Far Cry 1 mängule on hunnikutes custom mappe netis üleval mis palju suuremad/paremad kui mäng ise oli.Far Cry 2 ka minu arust mõttetu asi.
Seda võib mängida, ent vaimustuda ma ei suuda sellest. _________________
Hakkab traditsiooniks muutuma, et järg samanimelisele mängule on hoopis erinev algsest.Sama oli ka Doom 3 millel ka vanade Doomidega polnud midagi ühist.
Selle asemel, et vana asja graafiliselt parandada/arendada muudavad tegijad mängu põhimõttelist ülesehitust. _________________
Hakkab traditsiooniks muutuma, et järg samanimelisele mängule on hoopis erinev algsest.Sama oli ka Doom 3 millel ka vanade Doomidega polnud midagi ühist.
Selle asemel, et vana asja graafiliselt parandada/arendada muudavad tegijad mängu põhimõttelist ülesehitust.
No see oleks ka päris nõme, kui mängude järjed ainult graafikat parandaks. Peaks ikka olema normull story, uusi võimalusi ja arenenud(mitte radikaalselt muudetud) gameplay.
doom3 algas sama teemaga mis doom1 enam vähem.... ja kollid olid samad mis doom ühes doom kahes ja doom rpg-s,ja relvad olid samad....
far cry kahes mulle mingid teatud asjad ei meeldi...nagu see respawn....aeg peaks lihtsalt 3 min pikem olema,korjasid checkpointis meeste ammo ära isusin autosse ja juba teised mehed juba spawninud... on juba mingeid 3 party asju tehtud?
WOW!!!!see mäng on ikka konsoolidel parem kui PC-l!!!!täna sain xbox360 versiooni proovida,juhitavus ja kõik selline on kõvasti parem,jääb mulje nagu PC oleks xboxilt porditud,parljud viperused on kadunud ja map editor on
Mul on mängus selline mure nagu leidsin googeldades, et ühel sama lugu. http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/1521068375/m/2121044996
Täpsemalt siis 73% tehtud ja jäänud on üks missiooni tähis kaardile, mis viib linna ja APR ukse taha, seal laseb turva uksest sisse aga üleval uks kinni, sellel kellel sama lugu on kirjutas siis UbiSoftile ja need olevat kirjutanud, et alusta siis uut mängu.
Tõesti, ei viitsiks uuesti alustada. Ma ainuke kellel siin foorumis selline probleem?
Uks kinni
Spoiler
E: Praegu siis, üritan varasema loadiga proovida main missiooni teha, varasem mis mul enne 73% on, on 69%.
E2: Ma magasin ka tervelt 12 tundi aga see ei aidanud, nüüd loadisin ühe varasema loadi ja sain APR'lt lõpuks ülesande, tuleb välja, et ma ei tohtinud neid side missioone teha Marina baaris
E3: Nüüd ilusti ära tehtud, proovisin mõlemad lõpud ära, lõppseis jäi mul 96%
viimati muutis mzx30 09.11.2008 22:35:45, muudetud 2 korda
mul oli sama jama, aga sain lahti kui läksin välja, magasin päevani ja siis läksin uuesti ja ok
see viimane patch ei parandanud ka suht midagi vist, aegajalt viskab ikka desktoppi, ja loomi võiks seal ka rohkem olla, kus ninasarvikud kaelkirjakud, elevandid, krokodillid, lõvid, jõehobud, ainult mingid sebrataolised
algul mõtlesin et teen peale stoori ka kõik side missionid ära ,aga need on lihtsalt inimese jooksutamised ühest kaardi otsast teise ja nüüd ja lähen puhtalt stoori peale välja:P
algul mõtlesin et teen peale stoori ka kõik side missionid ära ,aga need on lihtsalt inimese jooksutamised ühest kaardi otsast teise ja nüüd ja lähen puhtalt stoori peale välja:P
no stoori mingisugune ikka on, aga see ka kuidagi segane, tegelikult pole ma stoorit kunagi väga hinnanud, olgu siis tavalione lihtne, tähtsam ikkagi gamplay, mitmekesisus, aga sellel mängu stoori on küll nati imelik
Stoori oli suht hea aga see avar maailm tegi selle jälgimise väheke raskeks + kui kellegagi kuskil rääkisid, siis pidi ise kuulama, sest subtiitreid ei jõudnud alati lugeda.
nagu ma aru saan siis osadel juba mäng läbi... kaua aega teil kulus siis kui tegite peale main missionide ka kõik side missionid ära.Tean siis vähemalt arvestada palju aega u kulub selle mängu läbimiseks:)
Ise tegin ainult peamissioone + kõrvale 1 buddy ja 2 side, siis tuli mängu läbimine ajaks 16h. Neetult pikk mäng ikka. Story oli segane ja isiklikult ei ole avatud kaardiga mängude sõber. Ei viitsi edasi tagasi ringi konnata mööda kaarti ja mõttetult aega kulutada. Nagu juba keegi eespool mainis siis tegu järjekordse graafikademoga. FC1 oli ikka omaette elamus ja pinge oli koguaeg kõrgel, FC2 ei jõudnud oodata millal läbi saab.
nagu ma aru saan siis osadel juba mäng läbi... kaua aega teil kulus siis kui tegite peale main missionide ka kõik side missionid ära.Tean siis vähemalt arvestada palju aega u kulub selle mängu läbimiseks:)
50% main, side ja buddy missioonide läbimiseks kulus mul umbes 20 tundi. Ära lõpetada ei viitsinud kuna vahetasin mängu ühe teise asja vastu.
endal kulus mingi 3 päeva kõuikide questide peale, olenaeb ka muidki mängustiilist, ise kasutasin stealth, ja reisimiseks bussi, deemanteid leidsin mingi 150
stoorit on tõesti raske jälgida
kellele ma siis tööd teen kui seal raadio mastist kõne saan?
kas selles keskel olevas linnas/külas on need tööpakujad pahad?(pole neile misioone teinud)
teen ainult nendele sõpradele... mingi naine on. ja siis relvaärikale
aga jah, mäng läheb aina ägedamaks
see mänguala on ikka liialt suur.Iga kord kui mingi missiooni vastu võtan,siis avan hirmuga kaardi et vaadata kui kaugele jälle sõita on.Suur osa mängimisest kulub aint sõitmisele:( aga action on muidu vägev kui lõpuks kohale jõuab:P
see mänguala on ikka liialt suur.Iga kord kui mingi missiooni vastu võtan,siis avan hirmuga kaardi et vaadata kui kaugele jälle sõita on.Suur osa mängimisest kulub aint sõitmisele:( aga action on muidu vägev kui lõpuks kohale jõuab:P
see liigne suurus selle mängu ära rikkuski vast, super kena näeb ta tõesti küll välja, aga oleks rohkem rõhku main missioonile tulnud panna
Mitu teemandit võib esimeses maailmas leida? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
krt sellel multiplayeril on pidevalt mingid võrguprobleemid, küll ei leia servereid, küll pole fc2 servu saadaval, küll viskab niismama välja, masendav, ülejäänud mängudega pole nagu probleeme olnud, ei tea kas võrk umbes, sest mängijaid on ikka tohutult
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.