Anarchy on rohkem selline kus peab strummimine selge olema ja Schools out on väge lihtne lugu Hardiga siis.. Experdini pole ma jõudnud
Muidugi, kui asi syncis pole siis on raske mängida... Aga kas ei lubatud siis seadetega asja synci panna ?
Aa.. huvi pärast küsin mis asendis mängida tuli? Kas seista, istuda või ise valida midagi.. ala maas kükitada vms _________________ Bawse
Sai eile ühel suuremal üritusel proovitud seda värki, ja natuke hakkas hammas verele...
Et kui algaja konsoolimehena uurida - siis kui palju läheks maksma umbkaudu mingi konsool pluss mäng koos kitarriga (kui võimalik, siis koos kahega)?
Soov oleks millegi odava järgi, aga keegi on nii fänn ja oskab kohe lihtsalt välja kalkuleerida, palju erinevad variandid kogu komplektina maksta võiks?
Tänud ette
Aix, X360 arcade (3k) + GH: World Tour (koos kidaraga ~1.7k). Selle kidraga saad ka mängida eelmisi GH-si (GH2, GH3, GH: Aerosmith) ning ka tulevaid (GH: Metallica, ja eks tuleb neid veel:P). Lisaks saad veel Rock Band-i mänge osta.
Aix, X360 arcade (3k) + GH: World Tour (koos kidaraga ~1.7k). Selle kidraga saad ka mängida eelmisi GH-si (GH2, GH3, GH: Aerosmith) ning ka tulevaid (GH: Metallica, ja eks tuleb neid veel:P). Lisaks saad veel Rock Band-i mänge osta.
Mänguks on pigem mõttekas võtta 1100.- makseb GHIII koos kitarriga... _________________ TALUSILDID
Suht karm iseenesest, peaaegu 5k kallima variandi puhul...
Kui palju PS2 variant odavam oleks? PS2 peaks vist hetkel kõige odavam müügisolev konsool olema?
Suht karm iseenesest, peaaegu 5k kallima variandi puhul...
Kui palju PS2 variant odavam oleks? PS2 peaks vist hetkel kõige odavam müügisolev konsool olema?
arvesta sellega, et siis võid ka lisaloode allatirimise ära unustada
ise soovitaks osta Xbox 360 + GHWT guitar bundle (4K + 1,7K)
koos postikuluga tuleb hind veitsa üle 800- Kidra vist on ikka ka siin sees, kui ma ei eksi?
Kindel et amazon saadab? Eesti on ju seal suht mustas nimekirjas, hea kui cd ja raamatuid saab. Kunagi sai neile kirjutatud ja öeldi
suht otse et seoses krediitkaardipettustega jms. nad meile eriti saata ei taha.
kas keegi on juba omandanud endale GH:WT mängu ja selle uue kitarri?paluks esmamuljeid:)
Kuna mul siiamaani guitar hero kitarri pole olnd siis ootab mind ees valik kas Les Paul või see uus world touri kidra?
kas keegi on juba omandanud endale GH:WT mängu ja selle uue kitarri?paluks esmamuljeid:)
Kuna mul siiamaani guitar hero kitarri pole olnd siis ootab mind ees valik kas Les Paul või see uus world touri kidra?
mul veel WT-d pole, kuna täiskomplekt pole veel Eestis müügile jõudnud, aga ise võtaks küll WT kidra - suuruse, välmuse ja omaduste pärast
Ise ostan kohe millagi Les Paul'i ära, GH:WT kidra maksab umbes kaks korda rohkem ja see puutetundlik osa kaela peal on täielik mõttetus. _________________ TALUSILDID
Pole ise proovinud, aga teiste inimeste kogemustest ning oma loogikast. Ei anna see näpu libistamine, midagi juurde, kui ise võin nuppe ilma strummimata lihtsalt vajutada. Eriti, et inimesed räägivad, et sa ei saa aru, mis värvi peal su näpp tegelikult on (samuti loogililine, kui see üks sile pind on ning ega sa ei vaata kah ju kitarri). _________________ TALUSILDID
No GHIII on 1100 krooni, kui GH:WT kitarriga on mingi 1700, kui ma viimati nägin. Ja arvestades, et GHIII mäng ise on mingi 800 krooni ja GH:WT hinnaks on midagi 1000, siis suht kitarri hinnaks tuleb kaks korda kallim... _________________ TALUSILDID
see GH III hind 1100-,mis platvormile see hind on?Ise tahaks ps3-le ja kõige odavam mis ma näinud olen on 1499- Andricos. Ja kas see GH:WT hind 1700,mis platvormile see hind on?
see GH III hind 1100-,mis platvormile see hind on?Ise tahaks ps3-le ja kõige odavam mis ma näinud olen on 1499- Andricos. Ja kas see GH:WT hind 1700,mis platvormile see hind on?
Kõik peaks 360'nele vist olema.
Ps3'ele GHIII nii odavalt ei ole:http://www.ox.ee/est/product/104603
Aga muidu Aerosmithinga sama kitarr: http://www.ox.ee/est/product/111551 _________________ TALUSILDID
/to Allu22
nii kitarriga versioon kui super bundle on poodides olemas juba :)
Eraldi seisev mäng jõuab veel järgmine nädal.
Ipoodi jõuavad nad alles järgmine nädal.
Parimat Soovides
olge te neetud kui nüüd ennem kõik super bundled ära ostate kui ma töölt ära saan
Edit: No nii, kes see ennem mind XBox360 super bundle ära reserveeris?
Rocca Enteris PS3-le pidi veidi veel jaguma. Ise sain küüned taha ja varsti kihutan. Teiste konsoolide kohta ei oska kommenteerida. Helistage ja pange kinni. Andricost võibki ootama jääda. _________________ PSN: eestimees
andricosse pidavat järgmine nädal tulema. Enterisse kirjutasin ja nad lubasid tellida (xbox 360'le). Seega kes xbox360'le tahavad, kirjutage enterisse ja avaldage soovi või jääge andrico peale lootma.
Saksa ebayst peaks nii 210 euroga koos saatmiskuludega band bundle saama. Tuleb veidi odavam kui enterist.
PS: Keegi ehk teab, kas GH:WT trumme saab arvutiga ka midi kontrollerina ühendada, et mingi tarkvaraga säplitega trumme põristada? _________________ Still lost in the noise...
andricosse pidavat järgmine nädal tulema. Enterisse kirjutasin ja nad lubasid tellida (xbox 360'le). Seega kes xbox360'le tahavad, kirjutage enterisse ja avaldage soovi või jääge andrico peale lootma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.