praegune kellaaeg 23.06.2025 18:30:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tipp
HV kasutaja

|
08.11.2008 15:13:38
DIV'ide paigutamine |
|
|
Tere, proovin väikest kodulehte siin teha ja on tekkinud mõned probleemid CSS'is. Nimelt kõigepealt tahaks, et kõik divid oleksid lehe keskel ja seal hakkaks neid edasi paigutama. Oleks siis header, menu, main ja footer. Praegu olen neid paigutanud ainult top'i ja left'iga. Aga kas nii ei saaks, et ma ei määra palju nad vasakult või ülevalt siis eemal on, vaid teisest divist? Loodan, et keegi oskab aidata...
Kristjan
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tipp
HV kasutaja

|
08.11.2008 16:18:15
|
|
|
Tänud, saingi nad keskele üksteise alla. Kui menüü oma ka veel kõrvale teen, siis kuidas ma ta mainiga kõrvuti ajan?
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
08.11.2008 16:45:29
|
|
|
Kui sa mõtled sealt minu õpetust, siis seal on mõeldud, et main on kõike välimine ja keskele asetatud ja sellest võetakse teiste kaugused nii, et kõik on ikkagi selle sees. Et mingi menüü oleks su lehe kõrval pead juba eelnevalt paigutuse tegema.
tsitaat: |
Kõik mis on #f sees on kekme suhtes paigal. |
Kuna sellele divile on antud position relative, siis selle sees olevad loevad oma kauguseid tema servadest. Võid panna näiteks kohe peale selle divi algust oma menüü divi. Annad talle position:absolute; ja left ning top abil lükkad ta sinna, kuhu sul vaja. See seisab hiljem reso muutes ka paigal.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tipp
HV kasutaja

|
08.11.2008 19:58:13
|
|
|
Okei sain enam vähem hakkama. Tegin ühe suure DIV'i, mis läks keskele ja ülejäänud tema sees määrasin tema kaudu.
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|