Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Araablane
Kreisi kasutaja
|
10.11.2008 21:52:20
|
|
|
Repairi skilli soovitan tõsiselt nagu jumala võimsaid relvasid saab ehitada.
Nagu nuke grenade mis teeb 300 dammi.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
11.11.2008 11:21:58
|
|
|
ise kasutan Ranger combat armorit (saab üht sidequesti tehes)- korralikud combat armori statid, parandamiseks saab kasutada tavalisi combat armoreid ja neid õnnetuid Talon combat armoreid (kuidas ma veel nad kõik ära tapnud veel ei ole, ma isegi tegin nende baasi tühjaks ) ja statid on +10 small guns ja +1 luck
ise leidsin eile veel ühe bobbleheadi. nüüd vaid 2 puudu!
kuid ei ole enam kindel kas neid kahte leian- kaart on läbi tuhnitud, ilmselt jäid kuskil kahe silma vahele.
ainuke koht mis mul veel käimata on kapitooliumi hoone, selle võtan täna käsile ja siis vist ongi esimene playthrough läbi.
kuigi osad asjad on lahendamata jäänud (sissepääs vault-teci peaarvutisse näiteks ja sissepääs maa-alusesse punkrisse (mille 5 võtit on suvaliselt maailma peal laiali- 3 leitud)), proovin neid lahendada teise mängimisega. aga näis, võibolla veel suudan ära lahendada
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirigon
HV kasutaja

|
11.11.2008 14:31:01
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
ise leidsin eile veel ühe bobbleheadi. nüüd vaid 2 puudu!
kuid ei ole enam kindel kas neid kahte leian- kaart on läbi tuhnitud, ilmselt jäid kuskil kahe silma vahele.
ainuke koht mis mul veel käimata on kapitooliumi hoone, selle võtan täna käsile ja siis vist ongi esimene playthrough läbi.
|
Sa spoileriga neid kohti üles ei viitsi panna mis sa leidnud oled, ma olen kaa jube tuhnija (kuradi imelik sõna )äkki on endalgi mõned lohakile jäänud aga jube head asjad on kll..
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
11.11.2008 15:02:51
|
|
|
Mirigon kirjutas: |
Sa spoileriga neid kohti üles ei viitsi panna mis sa leidnud oled, ma olen kaa jube tuhnija (kuradi imelik sõna )äkki on endalgi mõned lohakile jäänud aga jube head asjad on kll.. |
keeruline- ma mäletan kohti aga ma ei mäleta kohanimesid
janoh, mitmed kohad on niivõinaa meelest läinud juba, neid bobikuid on ju tegelt kole palju
ma suht kindel et praeguseks on juba pandud kokku kuskil mingi list kõikide bobikute leidmiseks. viska googlisse või fallouti wikisse (http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Wiki) otsing.
ma ise praegu hoidun nende lugemisest- meeldib ise asju üles leida. samas kui teise mängu alustan, siis teen ilmselt tähtsamate skillide ja stattide bobikutele ringi peale
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
aare2
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
wrx123
HV kasutaja
|
11.11.2008 17:37:46
|
|
|
Proovige järgi, kas lihtsalt konsooli setgs iMaxCharacterLevel ### trükkimine ei muuda level cap-i suuremaks. Trellid asendage numbritega.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
manraynor
HV kasutaja
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
13.11.2008 00:39:12
|
|
|
oi bljää sain ka selle mängu eile ja sai eile ja täna kõvasti mängitud... väga mõnus mäng on endale raskelt meeldib kuigi pole kunagi ühtegi Fallouti mänginud... kuigi jah kuna inglise keelt väga palju ei jaga et päris vabalt ei oska rääkida siis on see mäng ka päris keeruline minu jaoks,sellesmõttes et ma ei jaga lahti mis need asjad kõik seal teevad need igast skillid ja muud asjad või mis nendega teha saab siis ma ei jaga seda ka lahti et miks ma ei saa neid lukkusi muukida lahti ütleb et mul peab olema mingi nii ja niipalju punkte või see tuleb pärastpoole ? ja siis nagu mingi leveli lõpus annab mulle mingeid miinuseid ja plusse igale erinevale oskusele juurde panna millest ma ei saa üldse mitte midagi aru klikkin niisama mõnele rohkem ja mõnele vähem sry kui rumal jutt aga lihtsalt päris keeruline mäng minu jaoks aga muidu mäng raskelt meeldib.. kõik see atmosfäär ja see muusika mis sinna mängu on pandud on lihtsalt suurepärane minu meelest momendil olen jõudnud sinna ka kuskile muuseumi juurde oma missiooniga et pean mingi Retrieve the Communications Relay Dish vms... aga muidu ka jah käin ja uudistan niisama ringi vahepeal teen neid missioone 8) sest lihtsalt seal isegi niisama ringi müttada on ilgelt lahe... see VATS vms asi avaladas ka suurt muljet kuigi kui mingi viletsama relvaga lasta siis ta nagu ei tee suurt kahju momendil ja vahest ei ole asi millegipärast väga täpne ? ei tea kas see läheb lõpupoole täpsemaks või peab seda hakkama ise kuidagi tasapisi reguleerima ? see on ka lahe et vahest peab ikka päris palju otsima mingit kohta kuhu pead minema nt et kui pidin selle mingi dog-iga rääkima siis pidin ennast lolliks otsima mingi müttasin pool kvartalit läbi tegelt oli kutt seal samas raadiojaamas ok sry mu võhiklikusest... väga lahe mäng on raskelt meeldib
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
13.11.2008 03:01:51
Arefu??? |
|
|
Mis teema selle Arefu questiga on (p2ris alguses, kus mingi tshikk Megatonist palub viia kirja)
L2hen sinna, leian mingi maja2etud vault 106. Luudin k6ik 2ra. Siis on mingi maha p6letatud "Bed and Breakfast" koos hunniku laipadega ja see Arefu ise. Uks on laudadega kinni. l2hed 88sel, kinni, l2hed p2eval, kinni, thskiga ka ei anna r22kida, et "kuule, putka uks on nagu laudadga kinni". WTF?
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Seven7h
HV kasutaja

