tulemüür on algusest peale välja lülitatud
keegi mingit teist programmi ei tea soovitada et saaksin läbi iphone arvutis ringi lasta?
mocha vnc clienti proovisin , see paneb ka näkku
Paar kuud kasutanud 3G mudelit ja tegelikult ei ole eriti rahul ja seda järgmistel põhjustel:
a) gps vatsuvõtt on suhteliselt tuim ja soovida jätab ka stabiilsus;
b) aegajalt viskab safarist välja;
c) aegajalt viskab telefoniraamatust välja, eriti siis kui soovid muuta olemasolevat kirjet (lisada nmbrit näiteks, aga aitab see kui korra muudad ka juba olemasolevat numbrit, nimesid umbes 900).
d) 2G pealt lülitumine 3G peale (3G levialasse jõudes või sealt lahkudes) tekib leviauk kuni 10sek!!!
e) korra nädalas hangub totaalselt
Nõudlikule telefonina kasutajale ei soovitaks - tore mänguasi on muidugi. Arvan, et enda jao müün lähiajal maha
Kusjuures minul on paar üksikut korda olnud seda et safarist viskab välja. Muud sinu toodud põhjused ei pea minu telefoni peal küll paika. Ja ma pean end suht hardcore telefoni kasutajaks ja see telefon on minu töö ja vaba aja veetmise suhtes küll nagu rusikas silmaauku, töökindel, mugav ja väga paljude võimalustega. Ja nagu tihti öeldakse...vb hoopis tihendis viga. _________________ Nalja nabani
Niipalju kui ma olen iPhonega mänginud siis ei ütleks küll, et seda on mugav teha. Mängud võivad küll odavamad olla, aga 'gaming experience' on null. iCopter samas on üks tõhus timekiller
Konsoolidele jääb ta kohe kõvasti alla, aga teiste mobiilimängudega võrreldes pole selle mängudel midagi nii hullu viga. Mõni mäng on päris põnev isegi.
ühendad ituunsiga ja peaks tekkima lisanupp et unlock võimidagi sellist
vähemalt seda ütleb sulle ipod kui sa lukku peale paned _________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio
Ostsin enda telefoni avamiselt Viru keskuses.
Kaks kuud kasutamist (vägistamist) jailbreak + umbes 50 äppi tõmbas telefoni täiesti kinni.
Tulemusena jooksis absoluutselt igal pool kinni, tegin umbes 6 restoori. Midagi.
Viisin EMT. Anti uus telefon. See nüüd jälle tore kiire iPhone.
Öeldi et hardware viga, ei tea... Kuidas ta sai 2 kuud siis korralikult töötada.
No ega mina ei hakanud midagi surkima.
Ostsin enda telefoni avamiselt Viru keskuses.
Kaks kuud kasutamist (vägistamist) jailbreak + umbes 50 äppi tõmbas telefoni täiesti kinni.
Tulemusena jooksis absoluutselt igal pool kinni, tegin umbes 6 restoori. Midagi.
Viisin EMT. Anti uus telefon. See nüüd jälle tore kiire iPhone.
Öeldi et hardware viga, ei tea... Kuidas ta sai 2 kuud siis korralikult töötada.
No ega mina ei hakanud midagi surkima.
mul on 64 app'i. sa jooksutasid neid kõiki korraga?
64 segane vana..... Mul on vist mingi 14 vaid. Ei tunne, et oleks neid rohkem vaja. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Ei. Lihtsalt. Telefonil peaks mingi sellelaadne süsteem olema.
Et kui mingi appi tööle paned ja siis väljud, siis jääb temast vahemällu mingi tükike sisse (ehk jätkad pärast sealt).
Pmt mälu sai täis koguaeg ja hakkas ilatsema.
No mul 8 gigane ja mingi 7 giga oli täis ka, nii et... oli probleeme ühesõnaga.
Nüüd mu ka mingi 20 äppi umbes. Vahepeal mõtled et võiks olla mingi äpp, aga saab ilma hakkama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.