DigeBeni reegel on ok. Peab ka arvatavasti magamiskoti siis kaasa võtma. Seal põrandal on vist mingi vaip vms, et pehmet alust erladi pole vaja? _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
nonii. ise kahjuks tulla ei saa - peab vähe peenemal üritusel viibima, aga mul on üks hädaline Pärnus, kes tahaks et üks DVD-põletaja talle Tallinnast ära viidaks. Kas keegi minejatest oleks nii tore ja võtaks selle minu juurest peale enne Pärnusse minekut. Asun Olümpia hotelli taga või Pärnu mnt. 139c (pmst. Järvevana ja Pärnu mnt. ristis - IT Grupp).
keegi naviga/seal käinud vend pärnus kokku viitsib saada 3-4 aeg? ei viitsi hakata navit sebima selle jaoks, ja kuna pole varem käinud seal, siis oleks juhtnööre/eessõitvat autot vaja!
telefon ilusti avatari all kirjas, nii et kes tahab hanerida sõita võtke ühendust _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
keegi naviga/seal käinud vend pärnus kokku viitsib saada 3-4 aeg? ei viitsi hakata navit sebima selle jaoks, ja kuna pole varem käinud seal, siis oleks juhtnööre/eessõitvat autot vaja!
telefon ilusti avatari all kirjas, nii et kes tahab hanerida sõita võtke ühendust
ei
pole veel asukohta uurinudki kui aus olla, ja ma suudan isegi pärnus vahest täiesti valest kohast ära keerata
edit: okei vaatasin seda kaarti.... sellega saaks tõesti iga loll hakkama _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
mikk36, jah
enivei, kui pärnust läbi sõidad - kokku võiks saada niikuinii, et siis koos teele minna. jalgu ka vaja puhata _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
enamus tulevad tallinna poolt? kui pärnu sisse sõita, siis suht kohe paistab uus selver seal, võiks seal väikse kokkusaamise teha, saab endale vajalikud asjad ka valmist osta (SELVERIS praegu ju need hulgipäevad) ja siis koos kütma hakata.
teeme nii, võtan kolme paiku taikonaudi ka peale . _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Head nännid, sinna pole mingit gps-i ega navi vaja. Paned aga masinaga pärnust Läti poole ja siis kui tuleb Uulu on seal vasakut kätt bensiini jaam, pood ja selline lagedam parkimis plats. Sealt mööda u 100m ja right turn. Põhimõtteliselt võiks öelda, et isegi paremale tagasi pööre. Kimad mööda seda teed veidi aega, otse ja siis vasakut kätt läbi hõreda metsa on need majad näha. Sealt vasakpööre ja parkida.
veidi seiklushimu võiks ka it meestel olla ometi. _________________
Head nännid, sinna pole mingit gps-i ega navi vaja. Paned aga masinaga pärnust Läti poole ja siis kui tuleb Uulu on seal vasakut kätt bensiini jaam, pood ja selline lagedam parkimis plats. Sealt mööda u 100m ja right turn. Põhimõtteliselt võiks öelda, et isegi paremale tagasi pööre. Kimad mööda seda teed veidi aega, otse ja siis vasakut kätt läbi hõreda metsa on need majad näha. Sealt vasakpööre ja parkida.
veidi seiklushimu võiks ka it meestel olla ometi.
kas see bensukas siiski paremat kätt ei ole, kui Riia maanteel olla
Pärnu poolt minnes peaks ikka vasakul olema. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
Ma veel kähku küsiks, et kuda on grillimisvarustusega koha peal? Midagi ise kaasa tarima ei pea? _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
pean vist kiirvisiidi yritusele tegema, sest lapsehoidjat ei saanud, kuskil 18.00 paiku loivan kohale ja 22.00 paiku ära minema...aga vähemalt margi panen maha _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
Jõudu pidutsemisel. Juba teine HV üritus sel sügisel, kus ma pean tööl olema. :S _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Päris vahva, vaatan, et mikk36 on juba peohoos _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ma hakkan kohe tulema _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
zorg jälle kütab sauna? _________________ Number profiili! Keskmine EKRE valija toetab Eesti alkotootjaid ja Soome riiki maksudega, meie riiki ka laevapiletite kaudu.
krt, zorgi õde 2 oli täitsa pandav mu naine on ikka totaalselt kade, kohe kui teist naist kasvõi näpuga puutud tuleb kohe probleeme
aga head möllu j2tku _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
viimati muutis Tiim 19.11.2008 12:10:38, muudetud 2 korda
Mnjaa, tublid olete. Tervitusi eestlase poolt igale mölluahvile
Minu poolt jäi seekord majanduslikel põhjustel tulemata _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.