Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ezh
HV kasutaja
|
24.10.2008 20:21:31
|
|
|
Ramm, seda me küll teame, aga meil ei ole teise variandi, kuna meil ei ole 20-30% kate, et saame endale need kulud võtta.
Aga teeme järgmisel nädalal seda maksevõimalust natuke ümber.
Goon, me paneme saatust "välja saadud". Aga hetkel on meil raskusi õigeajalise staatuse muutmisega. See on meie järgmine sämm, mida varsti saame korda.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
24.10.2008 20:28:36
|
|
|
Ezh kirjutas: |
Goon, me paneme saatust "välja saadud". Aga hetkel on meil raskusi õigeajalise staatuse muutmisega. See on meie järgmine sämm, mida varsti saame korda.  |
Kui kiireneks ka juppide kohaleoimetamine, oleks supper
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
24.10.2008 20:36:08
|
|
|
Ramm, seda me küll teame, aga meil ei ole teise variandi, kuna meil ei ole 20-30% kate, et saame endale need kulud võtta.
Aga teeme järgmisel nädalal seda maksevõimalust natuke ümber. |
OX.ee poolt suhtumine stiilis "ah jah sõitsin küll 50 km/h alas 100 km/h, kuna mul oli kiire. Aga järgmine nädal lasen natuke aeglasemalt, nii 80-ga".
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
24.10.2008 21:43:59
|
|
|
Ja kes teile viitsib maksta krediitkaardiga 3,7% rohkem kui ülekandega?
Ma tihti kasutan oma Visat kuni järgmise palgani ja pank võtab 0%
kuna mul järgmisel kuul alati raha valmis arvel et tagasi maksta.
Kui pank isegi võtab 0%, see teie 3,7% mind eriti ei eruta ja otsin teisi variante.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
24.10.2008 22:58:54
|
|
|
time123, me teeme seda 3,7% "lepigutasuna". Siis kes tahab kasutab seda võimalust.
globostrat Pank võtab krediitkaardi maksmiselt 3.5 korda rohkem kommisjooni tasu kui tava pangalingi makse kohta. Aga kuna tahtsime Pakkuda kliendile krediidikardiga maksmist, siis oleme välja mõelnud selle variandi. Kes ei taha ülemaksta, tavaline maksmine on alles. Me ei saa kõik hinnad lihtsalt tõsta. Või on muu pakkumisi?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
24.10.2008 23:33:05
|
|
|
time123, me teeme seda 3,7% "lepigutasuna". Siis kes tahab kasutab seda võimalust.
globostrat Pank võtab krediitkaardi maksmiselt 3.5 korda rohkem kommisjooni tasu kui tava pangalingi makse kohta. Aga kuna tahtsime Pakkuda kliendile krediidikardiga maksmist, siis oleme välja mõelnud selle variandi. Kes ei taha ülemaksta, tavaline maksmine on alles. Me ei saa kõik hinnad lihtsalt tõsta. Või on muu pakkumisi? |
Pakkumine või mitte, aga nii ei tohi teha. Äkki ma tahan kullakangides maksta hoopis, kas siis on kaup hoopis äkki 3,7% odavam?
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
24.10.2008 23:59:45
|
|
|
Keegi ei sunni maksma krediitkaardiga. Meie tavahinnad ju ei muutu...
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
25.10.2008 09:01:58
|
|
|
Mõttetu vaidlus - krediitkaardi süsteemi kasutus on igale firmale üsna suur täiendav kulu, selle üle pole mõtet vaielda ega ohkida. Ja pole mõtet ka panku teemasse tuua, kuna see krediitkaardi süsteemi kulu ei lähe mitte pankadele, vaid läheb kaardikeskusele, kelle äriidee ja rahateenimise kullaauk krediitkaardimaksesüsteem on.
Seepärast paljud väiksemad firmad kas pole üldse kasutanud või on loobunud selle süsteemi kasutamisest. Ja pole ka mõtet ostjatele luksuslikke tingimusi luua, kui nad seda kinni maksta ei taha.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
26.10.2008 13:10:42
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Krediitkaardi süsteemi kasutus on igale firmale üsna suur täiendav kulu, selle üle pole mõtet vaielda ega ohkida. Ja pole mõtet ka panku teemasse tuua, kuna see krediitkaardi süsteemi kulu ei lähe mitte pankadele, vaid läheb kaardikeskusele, kelle äriidee ja rahateenimise kullaauk krediitkaardimaksesüsteem on. |
loll jutt suhu tagasi. Kiiresti. Krediitkaardiga maksmiseks on vaja maksta E-Commerce Payment Gateway aastamaksu 1180 krooni pankade kaardikeskusele ja vastavalt maksekaartide teenindamise lepingule vastavat protsenti pangale.
