Allyanci ja Hordi pooled on tõepoolest leppinud... kummaline. Jalutasin oma Ret paladiniga Orgimmarisse, lõin tantsu ja lehvitasin rahvale... hordid jaurasid omamisi vaid "kek-kek". Kuid järsku tuli ilge kihu peale, et paar Auctioneeri maha võtta...
Mängud on jõudnud Enteri kesklattu. See ei tähenda küll veel müügi algust. Müüki alustatakse täpselt siis, kui kell kukub, s.t. 13.novembri esimestel sekunditel Kristiine kaubanduskeskuses. http://www.enter.ee/minisaidid/wow/
Eks kuidagi tuleb ju tagasi teha kogu selle aja eest, kui hägune tume kuju võrdus 90% mängijate jaoks free honoriga _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Mängud on jõudnud Enteri kesklattu. See ei tähenda küll veel müügi algust. Müüki alustatakse täpselt siis, kui kell kukub, s.t. 13.novembri esimestel sekunditel Kristiine kaubanduskeskuses. http://www.enter.ee/minisaidid/wow/
alliance vs horde on ikka alati olnud ja jääb. Scourge jms vastu ühendatakse jõud, kuid kui azeroth jälle turvaline, madistatakse omavahel. Mingit tegevust peab ju olema. _________________ jah
Eks kuidagi tuleb ju tagasi teha kogu selle aja eest, kui hägune tume kuju võrdus 90% mängijate jaoks free honoriga
Rääkimata sellest, et TBC suurim nüke HKde loomiseks oli tegelikult Allians + ämmi. Neid vendi laseb vasakule ja paremale, sest siiamaani, 2 aastat hiljem pole neile kohale jõudnud, et 2 tootemit maas ei = iWin. Rohkem ikka uLose.
eelmisele postitajale teadmiseks, iWin = uLose.
Kas shammyd omavad ka kedagi arenal? Pole nagu üldse tähele pannud, sõidan neist tavaliselt üle oma druiidiga. Enha oli kunagi isegi suuteline midagi tegema kunagi, aga nüüd enam vist mitte?
Niivähe, kui mu gnoomi roogil oskusi ka on, on SP BG's see kõige pehmem, keda peksta...
Tean. Spellpower tegi küll shieldi suts tugevamaks ja dispersion lükkab surma vedamise korral 6s võrra edasi. Lihtsalt varem oli me damage nii nõrk et ei suutnud praktiliselt kedagi tappa enne kui meid endid maha löödi. Nüüd on vähemalt lootus dotid peale panna ja ära joosta _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Roogide kohta ka nii palju, et kui tavaliselt sõbraga instasid/raide teeb, siis ta on oma roogiga alati esimene (välja arvatud kui pidevalt 3+ mobi peal on, siis olen oma druiidiga tankides eespool). Kõik asi on skillis kinni. Ega enne 3.0 kohtasin ma ka vääääga vähe rooge kes suutsid must (tollal mängisin hunteriga) rohkem dammi teha, olgugi et gear minu omast peajagu üle. Ei ole see wow midagi ühe nupu mäng. _________________ jah
Roogide kohta ka nii palju, et kui tavaliselt sõbraga instasid/raide teeb, siis ta on oma roogiga alati esimene (välja arvatud kui pidevalt 3+ mobi peal on, siis olen oma druiidiga tankides eespool). Kõik asi on skillis kinni. Ega enne 3.0 kohtasin ma ka vääääga vähe rooge kes suutsid must (tollal mängisin hunteriga) rohkem dammi teha, olgugi et gear minu omast peajagu üle. Ei ole see wow midagi ühe nupu mäng.
Boomkinil peaks ikka vähemalt kaks spelli olema, starfire ja moonfire. Trashil nats aoe'd ka sekka _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Oskab keegi öelda, kummast saab enne ettetellimust sooritades mängu kätte? Andricost või Enterist? Sellele öömüügile pole eriti suurt viitsimist minna...
Boomkinil peaks ikka vähemalt kaks spelli olema, starfire ja moonfire. Trashil nats aoe'd ka sekka
No see oli suusekka öeldud..
Pmst mu rotation on, FF -> MF -> SF -> kui MF tiksub ära uus üles ja FF iga 40seki tagant. Muul ajal ikkagi SF spämm (1button) + opc trinket.
[Starfire Glyph] - Pikendab 3 SF litiga moonfiret 3 seki võrra nii et saan 9 sekki vaba aega SF spämmida
[Moonfire Glyph] - Esimene laks on 90% vähem dmg/ dotid teevad 75% rohkem damaget.
Hömmm... kui iga starfirega pikendab MF eluiga 3 sekundit, siis peaks ju lõpmatult saama SF spämmida, no? _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Seal oli mingi piirang peal, vist suurendas 2-3x max _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
võib vist eeldada, et expansioni ostuga ei saa 30 mängupäeva kaasa? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
võib vist eeldada, et expansioni ostuga ei saa 30 mängupäeva kaasa?
Arvatavasti, jah.
Btw, seal videos, kus need tegelased karpe lahti pakivad, lõpupoole võtavad nad mingisuguse special väljanägemisega karbi ka välja, mis on tunduvalt suurem, kui tavalised karbid, mida enne näidatakse. On see mingisugune battle chest vol. 2 või collectors edition või hoopis midagi kolmandat?
Btw, seal videos, kus need tegelased karpe lahti pakivad, lõpupoole võtavad nad mingisuguse special väljanägemisega karbi ka välja, mis on tunduvalt suurem, kui tavalised karbid, mida enne näidatakse. On see mingisugune battle chest vol. 2 või collectors edition või hoopis midagi kolmandat?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.