|
13.11.2008 03:27:23
|
|
|
arefu on highway bridge'i peal paar majakest mida valvab püssiga onkel
dno where the fk sa ringi kolad aga kindlasti mitte õiges kohas
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.11.2008 10:45:19
|
|
|
OFFF, mine üles maantee peale, see all olev maja on lihtsalt suvaline hütt
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
13.11.2008 11:22:49
|
|
|
Huvilistele infoks, et PC versioon siis alates eilsest ka Progames.ee poodides füüsiliselt saadaval.
Kahju ainult, et toda ei saa Steamiga siduda, et täiendused läbi tolle automaagiliselt edaspidi käiksid...
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
manraynor
HV kasutaja
|
13.11.2008 15:22:30
|
|
|
Just sain Main quest done ja võrreldes FO1 ja FO2-ga on Lõpp suht huvitav.
Aga... LÜHIKE .
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
13.11.2008 17:49:58
|
|
|
Kurat. Vahepeal ei olnud aega mängida, miskine 2-3 päeva vist. Täna panin mängu käima uuesti, kartuses, et igav vms. Selle tulemusel peab homme koolist vaba päeva võtma hoopis
Liigahea mäng ikka
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
13.11.2008 19:28:27
|
|
|
kas mingi patchi pole välja tulnud vms?alguses lugesin siin,siis pidi suht bugine olema vms,eriti selle pähelaskmise teemaga.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.11.2008 20:56:18
|
|
|
dstar, keegi ei taha lihsalt välja teha (sama teema nagu et mustade linnaosas võid valge inimesena rahulikult laipa mängida, keegi ei tee väljagi)
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
13.11.2008 23:23:59
|
|
|
dstar kirjutas: |
Sattusin ka ühe side-questi bugi otsa:
Spoiler 
Tahtsin Megatoni õhku lasta, aga Tenpenny torni valvur ei lasknud mind enne Burke'ga kohtumist uksest sisse. Kiitis hoopis minu suurepärast otsust, et ghoul Roy ja tema gängi ära hävitasin. Laadisin teise save faili enne Ghoul questi ja kõik oli korras. Võib-olla keeras see quest midagi piixu, ei tea. Lõpuks sain edasi nii, et lasin valvuri maha ja võtsin ukse võtme lisaks päris heale armorile endale. Valvur lebab siiamaani koridoris vereloiugus ja mitte kedagi ei huvita. Selles mõttes on AI mängus ikka päris jube. Megatoni baaris tulistasin Burke'i surnuks ja keegi ei teinud sellest väljagi, kõnniti rahulikult laibast mööda...
|
tuleb meelde et kuskil rohkem kui mängu keskel, lasin kogemata väga tähtsaid tegelasi, kes kõik mu vastu asusid siis.
savenud polnu ka rohkem kui autosave ja quicksave, mõlemad nässus, aitas see kui põgenesin, läksin kaugele ära ja siis tulen tagasi, ja kõik jälle sõbrad vahest on mõnest bugist kasu ka , peale selle ja siis et mäng aegajalt crashis pole nagu muid buge täheldanud
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
axeon
HV vaatleja

|
14.11.2008 09:49:05
|
|
|
nolifer kirjutas: |
tuleb meelde et kuskil rohkem kui mängu keskel, lasin kogemata väga tähtsaid tegelasi, kes kõik mu vastu asusid siis.
savenud polnu ka rohkem kui autosave ja quicksave, mõlemad nässus, aitas see kui põgenesin, läksin kaugele ära ja siis tulen tagasi, ja kõik jälle sõbrad vahest on mõnest bugist kasu ka |
See ei ole bug, RTM. Kui kogemata ründad neutraalset ning relva kabuuristamine ei mõika, siis tõmbad mõneks ajaks eemale, tüüp rahuneb maha
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
14.11.2008 16:10:28
|
|
|
nu fallout 3 collectors edition on pea koos, puudu veel ainult kell... a seda ilmselt muretsema ei hakka kah.
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
14.11.2008 17:10:59
|
|
|
minake, mida sa selle kolaga ikka pele hakkad
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
14.11.2008 17:20:33
|
|
|
nolifer kirjutas: |
minake, mida sa selle kolaga ikka pele hakkad |
pole kunagi guide muretsenud endale, see esimene ja ilmselt j22b ka alles, m2ng v2ga meeldib mis muud, maybe kunagi myyn collectors editioni maha kui asja l2bi saan.
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|