Seega, olemasolevale kaardimakseterminalile on krediitkaartide pangalingi lisakulu 1180.- aastas. (Millest saab veel 180.- km-i tagasi) Ja ei sentigi rohkem. Kui pank kedagi ei usalda ja tahab saada erakordset kirvest krediitkaardi tehingult, on see minumeelest kaupmehe probleem, mitte kliendi mure. (Meil nt on krediitkaardi makse puhul panga vahendustasu 1,3%.
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.10.2008 13:40:06
|
|
|
jjk: Kui tegeled matemaatikaga, siis pole mõtet ühte ja kõige suuremat liidetavat ära unustada. Selleks on krediitkaardiseadmete rendi- või ostutasu. Mul on oma tutvusrinkonnas piisavalt neid, kes kaadrimakseseadmetest on loobunud ja peamine põhjus on seadmete üüratult kallis rendi- või ostuhind, lisaks siis veel see Kaardikeskuse tasu.
Seega - väikekaupmees, kes natuke arvutada oskab, ei hakka kunagi võtma krediitkaardiseadmeid
Mind näiteks üldse ei häiri see, et kusagil on need Krediitkaardiseadmed või et kusagil neid seadmeid ei ole. Ja ma ei vala mingeid pisaraid nii tühise teema korral. Ja pole infarktis ega paanikas, kui krediitkaardiga maksta ei saa ja pankadele või Kaardikeskusele kõikvõimalikke maksuprotsente maksta ei saa.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
26.10.2008 14:43:16
|
|
|
Lõuapoolik jääb lõuapoolikuks.
ox.ee ei pea omama kaarditerminali - kasutusel on pangalink ja lisamoodulina E-COM. Pangalingi tasu on nt SEB-is 1% tehingult (min 2.-) + kuumaks. See makstakse pangale. (Mitte kaardikeskusele). E-COMi tasu on 1180.- aastas (kaardikeskusele) ja % tehingult (mis makstakse pangale - ja kui ettevõte on panga jaoks mingil põhjusel riskigrupis või omab ülivähe tehinguid, siis on see % ka kirvem).
Väikekaupmees, kes internetis tehinguid ei tee, maksab kaarditerminali renti (pangale, alates 150.- kuus) + protsenti tehingult.
Seega, Sinu jutt kaardikeskuse kullaaugust on jura.
Muideks, ma olen kuulnud ka juttu sellest, et väikekaupmees ei oma veebilehte, e-maili ja internetiühendust. See on ju lisakulu. Paraku kaotab ta tänasel päeval sellega piisavalt kliente.
Ühtlasi teen ettepaneku see kaardimakseteema siit eraldada ja panna kuhugi eraldi, sest aeg-ajalt kerkib ikka kellelgi samalaadne küsimus ja mure.
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.10.2008 23:41:51
|
|
|
Ei tea mind pole vist 6nnistatud kiire postitusega. Juba nädal aega passin TV kaarti.
(telekas andis kh otsad paar päeva tagasi.)
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
31.10.2008 09:00:19
|
|
|
Mul tekkis ka väike viivitus(11 päeva), seoses kohalejõudmisega. Kuid oli suht eriline toode ka.
Klientidega suhtlemine on hea!
Meene, mis oli karbis, oli üllatav
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
31.10.2008 10:58:56
|
|
|
jjk: OT: Ära vaidle, võta parem telefonitoru ja helista väikekaupmehele ja küsi, et miks ta ei kavatse poes / äris tööle panna. Ja siis kuuled, kuidas ta ei kavatse kunagi seda maksesüsteemi hankida, kuna kulutused lähevad liialt suureks. Ja et kliendid pole nõus sellega, kui ta peab kõvasti kaupade / teenuste hinda tõstma, et kaardimaksekulusid suudaks ära kompenseerida.
Loe kasvõi, mida arvavad Arvutikeskuse tegelased Arvutikeskuse teemas sellest, et neil pole ega ei tule Kaardimakset.
Ja võid helistada ka mõnda suurde kaubandusketti ja siis kuuled, kuidas kaupmees vesistab, et hädavaevu - ots otsaga kokku suudetakse krediitkaardimakse poolt tekitatud kulu viia. Ja seda siis ilma eriliste kaupade / teenuste hinnatõstmiseta. Aga mingi väike % keevitatakse igale kaubale sellegipoolest otsa tänu kaardimaksesüsteemile.
