jutus point sees. Ei suutnud lihtsalt oma piiritut tüdimust teatud kaasmängurite saamatuse suhtes vaos hoida.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 18.11.2008 19:18:01 vasta tsitaadiga

Mulle hakkas meeldima see uus algusala, tundra. Gorloc'd näevad välja nagu Timberg oma warhammeris icon_razz.gif
larocko
HV vaatleja

sõnum 18.11.2008 22:26:02 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Mitmekesi leveldamisel on see jama, et kui levelite erinevus on suur siis väiksema leveliga tüübi jaoks on leveldamine aeglasem, kui kõrgema leveliga. Mina soovitaks ikka valdavalt üksi üritada hakkama saada, vähemalt õpid oma tegelast tundma. Muidugi aeg-ajalt võid ka gruppi otsida instades käimiseks või gruppquestide jaoks icon_smile.gif

Solomise vastu pole midagi, aga questid kipuvad liiga raskeks üksi tehes ning paistab, et 95 % populatsioonist powerleveldavad oma karakterit 80e peale. Niisama tagamõtteta ei viitsiks creepe ka taguda (kasvõi itemi kogumine mobilt ning selle questiandja juurde viimine oleks tegu).
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 19.11.2008 00:20:52 vasta tsitaadiga

Teil kellelgi selline masin on? (XPS M1730 World of Warcraft edition) Siin on pikk review sellest - http://www.wowinsider.com/2007/12/11/hands-on-with-the-dell-xps-wow-laptop/
Mul üks tuttav hakkas hiljuti WoW'ima ja soovib endale toda osta, ent kas tasub? Ta nolaifib küll ~10h päevas. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 19.11.2008 00:44:10 vasta tsitaadiga

larocko, mis klassiga mängid et questid rasked on? Olen senini proovinud umbes pooli klasse ja pole veel ühegagi probleeme täheldanud. Kui hätta jääd võid alati wowwikist veidike lugeda oma tegelase võimete kohta icon_smile.gif
tagasi üles
dzombe
HV kasutaja

sõnum 19.11.2008 03:29:42 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Teil kellelgi selline masin on? (XPS M1730 World of Warcraft edition) Siin on pikk review sellest - http://www.wowinsider.com/2007/12/11/hands-on-with-the-dell-xps-wow-laptop/
Mul üks tuttav hakkas hiljuti WoW'ima ja soovib endale toda osta, ent kas tasub? Ta nolaifib küll ~10h päevas. thumbs_down.gif

Ei. Kui ta just mängimisega ei teeni. Vastasel korral ei saa tasuvusest rääkida.

PS. Selle raha eest saaks 2x Inspiron E531 lauaarvutit koos Dell 2007FP monitoriga.

Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 19.11.2008 03:36:32 vasta tsitaadiga

hind siis 4500 usd -d``?

otsin kokku katkiseid kõvakettaid projekti jaoks , kel tasuta jagada on oleks tänulik.

Ostan , Müün ja Vahetan vanavara.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 19.11.2008 10:17:41 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:

Rääkisin endast icon_razz1.gif Ja instasid sai ainult paar tükki tehtud, nimelt Nexus ja Utgarde. Ülejäänu tuli puhtalt questide eest ^^

Ma magasin liiga palju :p
Muidu mul oli 2 esimest retrid.
Death Knight omas ka mind leveldamisel ära : D

Muidu kuidas ma Kirin tori friendlyks saan? kas kuskil areas on nende queste mida ma ei teinud? (storm peaks, borean)
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
eldarion
HV vaatleja
eldarion

sõnum 19.11.2008 11:35:44 :( vasta tsitaadiga

Täna on küll maintenance day, aga realm status näitab et enamus servereid on üleval. Samas kui ma sisse login, siis wow pakub mulle ainult germaanikeelseid realme ja needki on maas!?! Kellelgi teisel ka sellist probleemi esinenud on?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
slayer
HV kasutaja
slayer

sõnum 19.11.2008 12:07:59 vasta tsitaadiga

Seda ei saa probleemiks nimetada, kuna uudiste all on kenasti kirjas, et hooldus on kella 5:00-11:00 pariisi aja järgi. Sisse võid uuesti logima hakata kella 12'st meie aja järgi.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 58
tagasi üles
mustiCas
HV kasutaja
mustiCas

sõnum 19.11.2008 12:10:57 vasta tsitaadiga

slayer kirjutas:
Seda ei saa probleemiks nimetada, kuna uudiste all on kenasti kirjas, et hooldus on kella 5:00-11:00 pariisi aja järgi. Sisse võid uuesti logima hakata kella 12'st meie aja järgi.

10 000th post thumbs_up.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
630
HV kasutaja

sõnum 19.11.2008 12:17:38 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:

Muidu kuidas ma Kirin tori friendlyks saan? kas kuskil areas on nende queste mida ma ei teinud? (storm peaks, borean)

Boreanis pead queste tegema jah. Amber Ledge siis täpsemalt on küla nimi kus nad pesitsevad.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 19.11.2008 14:17:59 vasta tsitaadiga

630 kirjutas:
Rasvane kirjutas:

Boreanis pead queste tegema jah. Amber Ledge siis täpsemalt on küla nimi kus nad pesitsevad.

Btw.. teile ei tundu et heroicud on kohati raskemad kui naxx 10man or smtn? icon_biggrin.gif

Mul nagu sõber tank kellega koos asju teeme ja kelthuzad littis talle 7k melee litte vms.. ja heroicu mobid litivad 4-5k icon_rolleyes.gif
E: jah, nüüd siis 14ni serverid maas.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.