praegune kellaaeg 15.06.2025 23:14:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
react
Kreisi kasutaja

|
13.11.2008 12:44:08
Akude saatmine USA'sse ? |
|
|
Ei oskanud seda teemat mujale teha. Ostsin eBayst läpakale aku. Tuli kohale ja selgus et üle 25% enam ei lae, lihtsalt näitab et akut pole taga. Panen juhtme korraks uuesti sisse siis natuke aega laeb jälle. Igatahes tegin PayPalis siis claimi ja otsustati et saan raha tagasi kui saadan aku tagasi. Aega seda teha on mul 16. nov.'ni. Läksin siis täna postkontorisse aga sealt öeldi, et akusid USA'sse saata ei või. Et mingi USA piirang.
Ma ei leidnud ühtegi viidet sellele. Ehk keegi oskab aidata? Kusjuures ta veel helistas kellelegi ja küsis üle ja öeldi kindlalt et akusid saata ei või. Isegi mobla akusid ei tohtivat saata. Mul oleks see vaja aga kuidagi ilusti ära ka tõestada PayPalile, nii igaksjuhuks. Nemad ei pruugi seda ju teada. Küsisin siis et kas ei olegi mingit võimalust akut USA'sse saata, siis ütles et kõik mis lennukiga läheb, sellega ei saa. Et ainult kui laeva postiga, ja kordagi lennukile pakk ei lähe. Isegi maapost kasutab vahepeal vist lennukit. Et suht lootusetu.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
13.11.2008 13:19:38
|
|
|
react, aga nõua EP käest ametliku seletust/"viidet" sellel, et miks ei tohi saata - see, et mingi (suvaline) "tädi" nii ütleb, pole argument (ennegi juhtunud, et "letitöötaja" nuputab "uusi seaduseid/direktiive" välja)...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.11.2008 14:34:53
|
|
|
Mhmh, helistan sinna pärast, mailile nad vastavad üsna kaua tavaliselt. Mõtlesin et äki keegi siit on sellega kokkupuutunud juba.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morillo
HV kasutaja

|
13.11.2008 15:28:10
|
|
|
endal oli ka kunagi selline vahejuhtum, kui soovisin saata akusid Euroopasse, EP tln kontoris ütlesid, et ei ei ei saaa, et DHL saadab küll. Uurisin siis DHL hinnakirju ja nood ei olnud eriti roosilised. Võtsin akud näppu ja läksin teise EP kontorisse ja panin paki teele .
Lennukiga on küll jahm akudel kõrgendatud riskioht vms, mida nad mulle vähemalt jahusid. NB! Ära maini, et pakendis on aku, kui küsivad, siis ütle, et detailid vms ja kindlusta, kui aku kaotsi, siis saad rulli tagasi .
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.11.2008 15:53:52
|
|
|
Morillo kirjutas: |
endal oli ka kunagi selline vahejuhtum, kui soovisin saata akusid Euroopasse, EP tln kontoris ütlesid, et ei ei ei saaa, et DHL saadab küll. Uurisin siis DHL hinnakirju ja nood ei olnud eriti roosilised. Võtsin akud näppu ja läksin teise EP kontorisse ja panin paki teele .
Lennukiga on küll jahm akudel kõrgendatud riskioht vms, mida nad mulle vähemalt jahusid. NB! Ära maini, et pakendis on aku, kui küsivad, siis ütle, et detailid vms ja kindlusta, kui aku kaotsi, siis saad rulli tagasi . |
See mõte käis mul peast läbi küll juba jah. teenindaja ise ei saanudki aru, mõtles et varuosad, aga kuna ma ei teandud kirjutasin delkaratsiooni et laptopi aku. Ta mul nüüd juba mullikile sees ka, et siis lihtsam, ütlen jah et varuosa vms.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|