Ning nagu ma ennist juba kirjutasin, mina küll ei põe ega ei saa infarkti, kui ma ei saa maksta krediitkaardiga. Siis maksan kas ülekandega või sularahas ja elan jälle rõõmsalt edasi. Ja kui mingi aeg tagasi Rimis ei töötanud kaardimaksesüsteem, siis minul küll ei jäänud ostud tegemata. Küll oli aga piisavalt vesistavat rahvast, kes ei suutnud kuidagi ostude eest tasuda ja siis käis kõva nutt ja hala...
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
lammas
HV veteran

|
31.10.2008 13:29:39
|
|
|
Tänapäeval on võimatu ajada äri ilma kaarditerminalita. Ükskõik kui väike poekene sul on.
Kui sa ei suuda iga summapealt 1-2% ära maksta siis pole nagu mõtet äri ajada ju.
On pangapoolt keelatud mingi % juurdepanek kui inimene tahab maksta kaardiga.
Ja tegelikult peab sellest teatama pangale kui keegi kusagil midagi sellist näeb.
Käisin koolitusel ja olen väikekaupmees
_________________ SEO teenused - https://seo-teenus.ee/ | Kodulehtede tegemine - https://kodulehetegemine.me |
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
31.10.2008 15:02:11
|
|
|
OT:
lammas, loll jutt - see, et Eestis "igas külapoes" terminal on, teeb inimesed laisaks; vaadake kuidas mujal maailmas on ja ärge "põdege"...
tsitaat: |
On pangapoolt keelatud mingi % juurdepanek kui inimene tahab maksta kaardiga.
|
Aga reaalsus on, et kaupmees paneb kaupadele x% juurde, "tänu" terminali kasutamisest/ülalpidamiseks tekkinud kulude katmiseks.
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
lammas
HV veteran

|
31.10.2008 15:22:35
|
|
|
OT: veel
beastbeats, Tee firma, ava kauplus, siis räägime edasi.
Juba sellepärast muretsed terminali, et ei jõua inimeste vingumist ära kuulata, et miks kaardiga maksta ei saa.
_________________ SEO teenused - https://seo-teenus.ee/ | Kodulehtede tegemine - https://kodulehetegemine.me |
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ezh
HV kasutaja
|
31.10.2008 18:27:40
|
|
|
Kõik sõltub ju katest. Kui teed äri 5-10% kattega, siis oled nõus 3-4% maksmisest pangale anda? Pangalink küll maksab 1%, aga krediidikaardi maksmise võetakse 3+%? Hinnad me samuti ei saa tõusta sest meil on konkurendid... Küll saavad Stokmann või Prisma maksma 3% (eks neil on see number on madalam?), kui sul on 25-xxxx% kate, miks ei?
Vaata palju e-poodisid pakuvad isegi lihtsa pangalingi maksmist... Ja see on ailult 1% summast. Meie pakkusime pangalingi juba ammu aega tagasi.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
01.11.2008 14:12:22
|
|
|
Nii. Eile pärastlõunal sain e-mailile kirja et kaup on saabunud lattu. Täna kella 10 ajal hommikul oli kuller juba uksetaga
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
01.11.2008 15:11:46
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Nii. Eile pärastlõunal sain e-mailile kirja et kaup on saabunud lattu. Täna kella 10 ajal hommikul oli kuller juba uksetaga  |
õnnelik sina, mina ootan juba nädal vähemalt, juba tellitud asi kord on saadaval ja kord ei ole saadaval ja siis jälle on, hetkel ka on, ehk tuleb sis uuel nädalal ära
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
06.11.2008 00:34:02
|
|
|
Nonii, sooritasin järjekordse tellimuse. Loodetavasti sel korral saavad OX.ee tegelased natuke kiiremini kui 7 tööpäevaga kauba minuni toimetatud.
NB! Kui modele ei meeldi see post, siis kustutagu ära.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
06.11.2008 23:33:45
|
|
|
koputaja kirjutas: |
Loodetavasti sel korral saavad OX.ee tegelased natuke kiiremini kui 7 tööpäevaga kauba minuni toimetatud.
|
ostutingimused läbi loetud ?
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
07.11.2008 10:46:25
|
|
|
Kunagi lugesin, nüüd ei viitsinud uuesti. Vaatasin hetk tagasi. Miski 10 päeva on aega. Staatuseks on "Kullerile edastatud". Loodame kõige paremat.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inzman
HV vaatleja

|
09.11.2008 10:39:27
|
|
|
Väike kirjaviga.
*Te täitsidte hinna muutumise teate avalduse.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
09.11.2008 13:16:32
|
|
|
Ma ei saa aru mis point on panna tooteid üles mida osta ei saa.... pole nende laos ega partneri laos ja tellida ka ei saa
Näiteks GF 9800Gx2 alates 4000 eeki no võtaks ära aga ei saa http://www.ox.ee/est/product/95651 pole minumeelest päris normaalne....
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|